Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Studeni 2016. 19:33

Vidi se koja je tema najaktivnija na forumu 😁
    Crazy, što je adress bar, gdje to ima?

Sanjarka88
    21. Studeni 2016. 19:59

ilani

Vidi se koja je tema najaktivnija na forumu 😁
    Crazy, što je adress bar, gdje to ima?

Ja to mogu jedino na pdf trudnoća ovdje mi ne uspijeva to sa straninicama 😬
    To ti je ovo na vrhu adresa klokanica bla bla kad kliknes na nju i dodes do kraja trebao bi biti broj stranice al meni to ovdje nije tako nezzz zasto

Vjeverice znam ja da malac ne kuzi al ne mogu si zamislit da ne bude nesto ispod bora i za njega. Ako ne nista veselit ce se ukras papiru kad ga strpa u usta 😂😂
    ( neki dan mi je pojeo malo papira od spar kataloga 😱) 
    A ja sam manijak on je vec prosle godine imao dar ispod bora 😂😂
    Poklanjamo se svi medusobno s mojima, njegovima, mojim bratom i njegovom family. Volim to. Iako bankrot na vidiku.

Bellaru tebi onda lako izabrati dar za muza samo otvoriš neki aktualni katalog igracaka 😂😂

Idem uspavat malog pa pod tus. Muza potirala da odvede malu na gimbastiku. Uvik ja vozam jer kao on radi pa se umori pa se diže rano... i onda opet danas cim je dosao s posla odma otrcao lignje lovit. Aj molim te. Lipo je sad otrca na gimnastiku doduse potakla ga noga u guzicu 😬😬

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    21. Studeni 2016. 20:22

Vecer curke

Ja svoju djecicu kupala dok sam njih sredila morala se i ja kupati sva sam mokra bila,ne znaju lijepo stojati u tusu vec masu na sve strane pa i mene okupali😁
    jedino sirena je uzivala u kupanju lezala je mirno u kadici rasirila ruke i noge kao da ce poletiti😊

bellaru
    21. Studeni 2016. 20:46

Sanjarka mislis  da je lako? Izbirljiv je sta se tice toga...nece bilo koji autic😐

A sta cete poklanjat svojim najmanjima??? Ja isto moram nesto svom😊 ipak je to prvi bozic😀

bellaru
    21. Studeni 2016. 20:56

Tko drugi sa hrpom ideja za forum nego ljetnice 2016😂😂😂

Sanjarka88
    21. Studeni 2016. 21:22

bellaru

Tko drugi sa hrpom ideja za forum nego ljetnice 2016😂😂😂

😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    21. Studeni 2016. 21:03

Cure bas sam pitala tamo na viberu...zasto kad je jednom djetetu rodendan se kupuje  nesto i drugom djetetu? I vi kao roditelji a i gosti koji dodju na rodendan?

Sunshine1
    21. Studeni 2016. 21:04

Tenin krsni kum bio,cekaju trece dijete. Reko kume i jel cura?! Ma kakvi,treci pisonja stize 😂😂😂

CrazyPuppet
    22. Studeni 2016. 09:32

Sunshine1

Tenin krsni kum bio,cekaju trece dijete. Reko kume i jel cura?! Ma kakvi,treci pisonja stize 😂😂😂

😂😂😂 Ovo bi moglo i mene zadesit

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    21. Studeni 2016. 21:05

Ja uvijek kupim drugom djetetu,ali uvijek nesto 'sitnije'. Nekako mi glupo docbi ovom drugom ne dat nista,on ce jadan gledat kako ovaj cupa i trga poklone..

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    21. Studeni 2016. 21:05

Vecer zene. Ja mrtva. Sad sam sjela. 
    Beba okupana, nahranjena i spava. Mm popio lijek i pava. Mama bila na frizuri danas al osim tog nije cijeli dan sjela. Ubit ce me ovaj tempo... 
    Sutra kontrola na infektologiji. Idem s mm, doci ce teta cuvalica.
    E da otisla u 3 na sisanje/farbanje i Ena je zaspala u 15 do 3 (nastimala sam ju :) i probudila se 5 min prije nek sam ja dosla.. Ljubav moja mala.
    Idem vas citat.

Baby odlicno da dolazite u Zg za advent. Stvarno je super. sOsim guzve s parikngom. Moja frendica ima stand na Zrinjevcu s medvjedicima (prekrasni su, preporucam svima da ih idu vidjet). 

Illani redizajn? Ajde bilo je i vrijeme. Moj prijedlog ovaj glupi gumb Ocisti maknut (cemu to, svi imamo tipku za brisat na mobu/ laptopu).. ima tog hrpu sto mogu zapravo promijenit. I da, maknut onu klinku... Idem vidjet tu temu 

Bellaru mi smo Eni uzeli psica sveznalicu za pod bor. Veselim se ovom Bozicu. Doci ce mi teta iz Ch i sestra moja, Bit ce kod nas bar tjedan dana. 

napravila si caj i zujim u prazno.. spavanac

mare1989
    21. Studeni 2016. 21:12

ja cu sad sitnicu za sv.Nikolu a za Bozic kcerki barbiku sto joj haljina svijetli,sinu dinosaura,sireni neku zveku,mm nemam blage veze mozda neku lijepu duksericu a sebi tetovazu 😁😁😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI