Vidi se koja je tema najaktivnija na forumu 😁
Crazy, što je adress bar, gdje to ima?
Vidi se koja je tema najaktivnija na forumu 😁
Crazy, što je adress bar, gdje to ima?
Ja to mogu jedino na pdf trudnoća ovdje mi ne uspijeva to sa straninicama 😬
To ti je ovo na vrhu adresa klokanica bla bla kad kliknes na nju i dodes do kraja trebao bi biti broj stranice al meni to ovdje nije tako nezzz zasto
Vjeverice znam ja da malac ne kuzi al ne mogu si zamislit da ne bude nesto ispod bora i za njega. Ako ne nista veselit ce se ukras papiru kad ga strpa u usta 😂😂
( neki dan mi je pojeo malo papira od spar kataloga 😱)
A ja sam manijak on je vec prosle godine imao dar ispod bora 😂😂
Poklanjamo se svi medusobno s mojima, njegovima, mojim bratom i njegovom family. Volim to. Iako bankrot na vidiku.
Bellaru tebi onda lako izabrati dar za muza samo otvoriš neki aktualni katalog igracaka 😂😂
Idem uspavat malog pa pod tus. Muza potirala da odvede malu na gimbastiku. Uvik ja vozam jer kao on radi pa se umori pa se diže rano... i onda opet danas cim je dosao s posla odma otrcao lignje lovit. Aj molim te. Lipo je sad otrca na gimnastiku doduse potakla ga noga u guzicu 😬😬

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Vecer curke
Ja svoju djecicu kupala dok sam njih sredila morala se i ja kupati sva sam mokra bila,ne znaju lijepo stojati u tusu vec masu na sve strane pa i mene okupali😁
jedino sirena je uzivala u kupanju lezala je mirno u kadici rasirila ruke i noge kao da ce poletiti😊

Sanjarka mislis da je lako? Izbirljiv je sta se tice toga...nece bilo koji autic😐
A sta cete poklanjat svojim najmanjima??? Ja isto moram nesto svom😊 ipak je to prvi bozic😀
Tko drugi sa hrpom ideja za forum nego ljetnice 2016😂😂😂
Tko drugi sa hrpom ideja za forum nego ljetnice 2016😂😂😂
😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure bas sam pitala tamo na viberu...zasto kad je jednom djetetu rodendan se kupuje nesto i drugom djetetu? I vi kao roditelji a i gosti koji dodju na rodendan?
Tenin krsni kum bio,cekaju trece dijete. Reko kume i jel cura?! Ma kakvi,treci pisonja stize 😂😂😂
Tenin krsni kum bio,cekaju trece dijete. Reko kume i jel cura?! Ma kakvi,treci pisonja stize 😂😂😂
😂😂😂 Ovo bi moglo i mene zadesit

url=https://lilypie.com]
Ja uvijek kupim drugom djetetu,ali uvijek nesto 'sitnije'. Nekako mi glupo docbi ovom drugom ne dat nista,on ce jadan gledat kako ovaj cupa i trga poklone..

url=https://lilypie.com]
Vecer zene. Ja mrtva. Sad sam sjela.
Beba okupana, nahranjena i spava. Mm popio lijek i pava. Mama bila na frizuri danas al osim tog nije cijeli dan sjela. Ubit ce me ovaj tempo...
Sutra kontrola na infektologiji. Idem s mm, doci ce teta cuvalica.
E da otisla u 3 na sisanje/farbanje i Ena je zaspala u 15 do 3 (nastimala sam ju :) i probudila se 5 min prije nek sam ja dosla.. Ljubav moja mala.
Idem vas citat.
Baby odlicno da dolazite u Zg za advent. Stvarno je super. sOsim guzve s parikngom. Moja frendica ima stand na Zrinjevcu s medvjedicima (prekrasni su, preporucam svima da ih idu vidjet).
Illani redizajn? Ajde bilo je i vrijeme. Moj prijedlog ovaj glupi gumb Ocisti maknut (cemu to, svi imamo tipku za brisat na mobu/ laptopu).. ima tog hrpu sto mogu zapravo promijenit. I da, maknut onu klinku... Idem vidjet tu temu
Bellaru mi smo Eni uzeli psica sveznalicu za pod bor. Veselim se ovom Bozicu. Doci ce mi teta iz Ch i sestra moja, Bit ce kod nas bar tjedan dana.
napravila si caj i zujim u prazno.. spavanac

ja cu sad sitnicu za sv.Nikolu a za Bozic kcerki barbiku sto joj haljina svijetli,sinu dinosaura,sireni neku zveku,mm nemam blage veze mozda neku lijepu duksericu a sebi tetovazu 😁😁😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji