Tolko o druzenju s kolegicama ,jedna zakurila,druga ima sracku treca nece doc bez njih,eto...
Reko aj bar ste me navele da si pocistim stan 😂😂😂😂
Kolace cemo bez ikakve frke slistit sami haha
Pokupila malu i starcima..muz mora radit do ponoci 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Vijencic radim navecer kad mala zaspe
Vi o romanticnim mizevima a kod nas tiha misa s moje strane 😔😔 Ne znam jesam li vise zalosna ili zivcana ili mi polako sve postaje svejedno... Ajde mi vi recite jel nesto samnom ne stima pa samo meni nije normalno ovo ponasanje. Dakle, pisala sam vec da necu ici na zavrsnicu u firmi na koju sam pozvana jer mm nece uspjeti sam s Marcelom. I sad mi je tocno zao da sam odkazala jer si je mm usprkos tome da je s nama dnevno pola sata (zbog posla i ucenja) priustio 2 zavrsnice na poslu. Ajde da je doso kuci oko 20h posto su oko 15h krenuli s firme, ali ne on je doso u pol 1!!! A za 2 tjedna opet ima sluzbenu zavrsnicu. I sta da kazem na to. Imam razumjevanja za posao i njegovo ucenje ali nemam razumjevanja sto je njemu bitnije "Sta ce reci susjedi ako necu nikad ici na pivo kod njih" nego da to nesto malo slobodnog vremena koje ima provede sa svojom obitelji... I nije to prvi puta tako. Prosle godine sam saznala da sam trudna bas taj dan kad je on imao tu zavrsnicu kao jucer. I pisem ja njemu neka proba doci do 20h kuci da ima nesto bitno sta mu moram reci. Doslo 20h njega odnikud. Pa 21 pa jos uvijek njega nema. Zovem ga, ne javlja se. Kad se konacno javio vec sam bila na 220. I pita on mene sta to ima tako bitno da mu ne mogu reci po telefonu. Iz efekta i sva u suzama sam se zderala na njega da sam trudna. Ali niti to mu nije bio povod doci kuci. Doso je tek u 2h.
I drugi dan se onda pravi ko da nista lose on nije napravio, sta toliko dramim oko svega 😠😠
Ja po cijele dane sama kod kuce, po noci spavam manje od njega kad Marcelu svako malo ispadne duda i treba je ponovo ugurati dok ne zaspe cvrsto, svi kucanski poslovi su na meni (kuha ili usisa jedino kad meni dokipi i pocnem mu kvocati cijeli dan), Maecel zna imati dane kad bi se samo nosao i onda on meni kaze da je njegov dan stresniji od moga, ipak sam ja cijeli dan kod kuce 😠😠😠
Mogla bi nabrajati u nedogled ali sam se vec previse raspisala. Trebalo mi je sad malo se pozalit.
Ostalo nisam zapamtila tko je sta piso. Mozak mi trenutno ne funkcionira kako bi morao...
Kstji želim sretan 5.minić i imendan s malim zakasnjenjem...
Išla sam uspavati mladu kćer,a zaspala mi starija:))idem ovog zvrka probati ponovo ,vrijeme joj je..
Mi vam malo odspavali. svi troje. Sad gledamo tenis. volim takva popodneva.vani maglustina. Ena "prica" jaaaako glasno cijeli dan, pogadja visoke tonove
A frendice.. ja sam se dosta selila pa imas ono poznanika svugdje. naj frendica I frend mi u Os (kuma vjencana) I s njom se cujem svaki dan. bile smo cimerice 6 god.
Sad sam se pocela druzit s frendicom iz djetinstva s kojom sam se nesto razisla al evo obje sad u istom gradu, voli Enu stalno joj nesto kupuje, spojili smo ju s nasim frendom 😁.
A slicno kao Sunshine imala sam reviziju prijatelja I rodbine prije par god kad mi se sve ono izdogadjalo.. ne ostane puno ljudi uz tebe...
Bas mi zao ejic sto se ponasa neogovorno prema vama,ali i sama kazes da provodi s vama pol sata dnevno i bas zato on uopce nema pojma kako ti provodis dan i kolko tesko zna biti jer on ide na posao,a ti "uzivas doma bez ikakvih obaveza"..nema on pojma!!! saljem ti hug!!
Ilani, ti pratis ljetnice kolko sam skuzila,jel da ona pinkica totalka sumnjiva????!!!! 😂😂😂
Evo napokon drugo spavanje od jutros😃
Ja imam 2 prijateljice iz osnovne jednoj sam ja vjencana kuma ,jedna je meni -prijateljstvo koje traje 22 godine..4 prijateljice iz srednje 14 godina prijateljstva..sretna sam što ih imam ,tri imaju djecu tri nemaju...
Jako sam mlada rodila ,nisam ih mogla pratiti u svemu..ali smo sedržale na okupu..salimo se da Lana ima tako dobar smisao za humor jer je odrastala s nama😊
Imam i par cura s posla s kojima se svako tolko vidim na kavu,ali to su više dobre poznanince nego prijateljice..
Šta se tiče muža i romantike hm nisam sigurna da u zadnje vrijeme znam šta je to...jučer su djeca spavala u bake,pa je napravio za nas veceru,ne zbog romantike nego zato što smo bili gladni😂😂😂
Zadovoljna sam s mm što se tiče djece kad ne radi s nama je i sudjeluje u svemu i šta je važno nikad ne kuka da je umoran i sl.
A što se tiče mene ako smo u miru sve 5 ,ako nismo onda bi ga ispalila s nepovratnom kartom...
Sunshine žao mi je zbog bolesti,drago mi je da je to iza tebe😘
Ejic pokušaj naći vrijeme za sebe,lijepo malenog ostavi tm i nek se snađe- možda će te onda bolje razumjeti .razgovarajte o tim stvarima koje te smetaju,neka ih hitno mijenja..
Neznam sta ste još pisale,odoh učiti njemački i engleski s velikom curom😉
I da udebljala sam se 3 kg muka mi je zbog toga imam 70 kg.osjećam se ko trudnica😱hitno moram prestat jest slatkiše i kasno navečer,jer ovo nisam ja😖😖😖😖😖
Sortiraj odgovore
Najstariji