Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    26. Studeni 2016. 11:11

Katja zahvaljuje i ovdje😘😘😘😘

Ugolina
    26. Studeni 2016. 11:34

Pa kolko imas god masha

Littleladybug
    26. Studeni 2016. 11:39

sorry znam da je vec bilo govora o tome al sam senilna..
    kako vam je  izgledala prva menga nakon poroda? jer ja ne znam kako bi nazvala ovo svoje

TPol
    26. Studeni 2016. 11:52

.kratki upad .......i propade nas izlet, trebali smo s kumom i njenim m ic na izlet ali plakala je pola sata u autu i nikako se smirit dosli doma place dalje , eto ejdva se smirila .... Sta je to bilo neznam..... A masha neznam bas da si mladi da imas zivce 😬

CrazyPuppet
    26. Studeni 2016. 13:41

Ugolina i Babycoming baš ste me nasmijale s ovim cvijećem 😂😂😂
    Jedina romantična priča koju ja znam je kad je moj deda svojoj mami iz kuće ukrao 4 vreće krumpira, prodao ih da bi se baka mogla vozit na ringišpilu 😂😂😂 naravno mama mu je to saznala pa ga nije pustila u kuću tjedan dana, pa je spavao u štali, a stari mu je po skrivečki nosio ručak 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.