Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose08
    27. Srpanj 2016. 14:43

Zdravo mamice, meni se zaredali gosti ovih dana pa sam bila na sto strana...
    Vidim da su skoro sve bebe jučer bile nervozne, i moj cijeli dan zaspi na meni i čim ga spustim nakon 5 minuta kmeči... Uspio se smirit tek negdje poslijepodne, a danas evo spava već nekih sat i pol... Ma nikakvih pravila nema s tim njegovim spavanjem preko dana. Najgore mi jer bi i ja nekad malo  odspavala s njim i onda se dogodi da kad god ja legnem on se probudi taman kad zaspim. Nakon 2-3 pokušaja samo postanem nervozna pa odustanem, nađem si nekog posla po kući bezveze i baš onda se on fino uspava na 3 sata
    Mi smo ultrazvuk kukova odradili u Klaićevoj prije tjedan ili dva, više ni ne znam bez gledanja u papire, pojam o vremenu mi se potpuno izgubio haha. Uglavnom, kukovi su dobri, a zadovoljna sam kako je bilo tamo, čekali smo možda nekih 10-15min samo... Ali se naručili preko veze, naravno, inače termini tek u 9.mjesecu

Sanjarka88
    27. Srpanj 2016. 15:42

Opet borba s dnevnim spavanjem! 10min na meni i jos 5 u kolicima i onda budenje uz plac. 
    Ni rucak jos nisam pocela spremat..
    Ima vec 2tj da ne spava preko dana kako treba. Zadnjih nekoliko je apsolutna katastrofa. 😕
    Neznam sta da radim....

Rose super za kukice 👍 neka gostiju 😎

Ellie uh zeznuta odluka je pred vama. Sretno sta god da odlučili 😘

Sunshine uzivaj dok spavaaaa 😁

Abies bravo za frizera! 👌 velika promjena ili?

Ugolina bit ce to ok sigurna sam 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    27. Srpanj 2016. 17:06

Frizerka - sisaj da mogu jos vezat rep i stanji. Nekih 10cm.
    Ne mogu se zamislit s kracom kosom od toga. A bas je gusta kosa. Eh da su bar klinci na mene ju naslijedili, a oni celavi na oca 😒

Sanjarka88
    27. Srpanj 2016. 19:13

I moja mora u rep nema sanse krace. Al duga mi i dalje iako je i meni skinulo 10tak cm. Gusta ajme i mm isto. Malac pun kose i to neka duga dlaka. Bila crna sad svijetija dosta. Oci i dalje plave

Sanjarka88
    27. Srpanj 2016. 22:30

Gdje ste mamice? Bebe spavaju? 

Moj zaspao oko 22h.
    Popodne uspio odspavat 2h u komadu. Izmucili se al na kraju je upalilo u sobi, na nasem krevetu na trbuhu 💪 ponovilo se!

Sunshine1
    27. Srpanj 2016. 23:00

Ja lezim i cekam da prestane cvilit u snu. Zaspala u 10 nakon kupanja. Isprogramirala sam je  u 9 kupanje,mazenje,cica,spavanje. Svaki dan u minutu. Nisam se ni otusirala jer se bojim da se ne probudi ( jaoooo samo to ne) ...nemam snage za uspavljivanje. Uspjela sam pojest izdojit se i pobrat ves. Tu i tamo stavim ruku na nju. A mm u garazi popravlja j*** motor.

Uglavnom flasica jr spremna za sutra!! Neki popust je krenuo u Tom tailoru pa idem vidit.
    Ugolina  kupit cu sta mi se svidi. Hahaha pa mozda i haljinu,znas da mi je izvidila situaciju u KA da ja ne idem bezveze po ducanima pa cak i poslikala. Zapravo jedna bijela haljina je prekrasna,vidit cemo kako mi stoji.

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    27. Srpanj 2016. 23:43

Vecer. Evo Ena spava kraj mene u krevetu, nocas smo solo pa je tu. 
    Bile smo na kavi, kupale se i papale i sad fino spavamo... 

Pola kave je prospavala a ovi moji nestrpljivo cekali da se probudi. Kad se budila pocastila ih je svojim izvijanjem i pravljenjem grimasa i onda im se smijala- gleda oko sebe mlatari rukama, prica i smije se. Svi se cude kako je dobra i stalno me ispituju jel takva stalno. I vec mi ju je glupo hvalit da ju ne ureknem- al stvarno je dobra beba. Uopce ne place, i kad pokusa plakat to zvuci cudno jer valjda ne zna , spava bez problema vecinu vremena.. jede fino.. i vodu pila kad sam joj par put dala.. 
    Imam osjecaj da svi ocekuju da cu kukat kako mi je tesko pa im cudno. 

Sutra sam trebala ici s zenom od naseg vjencanog kuma na kavu. Nas dvije, tj. tri jer nikako da odemo.. i naravno da ne idemo. Stvarno ne kuzim da ona ne moze (opet) ostaviti svog skoro dvogodisnjeg sina jedamput u pola godine muzu (tati). Dogovorile se jucer vec  i sad mi kaze da ona ipak nebi njega ostavila a ni vodila jer onda nemamo mira pa bolje da idemo popodne svi skupa kad dodje moj mm.. Nek me neko upuca ak cu biti takva...

Littleladybug
    28. Srpanj 2016. 07:53

Jutro mame..kakva je bila noc? 
    Nas cini se opet vataju grcevi, pored biogaie i sab simplexa..samo sad ne place ko sirena nego jadan bolno tuli i izvija se..bas mi ga zao gledat 😓
    zaspali u ponoc, oko 2 papica i u 4 budenje kroz plac..nismo se bas naspavali

Abies
    28. Srpanj 2016. 08:16

Baby bas mi zao oboje 😢
    Kod nas popusta. Ima jos placa i svega al puuuno krace.i cini minse da je proizvodnja sira manja.
    Malac mi bas kaslje joooj. 
    Ellie meni kao da je praznik kad mogu sama nekud. A tate... kako koji i s kim (i to je za osudu) jel musko ili zensko (dijete jos kazu)

Ellie00
    28. Srpanj 2016. 08:41

Jutro jeste mi se naspavale? Mi imale jedno budenje oko 4 al zaspala je u 9 tako da je fino potegnula. 

Abies kum je doma vecinu dana jer radi nocne... tako da.ma odustala od te kave

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.