Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    27. Studeni 2016. 00:09

Mare, hvala! 😘

Bellaru, moj je na pocetku veze bio takav sa birtijama. Sreca pa toga sad vise nema jer inace nebi sad ni bili ovdje gdje jesmo.
    I mojem je dan kasnije zao ali mu ponos neda da to pokaze ili kaze. Indirekno mi se zeli pribliziti, a kad mu nesto kazem onda se on napravi zrtvom i kaze da radim dramu od toga...

Ugolina, ni ja ne mogu spavati kad mojeg nema.😣

Sanjarka, pokusavao mi se sad navecer indirekno pribliziti ali ga ja hladnokrvno zaobidem iako u unutrasnjosti kipim i najrade bi mu pala oko vrata. A jesam luda, znam, ali ne mogu si pomoci... Sutra nastavljam misiju ignore 😈
    Ajde, moj bar uvidi situaciju da to sto smo istovremeno u istoj kuci (on zatvoren u radnu sobu a ja u dnevnom), nije "nase vrijeme". I znao je reci da mu fali to vrijeme samo za nas dvoje. Ali kad onda i imamo nesto tog vremena, onda su nam glavne teme razgovora njegov posao i faks. 😩
    Ovo o lezbama sam i ja znala vec razmisljati 😂😂 

Cure, ne znam sta bi ja bez vas! Sve ste mi tako srasle k srcu! Hvala vam svima na razumjevanju! 😘😘 Sad se vise ne osjecam tako sama s tim mislima. Ja sam vec sumnjala u sebe jesam li toliko losa zena, ali vidim da je to do muskaraca... 😬

Zelim vam svima laku noc! 😘😴

lan@luk@rit@
    27. Studeni 2016. 02:11

Ja opet nocarim,sova ipo..

Lijepo sam vecerala u 20:30 pahuljice,ima 10 min pojela pizzu ..mm napravio pršut,sir,sunka😵
    Baš sam dosljedna !!!!

Idem probati zaspati ...lakuu noć

bellaru
    27. Studeni 2016. 07:30

Jutroooo
    ☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍪🍩🍪🍩🍪 

Moj poceo opet veci komad sati spavat preko noci🖒🖒🖒🖒

Sanjarka88
    27. Studeni 2016. 07:35

Jutroooo!
    Budni od 6.30h ah. Budenje bilo u 2h. Bitno da sam ja zaspala tek u ponoc 😩😩😩

Ejic

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Studeni 2016. 07:39

Lovre sretan 4. minic! 🎉🎉🎉🎉

Hele i Karlafi gdje ste nam nestale? Sretni minici i Marku i Mili 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    27. Studeni 2016. 07:45

Jutro. 
    Moze kava. mi budni.  prospavana noc. ena jos vjezba visoke tonove

Jucer dosla frendica po mene (cula se s mm dal je  Ena zaspala) I izvela me na klopu I cugu. trebalo mi to

Abies
    27. Studeni 2016. 07:48

Jutro. Kava može. 
    Tata zaspao rano. Nas troje oko pola noći. I 2/3 klopanja kroz noć. Već se i navikavam. 
    Ekipici sretni minići!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.