Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    28. Studeni 2016. 14:06

Mi ujutro bile na jogi. bilo super, uspjela sam se istegnut. ena najstarija tamo. s ovim manjim mozes sto hoces, Ena vec ima svoju briju al dobra bila. kad je dosla doma zaspala, strgala ju joga.
    Lijena si skroz sad.. 

Da, nove Gilmorice snimli- 4 epizode po sat I po (svaka jedno godisnje doba).

Sanjarka88
    28. Studeni 2016. 14:12

Ejic kako napreduje tiha misa? 😂

Crazy ozdravila? Hug hug 

Sunshine lavice nasa ❤  nikad se vise priblizila bolnici!

Ugolina super adventski vjenčić 😍

Abies vidim muz se iskazao ovaj put 😍😎 bravo za slobodan dan!

MalaKoza mislimo na vas ❤ 
    I fige da m ne dode! Joooj ❤

Hele tu si 😘

Eto nesto sam vas pohvatala. Odoh sredit po stanu malo!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Studeni 2016. 14:15

Masho sretan 3. minic 🎉🎉🎉

Ugolina
    28. Studeni 2016. 14:38

Ja isto lijena al ajde,dve runde vesa se oprale,dvije speglale..odkud toliko vesa vjecni misterij..kaj da nas je vise?! koma..
    Skuhala rucak.. maloj probala dat nest od lina heljda proso riza,nije bas bila fascinirana.. pa sam joj skuhala blitvu,mrkvu,brokulu i ubacila par komadica krumpira kaj sam nama kuhala.. nama krmici i krumpir onako dinstan na luku..juhu imam od svekrve jucer,moram ugrijat.. i tako gledam ja kroz prozor kako predivno pici sunce i odlucim nas spakirat za van,maloj se taman spava..kak sam izasla iz zgrade tak sam usla nazad u nju..dzabe se spremale..tak hladno puse,ma zajebi.. bejb spava,a ja skuhala kombinaciju ovog dvoje 

I gledam animal planet..i kravim se 😂

Ugolina
    28. Studeni 2016. 15:06

I tu sekundu cim sam poslala post se probudila i vise ju dragi bog ne moze uspavat

ejic
    28. Studeni 2016. 15:28

Pridruzujem se ekipi kravljenja 😈😈 Danas nemam u planu nista raditi, niti kuhati imamo od jucer 😊

Jucer sam navecer napisala tako lijepi post, svima odgovorila i onda mi se otvori nova stranica na mobi sve obrise 😭😭😭 Probat cu sad po sjecanju 😉

Masho, ja obicno Marcela ujutro stavim u spavacu spavati pa mogu usisati. Ili ako je dobre volje, stavim ga u putni krevetic koji je u dnevnoj, spustim nize zvijezdice koje su mu iznad glave i igra se njima.

TPol, ne vrijedi meni bas razgovarati s njim. Vec sam 100x probala i uvijek ispadne sve ok, super a kad sljedeciput nekud ide opet isto. Prosle godine kad je bilo ono s saznanjem trudnoce, prvi i jedini put smo spavali odvojeno. Drugi dan razgovarali o tome, shvatio je sto je napravio, ispricao se ali sad ove godine opet ista prica. To da on predamnom prizna krivicu samo da je meni srce na mjestu, nista ne donosi. Mora on sam u svojoj glavi posloziti kockice i doci do zakljucka sta mu je u zivotu bitno a sta ne i tek onda to ima nekog smisla.
    Tvoja cupavica se jos uvijek ne voli kupati?? 

Ugolina, ja nisam cistila da ga izbjegnem vec da se rijesim negativne energije koja se u meni stvarala 😂😂

Sanjarka, ignore jos uvijek na djelu. Ali vec mi tesko pada. Vidjet cu hocu li izdrzati jos danas 😈😈

Abies, bravo za tm i dobar shoping 👏👏

Crazy, ma normalno si i ja rasporedim posao tako da svaki dan nesto napravim, ali kad se posvadamo puna sam te negativne energije i adrenalina i onda ne mogu stati 😂😂

Mala Koza, nadam se da M nece doci 😘😘
    Operacija- saljem hug! 😘

Marcel se probidio
    😘😘😘 svima!

mare1989
    28. Studeni 2016. 15:31

Dobar dan

mala koza drzim fige da vjestica ne stigne

masho sretan minic 

Mi smo izgleda u skoku,samo bi jela i bila na meni.Od 8h sam jutros u pogonu,em plus vjestica koja lije iz mene.Ima li kraja danas.

ejic
    28. Studeni 2016. 15:44

Ah, zaboravih...
    Sretni minici!!!! 🎉🎊🎁🎀

Masha
    28. Studeni 2016. 16:49

Hvala na cestitkama za minice. 

Mi smo uboli pol sata vani. zabarikadirala sam kolica, a seka i ja se zabundale. ubit ce me zima. hocu vaaaaan.

Bellaru imas pp od mene.

Ejic, jesi ti bila s visokim tlakom ljetos sto sam te ja molila da zvrc doktora? to se sjetim svaku noc kad dojiim i mislim te pitat

Sanjarka88
    28. Studeni 2016. 16:50

Mare skok sa 3mj sigurno... drzi se proc ce ubrzo a onda ste mirni do skoka sa 6mj 😆

Ugolina nemoj se hvalit da se kravis jer nestane to za tili cas haha. Puse u zg? U nas bas bura dere a tek sutra zovu jaaaku majko mila 

Ejic ne ne nemoj posustat! Osvijetli obraz svih nas ljetnica i drzi distancu i dalje 😂😂 mora skuzit sto je napravio 😆
    Al kuzim te i znam koliko je tesko to izdržat 

Junior zaspao 40min mira i nirvane taman predah da ga ne utrpam u top i ispalim 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.