Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Studeni 2016. 15:10

Miska sve je to tako ako se kćer ne uda i ode tisućama kilometara daleko. 

Deeka, sretna godišnjica!Uživajte! 

Ellie kako je prošlo kod doktora? 

Dobila sam Kauflandov katalog. Od 24.11 sve Fisher Price igračke i još neke sniženi 40 %

bellaru
    22. Studeni 2016. 15:11

Deeka sretna godisnjica!! E ti imas onu crvenu njihaljku..kakva ti je? Ja imam sivu takvu. 

Aaaa joj to je meni jedna zena rekla nedavno koja ima dva sina! Kaze do 9 godine si im sve nakon 9 te ni je vide😢😢😢😢 a kcerke i mame mislim da tek kasnije se jako sprijatelje kad kcer odraste😐 a ako sin bude vezan za tebe onda ga proglase maminim sincicem i to djeluje bolesno iz vana😐  ja sa mamom idem u shopping, druzimo se, pricamo...nekako bi mi bilo smijesno da to radi moj muz sa svojom mamom😑 
    A i nebi htjela da mi sina zovu maminim sincicem🙄 zato si moram curicu rodit😁

Abies sta nedas sljivu? Od tog ce se usrat ko golub! Cuj golub😂😂😂 gdje kupis goluba? Il ga moras lovit po trgu?

Ilani 😂😂😂 ima mesa od jucer😂😂 nije ti lako

Miska aaaaaaa predivno!!!

curicax3
    22. Studeni 2016. 15:16

I ja sam sretna sto imam cure zbog toga.Ja isto sa svekrvom super,svakodnevno se cujemo,a sina ne vidi i ne cuje nekad i danima.

Al bojim se tog puberteta kod cura,treba to prezivjet,a ja cu imat tri odjednom u pubertetu😭

mare1989
    22. Studeni 2016. 15:18

curica  ja cu imati sina i kcer u pubertetu i taman kad oni napune 18god dolazi sirena i njezin pubertet

Littleladybug
    22. Studeni 2016. 15:21

hello cure..brzinski se javljam..danas mi je dan od svega..noc neprospavana, malac nervozan..rucak napravljen, krumpir s porilukom i popecci od tunjevine i svjezeg sira, brzinski smuckan kuglof od mandarina..umornaaaa..veceras gosti 😭😭🔫🔫
    saljem pozdrave..pisem kad se osvijestim

bellaru
    22. Studeni 2016. 15:29

Curice joooj ja mislim da je zenski pubertet gori od muskog. 😱😨😵 al kad to prodje onda ce vam biti lijepo😁

lan@luk@rit@
    22. Studeni 2016. 15:38

Evo mene opet,niste pre aktivne na viberu pa stignem popratiti forum...
    Deeka sretna godišnjica!!:))

Rita se još jednom zahvaljuje bebama i mamama na čestitkama😊

Pokloni - svi se međusobno darujemo i s moje i mm strane- veliki i mali..Božić poseban gušt..

Moji pišu zadaću,mm radi ,Rita ..kuća manje više sve na svom mjestu..roba čeka da je stavim susit...
    Moram velikoj curi po poklon .tražim ko će ih pričuvati..svi su zauzeti😏😏😏

Abies
    22. Studeni 2016. 16:00

Ilani joj nije ti lako. Sutra je novi dan.
    Miška ima istine. Ja zivkam svoje non stop. Muž samo u panici je zvao. Sad tatu svaki dan čuje i obiđe. 
    Baš sam se pohvalila il požalila. Nisam sama sa sobom još scenu stavila na pozitivno il strašno. Petra se s leđa okrenula na trbuh. Al u kolicima. Trebam kavez za nju. 
    Bellaru joj mene već sad strah sinovih izlazaka prkosa, kćeri i puberteta. I da se neće dat pomazit. 
    Curice 3* pubetret 😱😱😱
    Sanjarka LLR kako je po tom pitanju?!
    Kišobran kolica se spominju. Zakon stvar za auto! A i lagana su. Jedina im mana da ona košara nije dostupna kao kod kocka kolica.

deeka
    22. Studeni 2016. 16:10

Hvala cure!
    Miska bas tako. 

Bellaru onu tiny love 3 u 1? Nama je super, ona se meni tu uvik zabavi ko da je prvi put unutra. Doguramo cak i do 40min,, ako je prenesen blizu sebe npr.dok peglam. Inace 10,15 mim

CrazyPuppet
    22. Studeni 2016. 16:53

Ja još neću ni mislit o pubertetu, nisu mu još ni svi mliječni zubi izašli 😂😂😂
    Kad dođe onda ću se sekirat. Više me brine kako ću ih nahranit 😂
    Ovo sinovi-kčeri. Često bude tako da cure brinu više za roditelje, al sve je do odgoja i pojedinca. Znam nekoliko muških koji su njegovali svoje bolesne roditelje, kuhali im, prali ih, previjali. A što se mojeg trećeg tiče (ako Bog da) voljela bih curku, ali nemam ništa protiv pišulinca 😉
    Abies, puzzle na pod i ogradica. Napredna malecka 😘
    Sanjarka pa Hitler 😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.