Masho sretna godišnjica!
Fino rečeno!😘
A i mi smo žene, a ne klinke koje vjeruju u princa na bijelom konju
Masho sretna vam godišnjica!!!!🎆🎇🎆
Abies visoka sam 175 cm imam 10 kg.više od kad sam zatrudnjela s Ritom..sa 60 sam bila normalna ,ne mrsava...kolko si ti visoka..meni je 14 kg.od poroda otišlo..
Llr 172 sad 80kg. Najbolje se osjećam 60-65kg.
Ovo mi previše
Po slikama nikad ti toliko dala kg
vecer curke
Masha sretna godisnjica
abies ja visoka 172 i ima 82kg,udebljala se opet
ja sam s klincima isla kod mojih da malo izadem iz kuce i da vidim necakinju. nisam zapamtila sta ste pisale mozak by by
Ugolina tocno je takva moja , tolko place da stvarno je moras uzet, al ja sam se ponadala da je poslo na bolje jer proslu nedelju je bila dobra u autu i juce plakala je al zaspala brzo u autu, a jutros strasno, cak smo stajali reko da je smirim pa cemo nastavit al nema sanse , a put bi nam trajao sat vremena tako da smo odustali i jos je u stanu plakala jedva sam je smirila 😬😬 ajd nadam se da ce bit bolje 😬
Ejic ma uz sve te obaveze rekla bi da ipak bi bilo ok da tm ga cuva na 3 sata, nahranis malog i odes van na 3 sata pa makar sjedila sama u kaficu, cisto da opustis mozak a i on bi vidio sta je to cuvat bebu, ja sam moju tako ostavila na 3 sata , znam da nije gladna a sad sto place neka se muci nece joj nista bit , setao je cijelo vrijeme s njom po stanu ....
Susnhine saljem i ja hug ❤️ Ja imam ovde 3 prijateljice od njih je i moja sogorica, al od kad sam rodila slabo se vidimo tj skoro nikako cujem se porukama s njima, rade i stalno su u pokretu i ja vise ne helim tako blizu pa stvarno ispadne nezgodno me posjecivat , a ja kad bi i prosetala to je dopodne a one ne mogu, i imam jos u zg prijateljicu s njom isto porukama i kumu. Al to je sve eto online 😬 I vi ste online hehe , al od njih niko nema djecu pa su sve to nekako drugaciji interesi
Abies svaka cast tebi kako s njih dvoje u trgovinu 😬
Sanjarka dal mudrica vec izlazi? 😬 Mislim da danas sve to pocinje ranije?
Masho sretna godisnjica 👍🏻
Ilani kak mislis od cega? borom cu prekriti slamnati onaj kolut i ukrasit i drugim pizdarijama iz ofertisime 😂😂😂😂 stavim sliku
Hvala cure na lijepim rijecima! 😘😘
On se vec jako promjenio u odnosu na to kakav je bio na pocetku nase veze i stvarno sad ne hoda toliko okolo koliko je prije hodao, a niti mene ne smeta da on nekad ide nekud (nije lancem vezan za mene) ali to ne znaci da onda kad ide, mora biti cijeli dan i cijelu noc negdje. Sad ima obitelj i smatram da bi mu mi morali stajati na 1.mjestu posebno jer uz posao i faks ima tako malo vremena za nas pa bi po meni bilo logicno da svaku slobodnu minutu provodi s obitelji. Da sam ja jucer bila u njegovoj situaciji isto bi isla, ali znam da bi vec najkasnije oko 18h bila kod kuce jer bi mi jednostavno falili. Ali njemu ocito mi ne falimo toliko da bi se udostojio u neko pristojno vrijeme doci kuci. I jos je danas moro ici raditi, kuci doso oko 14h onda je naravno bio umoran kad je nocas spavao svega par sati pa je lego na neka 2-3h i tako prosao dan.
Pokusao je parput uspostaviti razgovor samnom ali sam ga stavila na najjaci ignore. Nije mu jasno sta se dogada jer se do sad nisam nikad mogla dugo ljutiti na njega ali je sad preso sve granice. Planirala sam skovati neki ubojiti plan i ostaviti ga doma samog s malim ali mi zao malog da place ako ga on ne moze smiriti. Ipak je to moja beba i nitko nije vrijedan toga da on place par sati...
Razgovor ne pomaze kod njega bas puno, tvrdoglavi je jako. On mora sam doci do nekih zakljucaka da shvati kako je to stvarno tako kako mu ja vec dugo govorim.
Prijateljice, ovdje sam, moglo bi se reci, sasvim sama. Imam mamu i braticevu curu za razgovor. Susjede su ok ali nisu mi to prijateljice da im se mogu tako otvoreno pojadati.Imam najbolju prijateljicu iz srednje sk koja je u hrv i kontakt nam je virtualan i parput godisnje se posjecujemo. Sve ostalo su samo dobra poznanstva. Malo je pravih prijatelja, ali te treba cuvati 😍
Masho, sretna godisnjica!! 🎉🎊🎀
Katja, sretan minic i sretan imendan s malim zakasnjenjem!! 😍🎉🎊🎁
Sortiraj odgovore
Najstariji