Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    26. Studeni 2016. 13:44

Danas im je 55. Godišnjica braka 😉 
    Masha bome ne znam kako bi s klincima u ranim dvadesetima. Divim se curama koje mogu tako. Ja sam se trebala bar malo ispuhat prije 😂

Sunshine1
    26. Studeni 2016. 14:02

Ljetnice noje grijesila sam! 🤗😅

Pisem na brzinu sa puno gresaka,u mom stilu 😂

Tena spava,ne znam do kada,uspjela pojest na brzinu. Danas nema rucka. Ujutro je ostavila mm jer kako je paduckala kisa nije mogao radit. I onda prvo spavanac.  Nije me bili dobroih 2,5 sata tako da sam u miru rijesila poklone,tajne,netajne.....opet spiskala puni. Naravno i sebi svasta,stvarcica za kucu. Neke stvari se ipak i kontrolirala. Jos da sam ga naucila kasicu napravit pa slobodna sam od jutra do 1, a veli on ma ne onda bi ti landrala bezveze. Ma kakvi!!! Otisla bi na pedikuru,manikuru,masazu....to nije bezveze.

Pijem kavu u niru i idem citat.

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    26. Studeni 2016. 14:23

Masha stara koka u ekipi sa Sarlinom i Kokolo 😂😂😂 salim se naravno.

Ja sam se prva udala iz srednje sa 26 i druga rodila sa eto 28. A frendicr isto ko i vi. Vi ste moje frendice 😘😘😘😘😘🙆🙆🙆🙆

Ekipa iz srednje,nas 5,6,7... Koji se sa svojim boljim/losim polovicama postujemo i odrzavamo prijateljstvo na svadbama,rostilj rodendani...ali to je sve 'na silu' da se ne zaboravimo. Naravno,da mi nesto treba oni bi bili tu prvi. Druzenja mi se svude na zene od prijatelja mm. Jer on je taj koji se druzit obozava i ima hrpetinuuu prijatelja. Zato imamo tolko svadbi i babinja i pm.
    Al neka,da ih nema bilo bi dosadno. Prijatelji su blagoslov,pravi prijatelji. Zalosno da nestanu kad je najteze kao u Sanjarke. Ja sam bila bolesna,tesko bolesna. Lezala godinu i pol na Rebru na onkologiju. Da na onkologiji. Od silnih frendova i drustva.....ostalo i troje,ali doslovce troje.

Romantika....vec sam pisala. Mislim da imam jako dobrog muza,u rangu sa Ellinim i Mrinim. Ima svoje musice ali ga obozavam. Osjecajna je robica i uvijek on poteze da se izglade odnosi al romantika mu nije jaca steana. Pisala vec da sam za valentinovo dobila limene ljestve kako bi mogla uzet stvari iz ormara. Jer to mi treba. 🙈 muska logika. Ja bi bila sretnija samo sa ruzom....

Idem uzivat u tisini

Sunshine1
    26. Studeni 2016. 14:25

Osjecajna ribica a ne robica 😂😂😂😂

Abies
    26. Studeni 2016. 14:32

Masha generacija. Čak i po klincima 😃
    Ja više nemam snage. Na malg urlam. Pojeo je ništa. Bježi mi van. Sad smo zaključani jer ne mogu drugačije. Petra urla na mene. Već 2 dana je cendrava max. Ručak tek počela. Mm ma nemam volje mu se javiti. Kad dođe poslala bi ga u dječji vrtić. Bez kuharice. I to mlađe jaslice. I da imam još 3 pelene. Izgleda da ću morat spakirat nas u trgovinu, koju izbjegavam zbog šmrkavca. Čak smo i aio imali. Mislim da ću si kupiti koju. Tj petri. 
    Nisam niš popamtila što ste pisale

CrazyPuppet
    26. Studeni 2016. 14:43

Sunshine hahaha sjećam se ljestvi 😂😂😂
    A što si bila bolesna, možda si već i rekla, ali meni mozak ne pamti. 😕 A ovo za prijatelje, to je uvijek tako, u srednjoj/na faksu si neopterećen i svi su ti ok, kasnije kad se malo uozbiljimo, ostanu 2-3 prijateljice, koje su prave. Al ja svoje ostavila u zg i otišla u Zadar. Pa sam sad tu sama ko pas. 
    Abies i ti svog muža tavom po glavi 🔫 šaljem hug😘

uykmyjh
    26. Studeni 2016. 14:43

Babycominng moja je bila nista, kao ostatci lohija, malo crvenkasto malo smedje i trajala 3 dana... Jos uvijem nisam sigurna sta je ono bilo 😳

Ugolina
    26. Studeni 2016. 14:46

Ilani 😂😂😂 bome,tebi mozemo vjerovat!!!!
    Crazy,koja lijepa prica!!! 💕

Sunshine,ajme,bas mi zao,ocito si prosla pakao!!! da si tu sad bi te zagrlila!!!
    A ovo s limenim ljestvama-lom!!! 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.