Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    28. Studeni 2016. 19:35

Jesi barem pljunula na kolače?  😂😂😂
    Sanjarka i ja se nadam da vam je noć iznimka, al vi već grabite 6.mj možda je i skok.

ejic
    28. Studeni 2016. 19:40

Crazy, nisam pljunula da nebi jos ja na kraju uzela bas taj kolac 😂😂😂😂

Sanjarka88
    28. Studeni 2016. 20:01

Ejic eto vidiš, znala sam da ces past al da ces jos i kolac mu ispec 😂😂😂😂😂 legendo! 

Crazy nismo do sad skakali preko noći 😁🤔
    Sto god da je samo nek kratko traje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    28. Studeni 2016. 21:14

Sanjarka tena je to pocela radit zadnjih tjedan dana,sad 2,3 dana nesto manje. Ja sam to napomenula na vjezbama pa kazu da to nije pozeljno. I taman to tamo napravila pa kazu da to nije tako strasno jer ima djece koja se izviju pa skoro u most. Al da oni jednostavno nekada moraju u ekstenziju...kao istezu se.
    Samo ga ispravljaj,kad digne dupe ja znam noge uzet pa ih stavit kao u turski sjed i u zrak...ili mu stavi dlan na prsa. Onda se kao automatski zgrce. Meni su na prvim vjezbama napomenule da joj noge stalno u zrak dizem... 

Ma eto,kaj bi vi bez nas vjezbaca. Salju nas na vjezbe da sve ljetnice budu pravi sportasi 😘

url=https://lilypie.com]

TPol
    28. Studeni 2016. 21:24

Hoj ejic ti si bas super zena jos i kolac dobije 😀😀😀😀 
    A da moja jos uvijek ne voli vodu uspjela sam samo jednom kad sam napravila s onim umetkom za kadicu da uopce ne dira vodu pa sam polako po nogama rukama, vamo tamo

Joj meni se sad jede kolac a nemam nist u frizideru i spava mi se a moja gospojica ne spava :( 

Neszo sam jos htjela napisat a ishlapilo 🙄🙄🙄🙄

Ugolina
    28. Studeni 2016. 21:48

A ejic haha'!!

Sanjarka,takva mi je neka cmoljava zadnjih nekolko dana..i nocu paradiramo.. 😲 necu tooooo

Masha
    28. Studeni 2016. 23:35

Moj sad zaspao, Gospode Boze.

Pa kak stignete i kolace pec???? moj mm se najgore ozenio. kad je moja mala bila mala svekrva dosla i napravila kolac. a ona onak mala mala iz hranilice pocela pjeskat rukicama i pjevat sleeeetan lodjendan ti...i kao gleda okolo kom je rockas. ajme sramote

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.