Abies evo link emisije https://www.youtube.com/watch?v=cMF-_PUQTbQ super mi je doktor. Zapravo potice da djeca imaju djetinstvo kakvo smo mi nekad imali. Bila sam na njegovom predavanju/ radionici prije par mjeseci i preporucam kao i knjige
Moram pogledat sta kaže ta Ntc metoda.
Abies seka zasrala braci igracke hahahahha 😂😂
Skok u ovoj dobi?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Rajović sve jasno. Ideje super, ja nikako smislit kako to posložit da zadovoljim njegove ideje.
No znam segmente gdje moram glumit majmuna da sina oslobodim straha. Napukla noga pa ključna kost. Posljedica strah od veranja, skakanja... Za početak nam kupujem gumi-gumi ;)
Abies ostao strah?
Obicno djeca nemaju straha odnosno ne pamte nezgode.
Mi sutra u zubara, prvi popravak zuba. Ja to ne mogu gledat saljem muza s njom unutra 😂
Junior se koprca u kolicima samo sto nije zaspao
Prominila mu bocu, krene dudat pa stane i gleda u mene sav i čudu i tako pola sata na kraju sam prebacila mlijeko u staru bocu haha
I da danas odspavao 3h u komadu popodne NA TRBUHU! Preporod 😁
E cure moje ovako....danas popodne ludilo.
Mala valjda osjetila da se nesto sprema. Faacinantni su,imaju sesto culo za svoje majcice
Od 8 do 9 sad kad je napokon zaspala ne znam jel spavala dva sata,a jela je valjda 200 puta. Nikako zaspat,valjda da ja ne prodem. I ja se smirim,reko mozda necu niti ic danas,vidit cemo i jedva ona zaspi. Kaze mm da se probudila tu sekundu kad sam upalila auto. Uglavnom rasturao je!! Nije me bilo sat vremena i onda je poslao poruku da su stigli grcevi da dolazim doma,a taman bila blizu.ugrijao mlijeko,dao joj jest..podrignula. Kaze da kad joj dao da je krenula jest kao da 14 dana nije jela i misli si kaj ako sve pojede..gotov sam!! Hahahaha oplakala sam. I pelenu je presvukao prvi put sam bez pokazivanja,iako gledao je bezbroj puta.
Ja sam bila malo uzbudenja ali podsvjesno. Nisam vozila ddva mjeseca,nigdje bila a pogotovo u shoppingu...i valjda je osjetila.da negdje idem bez nje. I naravno da je premorena i nikako zaspat. Pa smo je kupali da se opusti,vodila je van,pjevala,cica,nista. I onda upali moja stara metoda...stavim je na podlakticu i pospremam (al teska je, damn ). E da i taman stigli gksti nenajavljeno. Neka babetina kaj mi samo isla po kuci i gledala prasinu. Ufff kaj me naljutila. Pa zao mi djeteta,premala je da bude budna cijeli dan. Vidim da bi spavala al ne zna vise zaspat i dignem je jer sam vidila da ce pocet cvilit. A kaze ona kaj je dizes kad je dobra,eto roditelji pokvare djecu. E i bit ce skrta jer ima sake zatvorene. Aaaaa luda sam bila
Kupila bijelu haljinu (ipak haljina) i crvene cipele i torbu. Jos bi trebala nesto za crkvu za zagrnut se.
Idem spavat krepana sam.
Nisam cula za ovog Rajovica,bas cu sutra proucit,zvuci zanimljivo.
Dorich ja dizem da podrigne,ali mi papamo nakon sna....kad je bila mala isto bi zaspala i nisam je dizala. Ali tada bi malo jela. Samo sam je imala ba povisenom.
url=https://lilypie.com]
Joj Sunshine show kod tebe s prvim odvajanjem 😁
Moj jadnicak navikao jos od 7 dana moje bolnice. A i bar jednom dvaput tjednom odem negdi makar po kruh. Nemamo problema jer ga čuvaju teta ili baka. Presing mi je jedino kad ga mm mora cuvat.
Bravo za tm! 😉 svejedno im treba zabranit koristit mob dok ih cuvaju da nas ne zovu i ne salju poruke. 😁
Naravno da očekujemo sliku kad se sredis 😉
Babu tu nogom u guzicu 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji