Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    28. Studeni 2016. 17:06

Ja jos uvijek trazim normalnog hzzo ginekologa u Zg (ma I okolici) pa ako tko moze pomoci?

Ugolina
    28. Studeni 2016. 17:10

Kako nije bas spavala popodne,sad prije pet je toliko bila luuuudaaaa od tog nespavanja da je toliko vristala,jedva sam ju smirila ?!?!?  koji joj je bog..nesto mi se promijenila,ona nije dijete koje tak drelji..hmm

ejic
    28. Studeni 2016. 17:24

Masha, da ja sam ta 😉 Taj dan (u pon) sam morala onda odmah kod svog gin i on mi je reko da sam zapravo morala vec u cetvrtak (kad mi je izmjereni taj 1.visoki tlak) doci kod njega. Sreca pa je usprkos tome sve dobro proslo. Mislim da bi prolupala do dolaska hitne da sam kod kuce onda pocela tako krvariti... 😱😨

Sanjarka, mislim da se sad on na mene naljutio zato sto se ja na njega ljutim 😁😁😁 Nije progovorio ni rijec odkako je doma i zatvorio se u radnu sobu. 😁😁😁

Ugolina, i moj zna imati tako faze kad ne zeli spavati po danu a onda opet takve faze kao jucer i danas kad potegne 4h u komadu i 1 i pol sata nakon budenja opet spava (kao sad recimo) 😍😍 Ali zato onda po noci ima party (kao nocas), budenje svaka 2 sata i jos izmedu ispadanje dude+mrckanje. Ujutro se probudio u pol 8, stavila sam ga kod sebe na bracni, otvorila roletne da promatra okolo, a ja jos pola sata potegla. Jedva sam oci drzala otvorene 😩😩 Nadam se danas boljoj noci 😣

CrazyPuppet
    28. Studeni 2016. 18:46

Ejić ti si obdje imala potencijalno najopasniju situaciju pri porodu. HB sve je bilo ok. 
    Sanjarka što Petrić zeza? 
    Mi danas svo troje bili u šetnji, J se vozio na buggyboardu. Pri povratku zaspao stojeći na tome, srećom smo sreli kumove pa su mi pomogli nosit/gurat kolica. Danas su obojica baš dobri. Bebach se samo smije, a Jakov se baš fino zaigrao. Da je barem svaki dan tako 👍
    Jozo spava, a Jakov će sad pomalo i kreće mommy time 💪
    Fabijanu sretan minić 😚😚😚

Sanjarka88
    28. Studeni 2016. 19:07

Ejic a to mi najdraze kad se oni ljute jer se mi ljutimo 😂😂😂
    Sad ces past garant, tu ja padnem uvik pa ko da sam nesto krivam krenem oko njega skakutati 😥

Crazy 😂😂 kako je uspio zaspat na nogama? 
    Uzivaj sad kad zaspu 😎
    Petar cendra... bez razloga ili s razlogom tko ce ga znat 🤔
    Sinoc imali najgoru noc od rodenja. Budenje svako sat vremena
    Nadam se da je iznimka 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    28. Studeni 2016. 19:11

Crazy, gin mi je reko da cu kod sljedece trudnoce od pocetka morati piti tablete jedino ga nisam shvatila jel zbog visokog tlaka ili tog krvarenja. On je reko samo naziv tbl koji sam ja zaboravila a nisam ni onda znala za sto tocno ce biti to. Saznat cu na vrijeme 😉

Moj bebo upravo popio podosta vode. Ostala sam iznenadena za 1.puta 😮😮 Jel vi bebama vodu prokuhate prije nego je popiju? Ja ovu nisam jer sam mu planirala dati samo pokoju zlicicu a frajer popio sigurno 10ml ako ne i 20 😮😮 Ali je voda prosla kroz onaj filter. Jel to dosta ili treba jos i prokuhati? Sad cu mu cesce davati kad hoce piti...

Sanjarka88
    28. Studeni 2016. 19:16

Ejic super sto hoce pit vodu 👍

Kazu do 6mj prokuhavanje. Ja jučer prvi put dala direkt s pipe. No koliko god se trudila popije skoro nista. Danas kupila caj pa cu pokusat s njim. Htjela to izbjec al s obzirom na dohranu i probleme s kakicom mora mi pit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    28. Studeni 2016. 19:18

Sanjarka, vec sam pala 😂😂😂😂😂 Podmitila ga brzim kolacima od lisnatog tijesta. Vidis, jos mu i kolace spremam jer se ljuti na mene zbog toga jer se ja ljutim na njega 😂😂😂😂😂😂
    Nadam se da vam je noc bila iznimka 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.