Zdravo mamice, meni se zaredali gosti ovih dana pa sam bila na sto strana...
Vidim da su skoro sve bebe jučer bile nervozne, i moj cijeli dan zaspi na meni i čim ga spustim nakon 5 minuta kmeči... Uspio se smirit tek negdje poslijepodne, a danas evo spava već nekih sat i pol... Ma nikakvih pravila nema s tim njegovim spavanjem preko dana. Najgore mi jer bi i ja nekad malo odspavala s njim i onda se dogodi da kad god ja legnem on se probudi taman kad zaspim. Nakon 2-3 pokušaja samo postanem nervozna pa odustanem, nađem si nekog posla po kući bezveze i baš onda se on fino uspava na 3 sata
Mi smo ultrazvuk kukova odradili u Klaićevoj prije tjedan ili dva, više ni ne znam bez gledanja u papire, pojam o vremenu mi se potpuno izgubio haha. Uglavnom, kukovi su dobri, a zadovoljna sam kako je bilo tamo, čekali smo možda nekih 10-15min samo... Ali se naručili preko veze, naravno, inače termini tek u 9.mjesecu
Opet borba s dnevnim spavanjem! 10min na meni i jos 5 u kolicima i onda budenje uz plac.
Ni rucak jos nisam pocela spremat..
Ima vec 2tj da ne spava preko dana kako treba. Zadnjih nekoliko je apsolutna katastrofa. 😕
Neznam sta da radim....
Rose super za kukice 👍 neka gostiju 😎
Ellie uh zeznuta odluka je pred vama. Sretno sta god da odlučili 😘
Sunshine uzivaj dok spavaaaa 😁
Abies bravo za frizera! 👌 velika promjena ili?
Ugolina bit ce to ok sigurna sam 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Frizerka - sisaj da mogu jos vezat rep i stanji. Nekih 10cm.
Ne mogu se zamislit s kracom kosom od toga. A bas je gusta kosa. Eh da su bar klinci na mene ju naslijedili, a oni celavi na oca 😒
I moja mora u rep nema sanse krace. Al duga mi i dalje iako je i meni skinulo 10tak cm. Gusta ajme i mm isto. Malac pun kose i to neka duga dlaka. Bila crna sad svijetija dosta. Oci i dalje plave
Gdje ste mamice? Bebe spavaju?
Moj zaspao oko 22h.
Popodne uspio odspavat 2h u komadu. Izmucili se al na kraju je upalilo u sobi, na nasem krevetu na trbuhu 💪 ponovilo se!
Ja lezim i cekam da prestane cvilit u snu. Zaspala u 10 nakon kupanja. Isprogramirala sam je u 9 kupanje,mazenje,cica,spavanje. Svaki dan u minutu. Nisam se ni otusirala jer se bojim da se ne probudi ( jaoooo samo to ne) ...nemam snage za uspavljivanje. Uspjela sam pojest izdojit se i pobrat ves. Tu i tamo stavim ruku na nju. A mm u garazi popravlja j*** motor.
Uglavnom flasica jr spremna za sutra!! Neki popust je krenuo u Tom tailoru pa idem vidit.
Ugolina kupit cu sta mi se svidi. Hahaha pa mozda i haljinu,znas da mi je izvidila situaciju u KA da ja ne idem bezveze po ducanima pa cak i poslikala. Zapravo jedna bijela haljina je prekrasna,vidit cemo kako mi stoji.
url=https://lilypie.com]
Vecer. Evo Ena spava kraj mene u krevetu, nocas smo solo pa je tu.
Bile smo na kavi, kupale se i papale i sad fino spavamo...
Pola kave je prospavala a ovi moji nestrpljivo cekali da se probudi. Kad se budila pocastila ih je svojim izvijanjem i pravljenjem grimasa i onda im se smijala- gleda oko sebe mlatari rukama, prica i smije se. Svi se cude kako je dobra i stalno me ispituju jel takva stalno. I vec mi ju je glupo hvalit da ju ne ureknem- al stvarno je dobra beba. Uopce ne place, i kad pokusa plakat to zvuci cudno jer valjda ne zna , spava bez problema vecinu vremena.. jede fino.. i vodu pila kad sam joj par put dala..
Imam osjecaj da svi ocekuju da cu kukat kako mi je tesko pa im cudno.
Sutra sam trebala ici s zenom od naseg vjencanog kuma na kavu. Nas dvije, tj. tri jer nikako da odemo.. i naravno da ne idemo. Stvarno ne kuzim da ona ne moze (opet) ostaviti svog skoro dvogodisnjeg sina jedamput u pola godine muzu (tati). Dogovorile se jucer vec i sad mi kaze da ona ipak nebi njega ostavila a ni vodila jer onda nemamo mira pa bolje da idemo popodne svi skupa kad dodje moj mm.. Nek me neko upuca ak cu biti takva...
Jutro mame..kakva je bila noc?
Nas cini se opet vataju grcevi, pored biogaie i sab simplexa..samo sad ne place ko sirena nego jadan bolno tuli i izvija se..bas mi ga zao gledat 😓
zaspali u ponoc, oko 2 papica i u 4 budenje kroz plac..nismo se bas naspavali
Baby bas mi zao oboje 😢
Kod nas popusta. Ima jos placa i svega al puuuno krace.i cini minse da je proizvodnja sira manja.
Malac mi bas kaslje joooj.
Ellie meni kao da je praznik kad mogu sama nekud. A tate... kako koji i s kim (i to je za osudu) jel musko ili zensko (dijete jos kazu)
Jutro jeste mi se naspavale? Mi imale jedno budenje oko 4 al zaspala je u 9 tako da je fino potegnula.
Abies kum je doma vecinu dana jer radi nocne... tako da.ma odustala od te kave
Sortiraj odgovore
Najstariji