Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    27. Studeni 2016. 11:30

Dan!!
    Znaci nismo jedini sa katastrofa noci..malecko opet cvilila i sada unazad sat vremena smo se uspavljivali..zatvorenih ociju place i cvili..temp nema,al sva mi bila ko da ju nes boli..naposlijetku sam joj dala pola zlicice lupoceta nakon ceg je zaspala,ali nije mi to bas neki san..maloprije se opet rasplakala pa sam ju opet ususkala i tako tri puta vec..hmmm...nesto mi ju opako muci..😲

Sunshine,drago mi je sto si to prebrodila i zelim ti da ta sjecanja spremis duboko u neke foldere..okrenut se buducnosti i teni 💕 i mehi 😂😂😂😂😂😂

Ellie,frendica zakon!!  

Ejic,ovaj put nemoj posustat!! al i ja sam ista..kao ljutit cu se i ljutit cu se dugo..ma drek..zacas mu prek sveg predem.. 🔫 dosljednost na nivou!

Crazy,za grlo bezalkoholni propolis direk nakapat u grlo 💪💪💪 

Ilani,i mi kod svekrica,sutra im je tisucu sto i prva godisnjica braka pa moramo ic..

CrazyPuppet
    27. Studeni 2016. 13:12

Ugolina vjerojatno probava ili zubići...
    Sunshine bome dobro te zdrmalo. Svo zlo bilo u tome 😘
    Dosta vas ovdje ima ozbiljne priče 😐
    Cure hvala za recepte za grlobolju, probat ću. 😚

Ugolina
    27. Studeni 2016. 13:41

Ilani,evo ovak sam ga slozila

ejic
    27. Studeni 2016. 14:56

Sunshine, zao mi je zbog bolesti. Sreca pa je sve proslo dobro! 😘
    Imam i ja u obitelji par slucajeva s tim zlom, ali sreca pa je kod vecine bilo na vrijeme odkriveno i izljeceno. Za zadnji slucaj bas cekamo ct nakon kemo da se vidi jel potpuno izljeceno ili mora jos na op da se odstrani odumrlo tijelo 😔

Ugolina, plan funkcionira! Danas mu se nisam obratila s niti jednom recenicom. Cak i kad je Marcel u pitanju i on ga pokusava dalje uspavati iako se naspao, dodem do krevetica i izvadim ga iako mu on gura dudu u usta 😈😈

A sta sam ja ujutro rekla da planiram danas, kraviti se? E pa, rucak je skoro gotov, podovi usisani i obrisani, u kupaoni u doslovnom smislu rijeci izribani, prasina obrisana, stepenice obrisane... Ima jos 3 masine vesa za slozit i opeglat ali to cu vidjet ako cu stici. Marcel mi spava vec od pol 12 pa sam to sve uspjela iako sam se mogla vec naspavati za to vrijeme 😁😁
    I to kod mene uvijek tako bude. Kad se posvadamo mene uhvati nenormalna volja za ciscenjem i tad kuca blista. U svakom zlu nesto dobra 😁😁 A mozda je zato mm tako dugo u petak bio tamo, da konacno izglancam kucu 😁😁😈😈

Masha
    27. Studeni 2016. 15:37

ja cure ne znam. kako vi to sve stignete? moj mali je imao ok noc, ali dan...joj nikako. jede, pa je ok pola sata pa počne cendranje, plakanje, neće ležat, neće se nosit, neće nist. onda ja oplačem. pa se smirim. pa ga nosim. pa zaspe. pa ga spustim u kolica pa odspava maksimalno 40 min, ostalo je po 15.. pa koji mu je kuki. da je prvo djete, razmislila bih o drugom. nije mene moja cura tako gnjavila.nije i točka.

onda mi ga bude zao. mislim ko zna sta ga muci, ne zna reć, a ja pizdim. pa me opere, pa opet oplačem.

sad sam ga opet trunkicu uspavala.

ejic, kad citam, divim se. ja kad on zaspe ne mogu upalit usisavač. ako ne usisam ne mogu oprat podove. ak ga parkiram u kuhinji ne smijem ga micat pa ne mogu oprat suđe. jedino stignem ves poslozit i oprat. i ručak sam ajd kakti si skuhala..ostalo..mislim da cu pričekat par godina da mi se kuca sjaji. ne mogu nista stići. imam cendravo dijete. evo izusitla sam to.

sad mi opet krivo.
    moj život je začarani krug. 

stiže seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeka!!! za koji tren ;))))

p.s. ja sinoć malom dala sab simplex. to mu dajem par večeri zaredom jer je u utorak gadno plakao od grčeva.kad ono neko crvenilo oko usta. e neš više to dobit.

tužna sam. ljudi dozive takve tragedije. neki izgube djecu, neki ne mogu dobiti...a ja kukam. ma sram me bilo. sta umor radi od zene.

bem ti kisu i zimu. hocu vankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TPol
    27. Studeni 2016. 15:54

Pozdrav svima eto na brzaku neki post hehe ... Kuma mi je otisla al lijepo smo se podruzile i ispricale. 

Ejic svaka cas neznam ja svom sve kazem sta mislim i jos se naljutim 😬 I da na vasem mjestu ja bi takve muzeve ioak ostavila barem dva sata s ebbim, pa nece bebi nista bit, ipak je on tata i naucit ce s bebom ako vec nije .... Moj se stvarno od tad promjenio . Al dobro najbolje znate svoje muzice 💕

Masha drzi se, kazu da su decki gori od curica a mozda su posle bolji. 

Kisa pada i ruzno je, drugo neznam sta ko pisao 😕

Abies
    27. Studeni 2016. 19:10

Masho još malo i bit će dečko bolja beba. Prođu grčevi počne se igrat rukama igračke otkrije i malo je lakše. 
    Ženice, dobila sam dan za sebe. Jb bio skup ali jeee. Nahranila djete mlađe uspavala i nestala oko10h  poharala arenu, popila kavu kod mojih. Došla kući oko 17h. Muž sad puca na živce al hrabro je on to odradio. I ručak napravio. Ok kuhinja je kao iz crtića kad nešto eksplodira al ja sam hip hip. Kupila mu čokoladu volim te, da me i drugi put pusti. 
    Petra mu pojela breskvu hipp il što već 190 i još četvrtinu druge tegle 😲 i odspavala preko 2h mislim. I sin. Uh što meni neće ta djeca spavat. Tati se odmah onesvijeste.
    Kupila u oshkoshu hlače za 20kn i maloj kao plišani skafander 30kn. Jel zatvaraju?
    Mm neku košulju. 
    Lego kojeg će sv nikola il djed mraz kod bake ostavit. Hrana. Benzinska. Račun za nesvjest. 
    Crazy grlo zaboravih. Nakapaj limun u grlo.

Ugolina
    27. Studeni 2016. 19:39

Wow abies..ja se bojim svoju ostavit muzu jer ona odmah osjeti da sam otisla..ono,odem u ducan,nema me 10,15,20 min max  vratim se,ona urlaaaaaa... ovo od 10 do 17 mi nezamislivo...

Sunshine1
    27. Studeni 2016. 19:57

Abies bas mi drago da si ti odmorila i napunila baterije. Nek je tm izgubio zivce,vise ce te sad cijenit kad se prisjeti kako ti je cijele dane.

Ja rijesila goste. Tena bila predobra. Nekad bas iznenadi.jos vise jer smo tek u 7 krenuli doma a to je njezina ura... Otusiram je,podojim i stavim u kindic i ostavim bez ovce a ona se zabavlja,radi balone i sl hahaha smijeh...i zaspi😍
    Malo sam ljuta jer smo se najavili i to sa naglasenim pitanjem jel tko bolestan i jos kazu da nisu. Mi dosli tamo a ono par sa dvije cure,jednoj bale do koljena...u 7 taman na izlazu dosli jos jedan par sa grloboljom. A nislim kod njih nikako doc pa da de nasamo podruzimo. Al ajd nije me barem gnjavila sa svojim glupostima. Pita jel dajem kupovne kasice jer ima jabuku od Hippa 4+.... Daj iskoristit cu. Napravila prefin kolac,kad mi posalje recept podijelim.....samo coko biskvit ali prefino.
    Ja preumorna. Idem malo meditirat pa na spavanac....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.