Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Studeni 2016. 10:41

Haha super da si uspjela snimit,prvo ipak posebno

Ugolina
    28. Studeni 2016. 10:49

Onaj ko je dobio mengu a doji, nakon prve menge jer vam druga dosla normalno ko negda ili ipak nema pravila,moze bilo kad??

Masha
    28. Studeni 2016. 10:50

Jutric. stigla sekaaa ;)))

Noc super. ali dok zaspe - koma. nosanje i plakanje. sto on sto ja.

S mm se posvadjala. ne znam ni zasto. doso nadrkan da prostite i izderao se na mene. muci me sto malac toliko bljuca. in kaze normalno je..a ja sam s njom svaki dan i noc i muka mi ga gledat vise. cijeli stan nam je zbljuvan. nije povracanje u luku vec bljucanje. obilno. i onda in meni kaze dobro odvedi ga i ostavi u bolnici ak ces bit mirna.

Pa di ce mi to rec. pa sve bi dala da sam u krivu i da je toliko bljucanje ok. odlycila sam nazvat patronaznu da vidim koliko jr dobio. a onda ako je malo onda dalhe kod pedice.  

Eto. sunce izaslo. zabundavanje i van. pravim knedle danas. malu sam potplatila da jede. nemam zivce za drugo.

Ugolina
    28. Studeni 2016. 11:03

Ma normalno ti je to bljuckanje,neki bljuckaju vise neki manje,kaj ces.. al eto,dobro si napravila s patronaznom bit ces mirnija

hele
    28. Studeni 2016. 11:19

Dobar dan mame! 
    Nema me vec duze. Al citam vas. Pocnem pisat i onda neka frka.
    Mali se popravlja. Spava po sat :-) vec 4 mj. Jos kaslje ali nema temp. Pa ne znam sta da radim.
    Svima sretni minici.
    Vidim neke se bore sa muzevima. Sve se da dovest u red. Stalno pricat pricat. Ko malom djetetu. Ja svog sredila. Nedajte se zezat. Nikome. Ja svon.fino rekla da me nije tata napravio da me on u zdrav mozak.
    Abies davno ti napisa da ti je mali ponovno prohodao  sa 2,5god. Sta mu je bilo?
    sunshine nadam se da vise nikad neces u bolnicu. I da zivis dugo i sretno. 
    To je to sto sam zapamtila. 
    :-*

Sunshine1
    28. Studeni 2016. 11:24

Jutro.
    Nama noc jos uvijek nije za pohvalit ali je bolje. Ujutro me pocastila sa spavanjem do pola 9,mm pitao jel bolesna 😂😂😂
    Danas cu joj ipak krenut sa palentom jer nije kakala 2,3 dana pa onda tikva. Spava i nema pojma sta joj se sprema....😎

Masho ja si bas mislim kako sa drugim djetetom lakse i opustenije,al ocito i ne. Uvijek neke dileme.
    Ja bas jucer dobila mogu rec kompliment da sam super i bas opustena,da ta cura tak nije bila sa prvom curom....e reko da si me vidjela prvi mjesec...mislila sam se s krova bacit.😅

Lovre veliki decko 😘

Kod nas danas kolinje pa smo same cijeli dan! Bit ce cvaraka!😋

url=https://lilypie.com]

uykmyjh
    28. Studeni 2016. 11:46

Hele sretan i vama minic 😍 
    Masho jel tako inace kod vas ili je to rijetko? Moj nekad ako je umoran ili bolestan zna bit bezobrazan pa pretrpim i to mu kazem kad bude bolje. U suprotnom, ne toleriram. Samo ljubav, bezobrazluk nek ostavi za nekog drugog  😁😂

mare1989
    28. Studeni 2016. 11:48

hello

ja nikako da ulovim vremena da sjednem i kavu u miru popijem. Od 8h sam oko vesa,ciscenja po kuci,djeca e majko mila nikad kraja.

Ugolina ja sam dobila prvu mengu i odma nakon 12dana opet dobila. Popizdila sam.

bellaru
    28. Studeni 2016. 12:26

A nisam znala da se moze avikado odmah! Znam da je to super namirnica. Meni nije nista posebno. Moja mama i sestra ga zlicom jedu😵.

Nove gilmorice????

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.