Cure jeste vidjele nove teme na forumu, klokanica priprema redizajn i reorganizaciju foruma, pita nas za mišljenje.👍👍👍 Samo se nadam da neće biti prekida u radu foruma.
I maknut s foruma onaj najnoviji biser od Tine ili koga vec. Sanjarka, bit će uplašili su se da ćeš im oduzeti posao pa se bacili u akciju 😀
Zivjela Sanjarka sa svojim prijedlozima!!! 😘😘😘😘
url=https://lilypie.com]
Petric se taman probudio iz svog zadnjeg spavanca. Volim kad mu zadnji bude tako oko 17h. Izgura do 20h odličan i onda spavanac.
A kad mi se namisti da zadnje spava oko 15,16 onda je dar mar navecer jedva ga navucem do 19h.
On i dalje ima 2h budnosti osim nakon zadnjeg spavanja tada moze i 3,4h...
I slazem se s vama dok god pola noci nisu budni sutit i trpit 😊
U nas sv. Nikola nosi samo slatkise za Bozic su igracke.
Masho bome lipo si je cura to oduzila za prvi put hehe 😄😄 nek uziva.
Vjeverice je je lako je uhvatila zaostatke samo petak izostala. Bome ste lipo ti i malac jutros produzili 👍😎
Bellaru muzu autic na daljinski? 😂
Nes moci zaspat veceras od te silne kave 😱
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joooj bas idem vidjet sta pisu
Sanjatka lijepo ti spava malac
Mma moj muz do dijete..vec sam mu od kako smo zajedno dva kupila autica na daljinski. Slj korak bi bio onaj na gorivo al nemam para za to😁 bit ce dobar i na baterije. I onda ga nema dva dana. Voza autic po dvoristi😁
Ma zaspat cu..nemam problema sa tim.
Božićni pokloni, hmm, mi se međusobno ne darujemo već odavno. Bar ne za dane kad se "mora" darivati. Čak smo htjeli svadbu organizirati bez darivanja ali nije prošlo.. Počeli su se ljudi buniti protiv te ideje..
Mislim da ovaj Božić nećemo ništa posebno organizirati za malog jer ionako ne razumije još taj koncept. Eto, vjerujem da smo u manjini 😊
Masho valjda sad nova . Koliko serija pratim ne znam koja sezona ide za scandal😂
Sortiraj odgovore
Najstariji