Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    26. Studeni 2016. 11:11

Katja zahvaljuje i ovdje😘😘😘😘

Ugolina
    26. Studeni 2016. 11:34

Pa kolko imas god masha

Masha
    26. Studeni 2016. 14:05

Ugolina

Pa kolko imas god masha

35

Littleladybug
    26. Studeni 2016. 11:39

sorry znam da je vec bilo govora o tome al sam senilna..
    kako vam je  izgledala prva menga nakon poroda? jer ja ne znam kako bi nazvala ovo svoje

Ugolina
    26. Studeni 2016. 11:47

babycoming

sorry znam da je vec bilo govora o tome al sam senilna..
    kako vam je  izgledala prva menga nakon poroda? jer ja ne znam kako bi nazvala ovo svoje

Prva dva dana je izgledalo ko tragovi dreka,da oprostis,al doslovce tak..tamni smedi iscjedak, a onda je uslijedio uzas,ko da me netko zaklo,krvi ko u prici,tamni ugrusci..znas da sam isla si u ducan po one vir vatene jer ovaj ulozak,ja koristim nocne naturela,uopce nije stiglo upijat,svakih pol sata mijenjala uloske i tako tri dana,onda se smanjilo pa bilo ko normalna menga jos kojih tri dana

TPol
    26. Studeni 2016. 11:52

.kratki upad .......i propade nas izlet, trebali smo s kumom i njenim m ic na izlet ali plakala je pola sata u autu i nikako se smirit dosli doma place dalje , eto ejdva se smirila .... Sta je to bilo neznam..... A masha neznam bas da si mladi da imas zivce 😬

Ugolina
    26. Studeni 2016. 12:26

TPol

.kratki upad …….i propade nas izlet, trebali smo s kumom i njenim m ic na izlet ali plakala je pola sata u autu i nikako se smirit dosli doma place dalje , eto ejdva se smirila …. Sta je to bilo neznam….. A masha neznam bas da si mladi da imas zivce 😬

Jos jedno mjesec dana tpol i ona ce postati potpuno druga beba..i ona ce sama biti mobilnija,znatizeljnija, nece biti samo mala drecavica koja jede spava i vristi.. znam kak ti je jer ja sa svojom sam morala opako planirat da mi zaspe u autu i slicno a put do mojih koji traje 20 min autom,morala sam barem,dva tri puta stat sa strane i izvadit ju iz sjedalice jer mi se pocela gusit u slini od vristanja..a voznja kolicima mission impossible.. tak da,jos malo..ja se vise tih perioda niti ne sjecam kak spada,ko ni grceva recimo,al bilo je koma..
    Btw jos ne voli voznju kolicima ali zdura u njima neki kraci soping recimo,ali idem u setnje kad joj se spava pa mi zaspe i mogu vaji setat dok god se ne probudi..to je mslo sranje jer vas ne mogu otic izvan kvarta,moram bit negdje u blizini zgrade kad se pocne ljutit da mogu doma jer ju ne mogu vise dugo nosit i gurat pritom kolica..al bolje i tak neg nikak

CrazyPuppet
    26. Studeni 2016. 13:41

Ugolina i Babycoming baš ste me nasmijale s ovim cvijećem 😂😂😂
    Jedina romantična priča koju ja znam je kad je moj deda svojoj mami iz kuće ukrao 4 vreće krumpira, prodao ih da bi se baka mogla vozit na ringišpilu 😂😂😂 naravno mama mu je to saznala pa ga nije pustila u kuću tjedan dana, pa je spavao u štali, a stari mu je po skrivečki nosio ručak 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI