Jesi barem pljunula na kolače? 😂😂😂
Sanjarka i ja se nadam da vam je noć iznimka, al vi već grabite 6.mj možda je i skok.
Ejic eto vidiš, znala sam da ces past al da ces jos i kolac mu ispec 😂😂😂😂😂 legendo!
Crazy nismo do sad skakali preko noći 😁🤔
Sto god da je samo nek kratko traje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka tena je to pocela radit zadnjih tjedan dana,sad 2,3 dana nesto manje. Ja sam to napomenula na vjezbama pa kazu da to nije pozeljno. I taman to tamo napravila pa kazu da to nije tako strasno jer ima djece koja se izviju pa skoro u most. Al da oni jednostavno nekada moraju u ekstenziju...kao istezu se.
Samo ga ispravljaj,kad digne dupe ja znam noge uzet pa ih stavit kao u turski sjed i u zrak...ili mu stavi dlan na prsa. Onda se kao automatski zgrce. Meni su na prvim vjezbama napomenule da joj noge stalno u zrak dizem...
Ma eto,kaj bi vi bez nas vjezbaca. Salju nas na vjezbe da sve ljetnice budu pravi sportasi 😘
url=https://lilypie.com]
Hoj ejic ti si bas super zena jos i kolac dobije 😀😀😀😀
A da moja jos uvijek ne voli vodu uspjela sam samo jednom kad sam napravila s onim umetkom za kadicu da uopce ne dira vodu pa sam polako po nogama rukama, vamo tamo
Joj meni se sad jede kolac a nemam nist u frizideru i spava mi se a moja gospojica ne spava :(
Neszo sam jos htjela napisat a ishlapilo 🙄🙄🙄🙄
A ejic haha'!!
Sanjarka,takva mi je neka cmoljava zadnjih nekolko dana..i nocu paradiramo.. 😲 necu tooooo
Moj sad zaspao, Gospode Boze.
Pa kak stignete i kolace pec???? moj mm se najgore ozenio. kad je moja mala bila mala svekrva dosla i napravila kolac. a ona onak mala mala iz hranilice pocela pjeskat rukicama i pjevat sleeeetan lodjendan ti...i kao gleda okolo kom je rockas. ajme sramote
Sortiraj odgovore
Najstariji