Jutro,čitam zaostatke dobrih pola sata😱
Rita se zahvaljuje😘
Muči je kašalj pa smo već u 6 bili na nogama,nije se smirila dok nije sve ispovracala (bilo je dosta sline)Sad spava i brunda u snu..
Uzimam kavu i čaja ako ima jer i mene neka prehlada drži...Idem još malo ubit oko dok se sefica ne probudi..
Čujemo se poslije👇✋✋
Jutro mamasite!
Evo dovest će nas Sanjarka u red sa slatkišima. 😂
Riti sretan veliki 6.minić 💟💟💟
Poklon drugom djetetu kod mene uvijek, jer svaki put kad dođem negdje di su djeca donesem neki slatkiš, pa tako i kad je ročkas. Slavljenik dobiva poklon, a drugo dijete neku slatku sitnicu.
Kod nas noć ok, jutro hektično sa spremanjem u vrtić, al uspjeli smo. Danas u sabunike po materijale za vjenčić, malo borovine, malo loze za konstrukciju i nakelemit ukrasa.
Batat super za dohranu, isto i ona muškatna tikva. Jakov je bio izbirljiv i nikakav s tom dohranom, ali tikvu je mlatio ko veliki.
Jutro, konacno stigla i na forum! Koma noc! Ni sama ne znam koliko se puta probudila, jela je 3 puta ne znam di joj je stalo toliko! Vec sam dva dana kod svekica i ocito joj te promjene tesko padaju! Danas idem u restoran na dog za menu za krstenje posto necu do tad vise dolazit tu! Ja sve dog s zenom kad cu doc! Svekrva na kraju promjenila smjenu pa se sad nesto izmislja da u povratku jos navratim ali nema sanse da ju tramakam u ravnu goru pa nazad kod njih pa u ri! Previse joj to!
Pokloni! Kod nas se svi darujemo i ponekad mi to ide na zivce jer vise nemam ideje kome sto kupit!
Nama kad smo bile male nikad djed bozicnjak nije nosio nego mali Isus 😆
Sad sam joj za foru uzela posudice za jest i zlicice i to ce dobit za sv.Nikolu a dobila bi to svejedno! A za prvi Bozic i krstenje posto su dan za danom djecju Bibliju i personaliziranu krunicu!
Mene je vise strah tih nepotrebnih stvari od strane femili! To sve popizdilo otkad se ona rodila 😂😂😂😂
Rekla sam svima neka joj rade daju 50kn pa cu joj spremit u kasicu kad sad ionako ne kuzi a igracaka vec ima punu kutiju!
I velikoj maloj Riti sretan minic 😍
Jutro mame!
Sanjarka, ima li još kave? Nema slatkog?Neka, u pravu si.
Riti sretnih pola godine!
Mi smo spavali dosta dobro i noćas. 22, 5,6,7.Vjezbali,igrali se, doručkovali i sada već opet spavanac. Malo prerano, neće potrajati. Jedva čekam da Nikolina počne sjediti samostalno. Zainteresirana je za sve, svakako bi se igrala, slikovnice, kocke, sve igračke je privlače, da sjedi sama baš bi se super mogli igrati. Dosta sporo napredujemo u motorici iako redovito vježbamo. A bit će jednog dana.
Jutro cure
Riti sretnih pola godine!
Od kad sam ustala sam u pokretu,ves pokupila i slozila drugi se pere,djecicu nahranila i sad oni gledaju tv jer hocu u miru da drugu kavu popijem
Masho još malo i gotovi grčevi. Jel počeo sliniti?
Miška a svekići ne mogu do rijeke? Iako su bebe mirne u autu, nije baš zgodno nafalice pol dana se vozit. I pakirat.
Ilani kako sad stojite s vježbama. Goljak idete koliko puta? Meni se čini da će petra brzo sjedit. Baš je žilava
Sortiraj odgovore
Najstariji