Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    26. Studeni 2016. 20:26

Masho sretna godišnjica! 
    Dobro si opisala situaciju. To su muški, nisu bebu nosili 9mj, nisu je rodili, a bome je ne moraju ni dojiti. To je i do njihove prirode, ali i do odgoja i kulture kod nas. 
    Moj tek sad nakon druge bebe postao malo normalniji, i vide se neki pomaci.

bellaru
    26. Studeni 2016. 20:31

Sunshine sta god da ti je bilo nadam se da si sad dobro i da vise nikad ne moras nazad tamo. Po muci se poznaju junaci. Opce poznato je da ljudi pobjegnu kad postane tesko. Meni kad je bilo uzasno tesko moja tad najbolja prijateljica me nije ni nazvala i pitala kako sam. Kad sam isla u ameriku na 4 mj ja morala ici u sesvetski kraljevec da se pozdravim sa njom jer ona nije tjela doci do mene da se pozdravi. Kad sam se vratila njena sestricna i ja otisle u lampase i satrale se ko krave a ona nije isla jer ju kako starci nisu pustili ( imala 21 g) da bi slj vikend me nazvala i rekla da ide sa tadasnjim decko na more a starcima ce rec da je kod mene. Prijateljstvo za 5 sta ne? 
    Al kad smo mladji drugacije gledamo na prinateljstva nego sta sad gledamo. 
    Moja mama mi je uvijek govorila da biram sa kime cu se druzit jer uvijek ispadne da mi u uuem krugu prijatelja bude neka zmija od zene😑

mare1989
    26. Studeni 2016. 20:33

ejic veliki hug ti saljem😍😚
    imas nas da nam se izjadas,bez obzira sto se ne znamo uzivo tu smo da pomognemo kako god mozemo

bellaru
    26. Studeni 2016. 20:39

Ejic ne znam dali te to tjesi...ali nisi jedina...isto i kod mene. Samo moj ne radi toliko i ne uci sta je gore. Ja jucer govorim treba netko bit  u uredu cijeli dan on kaze odvest cu njega mami pa ti budi cijeli dan u uredu😠😠😠 na kraju izokrene toliko pricu pa kaze ja sam htjeo da budemo sami a ti seres. 

I sta da ti covjek savjetuje kad ni ja ne znam sta da radim😑 ako se svadjas nista se ne mjenja, ako sutis nista se ne mjenja😣

bellaru
    26. Studeni 2016. 20:59

Ejic tocno sta si napisala. Ne smeta mi sta  ide al sta mora biti dan i noc. I ovo isto ono ostavila bi mu malog al zao mi malog ( doduse moj ne place) al bi mi falio uzasno. I sta cu se inatit samo dijete pati. A ovak nece naucit nista iz toga.i to sta kazes on mora doc do sam do nekih zakljucaka. Al ja mislim da ovaj moj kuzi al ga boli kurac u tom momentu kad je on sa nekim u birtiji. Dan kasnije mu je mozda i krivo al kako je moj meni rekao jednom: sta hoces ne mogu vratit vrijeme u nazad. 
    💩💩💩💩💩💩

Sunshine1
    26. Studeni 2016. 21:00

Ja uspjela sve pospremit,ocistit,vesa dvije ture....dosta toga. Pokline zamotat i tak. I mislim da idem ood tus i spavat jer smo sinoc kroz noc imali partyyy alll the timeee.
    Abies Petra jede palentu? Kupovnu? Jel hoj se svidja? Kolki gusto napravis? Koji omjer?mozda bi ja sutra krenula sa tim. E i kako znas kolko ti pojede i jel joj dovoljno? Trna pojede sve kolko joj naoravim pa si uvijek mislim da joj nije dosta i dam cicu!

E i jel postoji koja preporuka kolko bi trebali pojest? Npr 6 mjeseci 200grama...

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    26. Studeni 2016. 21:12

Muz mi radi do kasno,a nemogu spavat dok ga nema pa necu ni pokusavat..znam da cu pozalit.. gledat cu film na novoj sad u deset..mala mi spava od prije osam a stalno se nes trza.. bravo sunshine,vrijedna i ti dsnas

Sanjarka88
    26. Studeni 2016. 21:48

Vecer! 

Sve riješeno i napokon u lezeci o jea! Obožavam ovaj dio veceri 😎

Ilani si smislila kolac? 
    Lijepo Nikolina papa ☺☺☺

L&L&R ma koje tjesenje? Mislim jesam ja dobra hvala hvala 😂😂 ali ti izgledas predobro!!!! Al stvarno 😉

Ellie super da tm nema temp 😊

Masho aplauz za govor! 😁😁 sretna godisnjica 😊

Mare koliko si se udebljala od poroda? Ti nastavljas svoj trend 😊

Tpol mudrica i izlasci? 😱😱😱 mozda negdje za 20 godina 😂😂

Ejic ignore sto duze mozes! 
    I ja sam jedno uspila shvatit kroz musko zenski odnos (čast iznimkama). Oni jednostavno ne razmisljaku kao mi i nemaju iste potrebe kao mi. I ja san takva kao ti a mm je kao tm sto stvari daj ovo daj ono a kad prigovorim di smo mi tu odgovor je pa skupa smo svaki dan haha. Oni si valjda misle ako živimo u istoj kući da nam je to dovoljno lol 
    Mah triba odustat od toga sve.  E nekad bi bas volila da sam lezba 😏

Bellaru ja sam samo sretna sto moj nije po birtijama neznam zasto al to mi je horor 

Sunshine vrijednice 😊
    Moj Petric ne jede puno niti onu malu kasicu cijelu ne pojede.
    Ne nudim mlijeko odma nakon obroka nego kad opet zatraži. Nekad to bude nakon sat nekad i 2

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    26. Studeni 2016. 22:03

Ugolina koji film? 

Sanjarka kad se moja vjencana kuma udavala( ja njoj bila kuma) rekla sam nemoj se udat za njega, idemo ti i ja negdje gdje se mozemo nas dvije vjencat , svaka si da napravit dijete i zivimo zajedno i uzivamo. Da znas da se tog cesto sjetim😂😂

Ma ne mora on u birtiju otic. Dodje sogor oni cugaju u dvoristu do 6 uj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.