Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    28. Studeni 2016. 07:47

Jutroooo
    Abies hvala na kavi 😚
    Mi isto ranoranioci, bila dobra noć, bez onog brljavljenja pred jutro. 
    Mala koza, jel odbrojavate sitno? Vjerujem da si na iglama, šaljem hug 😚bit će sve dobro

mare1989
    28. Studeni 2016. 08:08

jutro
    abies moze jedna kava

i sad jedna vesela za dobro jutro
    Dragi djede mraze,
    Prvo da te pozdravim, nismo se dugo vidjeli uzivo, koliko se sjecam...
    Nisam ti to nikad rekla pa sad koristim priliku, neka prica tko sta hoce ali ja jos uvijek vjerujem u tebe...
    To sto sve stignes obici za jednu noc samo znaci da imas dobre putnicke veze, jer kad pogledas malo bolje, to do sada nitko nije pokusao pa ne moze ni tvrditi da se ne moze...
    A i ti sobovi, tko zna sta im das da puse kad lete i jos saonice vuku?!?!?!
    Nije upitno da si zaboravio na mene prosle godine kao sto ces i ove vjerojatno, ali znam, djeca su na prvom mjestu pa se ne bunim, to tako mora biti...
    Ne smeta mi recesija, mislim da je cak i dobro dosla, ljudi se okrecu jedni drugima za pomoc, neimastina i krediti izmedju nas stvaraju neraskidive veze.Ne smeta mi ni sto nemam poso,naci cu ga valjda nekad.
    Ali jedno te molim: DONESI MI PAR KILA ZIVACA DA SVE ONO STO ME CEKA U NAREDNOJ GODINI PRODJE STO BEZBOLNIJE. VAZNO MI JE DA IMAM BAR DO USKRSA, A ONDA CU VIDJETI STO SE MOZE SA ZEKOM DOGOVORITI...
    ALI DONESI MI PRAVE, NE ONE KINESKE STO TRAJU PAR DANA. NISTA DRUGO NE TRAZIM I NISTA MI NE TREBA.
    I oprosit ali ove godine kad dodjes nece biti onih finih cokoladnih kuglica kao prosle godine... Jebiga... Kriza je...
    voli te Marica

Ugolina
    28. Studeni 2016. 08:16

😂😂😂😂😂

bellaru
    28. Studeni 2016. 08:46

Ejic naravno da nije do tebe! Mi smo savrsene😊
    Ma i moj jako slini i gura ruke u usta i mislim da nisu zubi. Defektologova mi rekla da stavlja ruke u usta jer postake svjestan ruku. Ko kad ih gledaju. A mislim da su mi cure na kavi rekle da se sad pocinje stvarat slina jer se usta pripremaju na hranu ili tako nesto? 

Sushine 😙😙😙 kad prodjes tako nesto u zivotu , shvatis sta je bitno a sta nebitno u zivotu. Sretan si jer si zdrav nista drugo nije bitno. To uvijek govorim. I da su nam djecica zdrava. 

Abies nek si ti poharala arenu😄 

Beba smije avokado?! 

Moj prasac skoro 7 sati u komadu odvalio😍 
    Dobili smo ogromnog meduu pa smo se mazili sa njim. 
    Moja kuca...nekad mislim da kod mene zivi jos 10 skrivenih ljudi jer ja ne znam tko sav ovaj nered radi 😭😭😭😭😭
    Danas bi trrbala i spremat kucu i ic u ured a necu noc oboje.

MalaKoza
    28. Studeni 2016. 08:59

Abies,hvala :) obrstim si tu i tamo 

Crazy,bome sitno. Za točno tjedan dana se stacioniramo. Danas imamo još zadnji pregled kod otorinca i predstavljanje u bolnici u kojoj bude OP. 
    Počinje me lagano panika hvatati ali mantram si da bude sve ok.
    Nosiljka spakirana već jer su rekli da se pripremim na puno maženja poslije 
    Uz to sve, nadam se da ni M neće doći pa da imamo dvostruko slavlje za Božić :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

bellaru
    28. Studeni 2016. 09:05

Mala koza svi smo uz vas 🤗

MalaKoza
    28. Studeni 2016. 09:24

Bellaru,hvala :)
    U tablicama dohrane piše da je avokado idealna namirnica za početak dohrane jer ima zdrave masnoće, kremast i nema intenzivan okus. može se miješati sa dosta voća i tak. Ali kod nas baš nije uspješno završilo. 
    Njoj je bilo fino, ali kasnije je dobila proljev ko nikad do sad. i neprobavljen je izašao van.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Ellie00
    28. Studeni 2016. 09:28

Jutro. 
    Kava da. I cepici za usi. Znaci moj bebo ne prestaje "pjevat" visokim tonovima. Bilo je slatko par sati. Sad vec bole usi. Spavala je do 6, jela, i nakon tog  pjevala arije u kinderbetu dok se nije sama uspavala. Nadam se da ce ta faza brzo proci. 
    skinula si nove Gilmorice. Razocrana. 

Danas bebo i mama joga. Valjda nece pjevat. 
    Netko pitao za avokado- da. Cak mogu odmah. Nismo ga jos probale...

Malakoza mislimo na vas.

TPol
    28. Studeni 2016. 09:45

Jutro , evo kave ☕️☕️☕️

Noc nam je bila dobra, bila je nesto nervozna cijeli dan pa je zaspala oko 9, kupali smo ke , opet dernjava jer joj je guza dodirnula vodu. Prosli put sam napravila tako da sam u kadicu stavila jako malo vode i lezala je u onom dodatku na gazi prakticki suha pa smo onako pomalo sad nogice pa rukice , sva je ukoceno gledala sta se to desava 😂😂😂

Abies super, treba i tebi slobodan dan, eto neka su mi i spavali bitno da si malo odmorila 👍🏻👍🏻👍🏻

Mala koza ma bit ce sve super, taman smo mi u ovo vrijeme prosle godine pravili bebicu, tako da eto to ti je kolovoz 2017 😀😀😀

Da ja se isto pitam ko masha kako bi trebala znat jesam trudna ili nisam kad nemam menge ni nista hehe ili cemo otkrit nako u 20tjednu pa zavrsit u novinama 😂😂.... Šalim se nadam se da nismo takvi slucajevi

uykmyjh
    28. Studeni 2016. 10:15

Jutro. Hvala za minic :) vec 4 mjeseca 😨 da dohranom cekamo jos.
    Jucer mi se cerekao uru vremena jer sam glasno stucala (imam problem s tim, pocne me boliti) i snimila sam to.. ja ono "hik" a on odvali ko lutkica na baterije.. to mu je prvi put da se cereka 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.