Kava moze,jedno hektar. Mi opet po ne znam koji dan za redom partijamo,200 budenja. 😥😥😥🔫🔫🔫🔫
Al jucer sve ocistila,nema mi boljeg osjecaja ujutro se dignut a kuca blista. Rucak kod mojih,popodne na neki rodendan. Naravno zeni od mm frenda. Neda mi se jer je to ona (pisala sam vec) zagrizena roda i obozavateljica one grupe sa kasicama. 🤕
url=https://lilypie.com]
Hahha Sunshne.kako volim te savrsene mame. Kupujem domaci avokado od bakice s placa. Kupovne kasice su najvece zlo. nebi ti bila u kozi.. puno kimanja glavom. s takvima nevalja raspravljat puno
Dobro jutro koke!
Jeste se naspavale? Ja nisam 😩 Hvatala zaostatke na viberu pa to potrajalo do 2h, a onda je sljedilo 1000 budenja. Taaako nemirno spava... Mislim da su zubici poceli raditi probleme. Dok je budan gura rukicu u usta, poceo je i moju ruku i prste gurati u usta, slini toliko da je u roku par minuta sav mokar...
I tako... Danasnja misija-odrzavanje tihe mise i nadoknadivanje sna 😈😈
jutro moze kava
Lovri sretan minic
sunshine joj sto ne volim te zene sto glume da su svu pamet svijeta popile
Mi smo lijepo spavali,danas ce biti lijep dan pa ce mm s klincima u voznju s biciklima,a ja cu oko rucka
Jutro/dan haha
Sunshine, palenta inače u omjeru 1:3 (palenta:voda) ali napravi rijeđe 1:4. A možeš i žgance 😉
Dotična će bit slavljenica, pa će svi oko nje, tako da je nećeš morat puno slušat haha
I klimat glavom na sve 😆
Možda sam te malo glupo bila zapitala što si točno imala da si bila na onkologiji, u svakom slučaju, drago mi je da si pobijedila beštiju💪💪💪
Nije samo Tena zmaj, i mama je 😘
Što se muških tiče, ako vam nije jasno kako razmišljaju pročitajte koji roman od michael Houellebecq-a. Tamo su opisani u svoj svojoj "slavi". Suosjećanje i požrtvovnost kod njih su na nekoj drugoj razini nego kod žena i to je jednostavno tako. S nekima se da nešto malo napravit, s većinom teško haha
A čuj ti njih, lezbe 😂😂😂😂😂 ja mislim da bi nam u tom slučaju bilo još gore 😂😂😂
Kod nas noć oke, sve u kući pospremljeno, ručak napola spreman, samo moram još usisat. Prehlada me ubija, grlo mi skroz upaljeno, ne sjećam se kad je zadnji put bilo tako. I Jakov mi prehlađen. Sreća pa konačno sunce pa ćemo malo na svježi zrak
Dobro jutro mame!
Sretni minici bebacima!
Mare, Crazy, kakvo sunce vi spominjete??? Pošaljite ga malo za Zg! Ovdje kiša i bljak. Vjenčići na vratima izgledaju neumjesno.
Ovo za lezbe, slažem se s Crazy, tek onda ne bi mogle izići na kraj. Bolje je ovako😁
Mi danas kod svekrve . Navečer gledamo "Sam u kući". Malo ga prerano stavili, trebali bliže Božicu. Znamo film napamet ali ga ipak volimo pogledati u ovo predblagdansko doba.
Lijep dan svima 😘
Crazy, ja grlo riješila čestim grgljanjem sa kaduljom i vodom da malo soli i sode bicarbone. Prošlo za dva dana. Brzo ozdravi! 😘
Sretni minici svima!!
Ma rodendan ovoj zenskoj prosao,i slavlje takoder tako da necu moc ignorirat ali klimanje glavom uvijek pali...al mi smo imali nesto tada. Pa nikako do njih.....A ona je meni poslala poklon bez obzira sta sam bila tada u bolnici. Malo njih se sjetilo mog rockaza jer ga nisam slavila. A znam da ona gleda tko kome sta,pa ne zelim ispast kucka i ne dat poklon. Blah
Crazy nisam pisala nista. Imala sam nekih 20 godina, zlocudni na desnoj bedrenoj kosti. Lose prognoze skroz...na kraju ispala najbolja moguca opcija i noge i stanica. Ja nakon toga postala hladnokrvna kucka,a mm pi****. Jbg takvi su muski zapravo mekusci,al pokazao je da ljubav pobjeduje SVE. Tjedan prije svadbe mi rekao da mi je davno prije pokazao 'u dobru i zlu' a sada cemo to stavit na papir.😍 Moj Meho 💖💗💟💞💕💏
E i vrijeme ne lijeci sve,lazu vas. Kako Merlin kaze mozda sidu i tumore....
Al neke stvari se ne mogu zaboravit
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji