Mare, hvala! 😘
Bellaru, moj je na pocetku veze bio takav sa birtijama. Sreca pa toga sad vise nema jer inace nebi sad ni bili ovdje gdje jesmo.
I mojem je dan kasnije zao ali mu ponos neda da to pokaze ili kaze. Indirekno mi se zeli pribliziti, a kad mu nesto kazem onda se on napravi zrtvom i kaze da radim dramu od toga...
Ugolina, ni ja ne mogu spavati kad mojeg nema.😣
Sanjarka, pokusavao mi se sad navecer indirekno pribliziti ali ga ja hladnokrvno zaobidem iako u unutrasnjosti kipim i najrade bi mu pala oko vrata. A jesam luda, znam, ali ne mogu si pomoci... Sutra nastavljam misiju ignore 😈
Ajde, moj bar uvidi situaciju da to sto smo istovremeno u istoj kuci (on zatvoren u radnu sobu a ja u dnevnom), nije "nase vrijeme". I znao je reci da mu fali to vrijeme samo za nas dvoje. Ali kad onda i imamo nesto tog vremena, onda su nam glavne teme razgovora njegov posao i faks. 😩
Ovo o lezbama sam i ja znala vec razmisljati 😂😂
Cure, ne znam sta bi ja bez vas! Sve ste mi tako srasle k srcu! Hvala vam svima na razumjevanju! 😘😘 Sad se vise ne osjecam tako sama s tim mislima. Ja sam vec sumnjala u sebe jesam li toliko losa zena, ali vidim da je to do muskaraca... 😬
Zelim vam svima laku noc! 😘😴
Ja opet nocarim,sova ipo..
Lijepo sam vecerala u 20:30 pahuljice,ima 10 min pojela pizzu ..mm napravio pršut,sir,sunka😵
Baš sam dosljedna !!!!
Idem probati zaspati ...lakuu noć
Jutroooo
☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍪🍩🍪🍩🍪
Moj poceo opet veci komad sati spavat preko noci🖒🖒🖒🖒
Jutroooo!
Budni od 6.30h ah. Budenje bilo u 2h. Bitno da sam ja zaspala tek u ponoc 😩😩😩
Ejic ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lovre sretan 4. minic! 🎉🎉🎉🎉
Hele i Karlafi gdje ste nam nestale? Sretni minici i Marku i Mili 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro.
Moze kava. mi budni. prospavana noc. ena jos vjezba visoke tonove
Jucer dosla frendica po mene (cula se s mm dal je Ena zaspala) I izvela me na klopu I cugu. trebalo mi to
Jutro. Kava može.
Tata zaspao rano. Nas troje oko pola noći. I 2/3 klopanja kroz noć. Već se i navikavam.
Ekipici sretni minići!
Sortiraj odgovore
Najstariji