Deeka sretna godišnjica!
Malo nam je pala aktivnost ovdje...
Vjenčići napola gotovi, sad moram ručak iskemijat. zaboravila sam odledit meso 🙄
Bebach je dobar, igra se u babygymu.
Što se svekića tiče kod nas je situacija da smo od sveki 5min, a od mojih 4h, ali djeca više znaju moje starce.
Što vi kuhate?
deeka sretna godisnjica
ja kuham spagete i bolognese,jucer sam pizzu ovaj tjedan nam je talijanska kuhinja
Deeka sretna godišnjica.
Crazy kuham što ne želim. Jučer u trgovini kažem mm da ću uzet ribe. Veli mi imamo u škrinji i nek ne kupujem. Glupača mu vjerujem. Jutros kopala po škrinji dok nije princeza završila ariju svoje opere. Onda uzela prvo pod rukom, gulaš :( nije loš gulaš al baš sam ribu htjela
Petra će palentu drugi dan.
Sunshine pojela je rižolino, jabuku krušku na bazi teleće juhe mrkva karfiol brokula, krumpir. Hipp griz proso laku noć. Bananu 2 dana, stolica zelena i tvrda, odustala. Iduće ću u palentu špinat stavit. Onda piletinu s krumpirom. Il što mi već padne na pamet. Nije i je puno.
Čitala sam kuharicu. 5-6mj kaže juhu od rajčice ??? Ajde čitam dalje. Juha od goluba. 😱 I neki miks sa kuhanim žutanjkom. Došlo mi da ju bacim u vatru. Autori neka domaća imena.
Sanjarka ko hitler...sve nas stjerala nazad na forum,sad nam neda slatko, jos malo ce nam u porukama pisat sta smijemo pisat po forumu😁
Crazy mogla bi biti ko mama u seriji malcom u sredini😂😂
Cure ja stvarno nisam isla na djecije rodjendane prije dok nije sogorica rodila drugo pa sad eto dvoje djece. I uvijek nekako mislim ne treba dijete navikavat da ce i ako je bratu rodendan i ono dobit nesto. Ne znam , mozda sam u krivu.
Danas je onaj dan kada bi samo vrištala. Ne beba. Ja. Gdje god pogledam, vidim nered. Veša za složiti, ispeglati, rasortirati planine. Gdje mi je bila pamet još i posteljinu svima mijenjati danas?? Dijete spavalo pet minuta od sedam ujutro. Skuhala kelj, svi se sad krevelju, a nema od jučer pecenja? Ima, al to ide uz kelj danas!!Ustao se student u 10 - jel ima čistih gaća?Ima, eno planine tamo, traži, hoćeš mi usisati hodnike dolje u prizemlju? Ne stignem, sorry, a kaj za jest kelj? a nema mesa od jučer? Kćer srednja - mama, jučer nisam napisala svu matematiku, sada imam duplo zadaće i lektiru predajem danas. Jesi je napisala? Nisam, sad ću, a smije doći Tara? Ne, piši sama, biti će brže! Jel to kelj mirise? A ima mesa od jučer? Sad će jutarnja smjena doći, ako tko pita za meso, ubit ću nekoga. Beba zaspala. Odoh rješavati planine i ostalo.
Evo za sve mame koje imate djevojcice, a vi koje nemate, radite! 😜😆
Ona koja će mi uvijek otvoriti vrata...
Jednog dana muž i žena odlučili da nikome ne otvaraju vrata.
Ujutro ih je probudilo zvono na vratima.
Pogledali su kroz špijunku - roditelji muža.
- Nećemo otvarati vrata - dogovore se oni.
Roditelji su otišli.
Poslije nekog vremena opet zazvonilo zvono na vratima.
Pogledaju oni - roditelji žene.
Dogovore se oni da opet ne otvaraju vrata, ali se žena rasplakala.
Mužu je bilo žao i oni ipak otvore vrata....
Vrijeme je prolazilo...
Imali su četiri sina i potom su dobili peto dijete - djevojčicu.
Suprug je napravio veliku proslavu za rođenje svoje princeze.
Prijatelji su ga pitali:
- "Zašto se toliko veseliš ? Nisi se toliko veselio kada si dobio sinove."
On se nasmijao i odgovorio:
" Rođena je ONA koja će mi uvijek otvoriti vrata..."
miska moja svekrva kaze da nije mene rijetko bi se sinovi javili.Ja se sa njom svaki dan cujem preko fejsa,makar jedna poruka,da zna da smo svi dobro. s mamo se svojom cujem 2-3 puta dnevno,a svaki drugi -treci dan se vidimo
Sortiraj odgovore
Najstariji