Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    27. Studeni 2016. 20:19

Vecer curke

Abies super za tm i naravno sto si trosila novce😁

Ja sam jutros sa sirenom isla u grad i shoping,usput smo sjele na kavu i izivale u suncu. Bile smo i poklone kupile za tajne prije😁
    Jutros kad sam krenula kaze meni mm:" Zeno znas ono kad balon probusis i odleti,e tako je moj novcanik ispuhan kad ti ides u grad"😁😂😁

Sunshine1
    27. Studeni 2016. 20:52

E dala mi jos i butternut tikvicubpa joj to planiram mozda sutra dat!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    27. Studeni 2016. 20:53

Vecer mamite!

Cijeli dan landramo umorna ful pa vas citam sutra 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    27. Studeni 2016. 21:05

Ejić bome ženo, što si vrijedna. Ja ludim od prljavštine, ali po danu mi slabo spavaju i jedva držim donekle pod kontrolom. Svaki dan nešto malo i ajd. Nije tip top, al nije ni katastrofa.
    Masha drži se, brzo će to proći. Šaljem hug 😘
    Abies bravo za tvoj dan 👍😎
    Neprocjenjivo!
    TPol slažem se da nebu bebama niš ako budu malo s tatom. Mi danas bili kod šogi i ja bebu uvalim mužu i pričam sa šogi. I vraća mi malog za 5min, a mali miran. Reko šta je, daj i meni malo da s nekim odraslim pričam, tutanj! 😂
    Sunshine eto vidiš nije bilo strašno. Jedino te prehlade, grrrr. Jel kolač neki brownie? Butternut bebe većinom obožavaju.

Sunshine1
    27. Studeni 2016. 21:08

I ja volim tu tikvu a kamoli bebe. A jel ona otvara ili zatvara?

Sunshine1
    27. Studeni 2016. 21:15

Nemam pojma za kolac...sutra joj se javim za recept

27. Studeni 2016. 22:31

Vecer mame! 
    Ovo moje malo ne zna zaspati i spavati, nego se budi još sto puta prije nego čvrsto zaspi. Danas je bila preslatka, rastapala nas sve cijeli dan. Tako smiješno i slatko priča, još i izražajno nekako i face radi pri tome, milina je gledati i slušati, premedena je. 

Abies, drago mi je zbog tebe. Ponovilo se! 

Mare, i ti novčanik izluftala? Bravo za tm što se odnosi k tome s humorom! 

Ugolina, super vjenčić! Srebrna i crvena baš lijepa kombinacija. 

Sunshine, čekamo recept za kolač! 👌
    Baš i ja kupila danas puter tikvu pa mislim to sutra spremati bebiju. I nama juhu. 

Sanjarka, odmori nam se! 

Crazy, tako treba, evo ti bebac,  čuvaj! Ja još znam dodati-ovo je sve tvoje! 😁

ejic
    27. Studeni 2016. 22:37

Napisala bibliju i slucajno stisnula home i prebacilo me na drugu stranicu. 😭😭😭 Neda mi se jos jednom pisati. A i djete bi mi se sad igralo umjesto spavalo 😭😭😭

Abies
    28. Studeni 2016. 06:16

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ 🍵🍯 🍫  Maloj kozi malo🌳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.