Prvi spavaaaanac 👌
Dobro je i izgurao od 6h. Nek se probudi pa cemo papati i onda do bake na kavu.
Gledate li mame autosjedalice? Imate favorita?
Nase jaje je do 13kg no sumnjam da ce u njemu bit toliko dugo.
Ilani 😂😂😂 sorry znam da tebi nije smijesno al mogu ih zamislit.... kakva im je kazna?
Koliko soba imate kuci? Juj triba smjestit toliko dječice 😍
Meni su boje Bozica zlatna i crvena tako da i imam samo te ukrase 😊
Abies i Ugolina uuuuh! 😓😓 mozda su i kod vas zubici? Ili skok sa 6mj?
Masho 3 decka? 😂 sta tata kaze na to? Haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Masho ne sekiraj se,i njima je vjerojatno nekad losije al nece rec. Tako ova moja frendica 'roda' kaj god sam ju pitala njima je bilo super. Suler joj spava,grcevi kratko,skokovi skoro nije osjetila itd itd. A evo danas mala grize,cupa i lupa djecu okolo. Kad tad sjedne sve na svoje. Krenula jebu nedjelju i na Tena al sam znala kakva je pa je nisam pustala iz vida i viknula sam da je zlocesta,da ne smije,jako si zlocesta i sl. Mama joj bila u kuhinji i vjerojatno cula. Boli me briga, ako imas kako mm kaze grizlija onda ga ne mozes pustat sa lanca.😂😂😂🤗
Bellaru hahahha al si me nasmijala sam Ljubav je na selu. Mene malo smeta kaj stvarno mislim da tamo neki ljudi imaju dijagnozu a RTL se sprda s njima. Znam jer imaju identicno ponasanje ko neki ljudi sa dijagnozom koje poznam. Al ove sezone su bas svi specijalci 😂😂😂
Abies 😘☕🍷
url=https://lilypie.com]
Sunshine,tocno to, sve te kaj je svima sve super savrseno seru da ne mogu vise srat!!samo sebe ograduju!! roda! mos mislit!!
A djecu treba nauciti granicama ponasanja,u protivnom te pozderu..i bit dosljedan. ako nisi dobis onu djecu koja vriste i bacaju se po podu u ducanima a mame odmah evo evo msma odmah kupi sve kaj oces.. ma mars! e kad bi je cusnula po guzici i doma u kaznu i dok ne naucis dobra bit ne ides samnom u ducan..pa makar otisla doma i ostavila puna kolica negdje u ducanu 😂😂😂😂
Sanjarka, imam osim boravka četiri sobe i dvije kupaonice plus potkrovlje koje tek čeka adaptaciju za stanovanje. Uglavnom puuno pospremanja i čišćenja, ali zato mjesta dovoljno i još za dvoje 😁😁😁 šala mala
Ugolina, nije problem može i snaha i unuče, tako sam si nekako i zamislila samo dok još Nikolina poraste 😁. Ma mogu si ja svašta zamišljati, to će dečki riješiti. Ali ako su na tatu svoga neće to tako skoro biti. Tata im se ženio sa 37.
Sanjarka, kazna je opaka. Večeras umjesto gledanja Violette čeka ih preslagivanje njihovih ormara i kao bonus čišćenje akvarija. 😁😁
Moj mozak 🔫🔫🔫🔫 mob na punjacu a bat sve praznija i praznija, ono,koji k..naravno, produzni kabel bio iskljucen 😥🔫
Sortiraj odgovore
Najstariji