Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Srpanj 2016. 09:44

Ellie,ja bi isto popizdila..narocito jer tak rijetko imam priliku otic nekud..Joj te podjele,muz je musko pa ne moze cuvat dijete..i to od dvije godine kaj hoda i jede sam?!?!al sama si ga je tak naucila

Sunshine1
    28. Srpanj 2016. 09:51

Baby bas mi zao malca. Ja negdje procitala da biogaja ne djeluje na dojenu djecu.
    Nama sab simplex pomogao na cijeli tjedan i pol pa se vratilo sad vristi svaki drugi treci dan.
    Ja mislim da to nists ne djeluje nego oni sazrijevaju i grcevi polako prestaju. 

Mi smo spavali od 10 do 4 pa do 8 ali sve nekako nemirno sa puno izvijanja i cviljenja. Ja necu pisat kolko je moja curka dobra jer svaki put kad vam nesto napisem drugi dan je obrnuto!!! uglavnom..kuc kuc o drvo.

Ovdje nesto grmi i bas je sugavo vrijeme. Tena zaspala pa idem pit kavu,trazit kolac,imam najavu dva babinja,al ovima se veselim. Dragi frendovi! I pospremat pomalo...

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 09:53

Jutro mamite 😘

Mi se probudili u 8.30h, malo poigrali sad dobio bocicu pa kunja na meni. Nek malo odspava pa cemo na more.

Kakve su vam cure sad noci? Koliko puta jedu i kad?
    Meni se cini da nismo napredovali od rodenja po tom pitanju. Izgledalo mi je da ide nabolje al evo opet zadnja 2-3 dana buđenje u 2 pa u 6. 

Abies pusa dečku da cim prije prestane kasljat i da se ne zakomplicira 😘

Ellie a sto kum nije sposoban cuvat malog ili ona ne zeli? Boze
    Tvoja curka je divna takva je i moja bila 😊

Sunshine sretnooo u trazenju odjece sveki si je bas dala truda. I obvezno nam javi sta tm kaze na solo izvedbu sa curkom 😃

Baby a jadnicak 😕
    I nas jos zna mucit pocme kenjkat pa se isprdi i onda mir. Al kako je bilo to je sad super. Samo treba izgurat taj period

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 09:56

Sunshine hoces ti radit kolač? 😃

Poznate su mi te noci kao spava a nemiran za popizd!

Sunshine1
    28. Srpanj 2016. 10:02

Ellie Ena je bas divna,al neka. Zasluzile ste jedna i druga mir.
    A ovo sa kavom...uzas! Sa dvije godine nemas sta sa djetetom,moze ga cuvat bez problema. Pa nije debil.

Abies saljemo puse decku!

Sanjarka  tako je i kod nas budenje. U 3 ili 4 ( ja to racunam kao jedno budenje), iduce ako je u 6 odspava do 8, a ako je u 7 onda slijedi budnost. Ja sam zadovoljna za sada. Bit ce to bolje. Meni je bitno uspavljivanje. U 9 krenemo sa kupanjem,pricanje,cica i ona je do 10 caput!!!

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    28. Srpanj 2016. 10:08

Moja imala grceve tam s tri tjedna i pocela sam ju kljukat espumisanom i tak,onda duzi period kao da ih nije uopce imala..i sada unazad tjedan dana svaku vecer od osam do deset imamo ceremonije,ali opet,nije da neprekidno vristi, pase joj kad ju muz fura gore na ramenu ili ja na podlaktici i protutnja.. To sam primjetila da ima pizdariju odkad je pocela kakat jednom dnevno al onda se pokaka onak kak spada,pelena nije dosta..joj kakav smo sou imale u tri sata,haha..cujem da stenje u kindacu i pocela kakat..i sva sreca da sam ju digla jer kolicinski bi zasrala cijeli kindac sam tak..i mislim kak je gotova,operem ju,stavim drugu pelenu,ona ju napuni taj tren kak sam ju stavila..opet mislim kak je gotova,otvorim pelenu,a mlaz iz guzice izleti metar po podu,po prematalici..ajme meni,ja to nikad nisam vidla tak prije,uzas haha..zovem muza upomoc,pa sad ne znas odkud bi kreno..onda sam nju rijesila,pa sobu,a onda nju odnijela jos jednom temeljitije pod pipu u lavabou.. Sou!!!

Dorich
    28. Srpanj 2016. 12:02

Bok mamice, kako ste? Jučer se nisam stigla javiti, opet smo visile jedna na drugoj:D
    Danas se idemo prijaviti u matični ured i sad kad trebamo krenut, malo prase je zaspalo ko top?! I sad nas dvoje pregovaramo da li da ju budimo pa smo zaključili da nema šanse:D Kad se probudi idemo. Držite mi fige da sve prođe ok!

Nisam stigla sve pročitati, htjela sam reći Ellie da imaš baš divnu bebicu, pa to je prekrasno za čitati!
    Sunshine, meni zadnje dvije noći cvili u snu i ja nikako ne spavam, svako malo se scimam i gledam šta se događa. A zvuči ko neko kukanje, ne znam šta ju muči.
    Sanjarka hoćeš se kupati?:)
    Baby baš mi je žao, nadam se da će ići na bolje, mene tako strah tih grčeva.
    Abies znači moguće je da ću i ja moć frizeru za nekih mjesec dana? Sad mi se to čini da nikad neće doć to vrijeme. Prvi put nakon 10 dana sam se obukla za matični i pogledam se u ogledalo ajoj...podočnjaci koje nikakva šminka ne može sakrit, neka bolesna boja kože...ma koma..
    Ugolina ajmeeee!:D Mislim stvarno šou! Šta se stvarno mogu tak pokakat?:D

Cure, sorry ak je glupo pitanje ali da li vi svoje bebe svaki put dižete da se podrignu nakon papice? Ja ne ako mi zaspi na cici (što je vrlo često). Pa si sad mislim da možda krivo radim jer i ona prducka i vidim da ju to zasmeta i zna se onako malo zgrčiti.

Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 12:04

Ugolina bome pravi sou kod vas bio hehe 😰😂

Sunshine joj znalo mu se desit da tek jede u 4h to je milina! Ovih 2h me ubije taman zaspem cvrsto hehe
    On nastavi spavat probudio se u 6 ili 7 sta mi je ok.
    Navečer hb za sad nema problema. 
    Kupanje ( ne svaki dan) boca i spavanac. Zaspe sam u kolicima.
    To bude izmedu 9-10 kako koju večer

Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 12:10

Dorich nista od kupanja. Jučer mi je stario bio tu pa je on ostao s njim dok sam se ja kupala. Danas smo solo tj i mudrica je tu al ona je s ekipom.
    Popodne cu kad muz bude s nama 😊

Ne diraj lava dok spava haha! 😝
    Sretno u maticnom 😉 i doc ce dan za frizera ne brini i to vrlo brzo.
    Ja njega dignem obvezno nakon svakog hranjenja al ako je zaspao ma nema sanse da podrigne.

Ellie00
    28. Srpanj 2016. 12:43

Ma ne znam sto da vam kazem al staaalno nekih komplikacija s njima. Mm je op direktor lanca kafica i naravno da uvijek idemo tmao (popust + fini kolaci) al oni bi bas svaki put da idemo u neke fush kafice s losom kavom... 
    A kumu ocito ne zeli ostavit dijete... trebale ici na neko predavanje o NTC metodi ucenja,vec uplatile, al ona nije mogal ostavit dijete... a muz joj doma i njena mama u susjedstvu.
    Joj bas sam se istracala  al bas me naljutila... 
    Btw.jeste sto citale/ slusale o toj metodi? Ja bila na predavanju i immao knjigu pa cemo radit po tome

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.