Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    21. Studeni 2016. 21:12

Al sta se tako ne uci drugo dijete da ce uvijek dobit nesto bio mu rodendan il ne?

Ellie aaaa ja kupila vev tog psicaaa! Odlican je...smije mu se karlo.

Sanjarka88
    21. Studeni 2016. 21:26

Mudrica je imala tog psica i neznam di je nekome sam ga dala 😬😬

Nisam ni jedan poklon jos smislila pa ni bebi.
    Sta se tice drugog djeteta. Lana dobila od svih gostiju u babinama. Bila sretna. Ja nisam tako do sad radila nikad 🤔 mislim da cu pocet haha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

21. Studeni 2016. 21:59

Hej, mame! 
    Uspavljujemo se. Vidjet ćemo hoće li se ponoviti onakva noć. 

Darivanje. Kod mene dobije samo slavljenik. Pa di bi stigli da se svima na svaki rođendan poklanja? 
    Za Nikolu kod mene isto kao i kod Sanjarke, samo slatkiši a za Božić pravi dar. Što su stariji teže ih i darivati. Nikolina će i za Nikolu dobiti igračku iz razloga što još ne jede slatkiše :). 

Igračke lidl su odlične. Imaju ih svake godine. Neke imamo. Sada mi se sviđaju oni drveni puzzle 3D.

Ugolina
    21. Studeni 2016. 22:25

A ne znam bellaru, ak idem nekom djetetu na rockas il nes,a ima brata sestru da su isto mali,jednostavno ne mogu da ne donesem i tom drugom,ali neku puno jeftiniju sitnicu.. ako su malo veci pa kuze,onda slavljeniku dar i u vecici slatkise kao za sve skupa

21. Studeni 2016. 22:25

TPol, pitala si za kućne poslove. A pomazu djeca, posebno dečki jer su već veliki. Ali sada im je škola, faks, vikendom spavaju, izlaze, uče, druže se s frendovima pa ih ne opterećujem puno s time. Cure nastojim sada naviknuti i naučiti da održavaju red bar u svojoj sobi i da ne raznose svoje stvari po kući, ali teško to ide. Ponekad mi se čini da samo kvocam. A onda se ulovim da govorim sve isto što i meni mama nekada. Valjda onda ni ja nisam bila baš uredno dijete. 

Ellie, uspjela si i na frizuru otići, svaka čast. 

Bellaru, autići na daljinsko upravljanje su zakon. Neka ih tata dobro čuva pa već nagodinu kupiš tati i sinu samo garažu na kat . 😁

Ugolina
    21. Studeni 2016. 22:48

Ilani,hehe,nis im nece bit od kucanskih poslova..nek pomazu.. 
    Mama kad je rodila najmladeg brata,  ja sam imala 14..imala gadan porod koji je po oboje mogao proc jako ruzno,duuugo se oporavljala od carskog poslije i stvarno nije bila dobro,a ja peri peglaj cisti,ajd kuhanje nesto osnovno samo itd.i eto,pretvorilo me to u osobu kojoj nis nije tesko napravit za svoju obitelj,muza itd. Ne vazem ja sam ovoliko napravila,sad daj ti onoliko..ove koje nikada nisu doma prstom mrdnule,danas od muzeva rade papke i papucare dok one idu na depilacije,pedikure,manikure i onda jos ne mrdnu prstom jer su kao rodile pa se godinu dana moraju oporavljat, ma ajd mrs..
    Da se razumijemo,ja nisam za to da zena sve u kuci mora radit sama i da bude sluga,muz je tu da pomaze,ali papak mi ne treba u zivotu..ajme,kud su me misli odvele sad.. hehe.. podsjetilo me na jedan par koji znam pa me samo povelo, oprostite 😂😂😂😂

Abies
    22. Studeni 2016. 00:40

Zašto gost treba dati poklon drugom djetetu. Makar lizalicu. Psihologija. Da se dijete ne osjeća odbačenim. Slavljenik je taj glavni lik. I ti postojiš. 
    Riješili glavninu za krštenje. Još restoran. Jedino moram kumu obradit. Mm bi doma da se pozovu strici palci.... Pa ovaj onaj. Ne miri se krštenju samo s kumovima (baka djedovi tetka). Treba pol sela zvat, dvorit i čistit poslije. Ni sad ne stignem. 😠
    Aktivne teme. Oa naravno da smo tu! 
    Toliko aktivne da slabo pamtim. Gimnastika i da Sanajrka kipi na muža. Mare i tetovaža. Ellie se raduje gostima. Vjeverica božić u drugom smislu. Ni petra neće dobiti ništa. Možda novu kašicu i naravno cicu s mašnicom 😝
    Idem sudje još oprati. 
    I da danas jele žgance
    Laku noć!

Sanjarka88
    22. Studeni 2016. 06:49

☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵! Evo vam ,nema krafni,voca i peciva. Prestanite se debljat 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.