Vidi se koja je tema najaktivnija na forumu 😁
Crazy, što je adress bar, gdje to ima?
Vecer curke
Ja svoju djecicu kupala dok sam njih sredila morala se i ja kupati sva sam mokra bila,ne znaju lijepo stojati u tusu vec masu na sve strane pa i mene okupali😁
jedino sirena je uzivala u kupanju lezala je mirno u kadici rasirila ruke i noge kao da ce poletiti😊
Sanjarka mislis da je lako? Izbirljiv je sta se tice toga...nece bilo koji autic😐
A sta cete poklanjat svojim najmanjima??? Ja isto moram nesto svom😊 ipak je to prvi bozic😀
Cure bas sam pitala tamo na viberu...zasto kad je jednom djetetu rodendan se kupuje nesto i drugom djetetu? I vi kao roditelji a i gosti koji dodju na rodendan?
Tenin krsni kum bio,cekaju trece dijete. Reko kume i jel cura?! Ma kakvi,treci pisonja stize 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Ja uvijek kupim drugom djetetu,ali uvijek nesto 'sitnije'. Nekako mi glupo docbi ovom drugom ne dat nista,on ce jadan gledat kako ovaj cupa i trga poklone..
url=https://lilypie.com]
Vecer zene. Ja mrtva. Sad sam sjela.
Beba okupana, nahranjena i spava. Mm popio lijek i pava. Mama bila na frizuri danas al osim tog nije cijeli dan sjela. Ubit ce me ovaj tempo...
Sutra kontrola na infektologiji. Idem s mm, doci ce teta cuvalica.
E da otisla u 3 na sisanje/farbanje i Ena je zaspala u 15 do 3 (nastimala sam ju :) i probudila se 5 min prije nek sam ja dosla.. Ljubav moja mala.
Idem vas citat.
Baby odlicno da dolazite u Zg za advent. Stvarno je super. sOsim guzve s parikngom. Moja frendica ima stand na Zrinjevcu s medvjedicima (prekrasni su, preporucam svima da ih idu vidjet).
Illani redizajn? Ajde bilo je i vrijeme. Moj prijedlog ovaj glupi gumb Ocisti maknut (cemu to, svi imamo tipku za brisat na mobu/ laptopu).. ima tog hrpu sto mogu zapravo promijenit. I da, maknut onu klinku... Idem vidjet tu temu
Bellaru mi smo Eni uzeli psica sveznalicu za pod bor. Veselim se ovom Bozicu. Doci ce mi teta iz Ch i sestra moja, Bit ce kod nas bar tjedan dana.
napravila si caj i zujim u prazno.. spavanac
ja cu sad sitnicu za sv.Nikolu a za Bozic kcerki barbiku sto joj haljina svijetli,sinu dinosaura,sireni neku zveku,mm nemam blage veze mozda neku lijepu duksericu a sebi tetovazu 😁😁😂
Sortiraj odgovore
Najstariji