Abies, a onaj vrtić za bebe? Poslužio bi bar koji mjesec dok ne skuzi kako će izaći iz njega :) Strašna je Petra, biti će sportašica. E pitala si za vježbe. Idemo dvaput mjesečno. Ali od onih pola sata što trebamo tamo vježbati većinu vremena pokušavamo je smiriti od plaća. Na kraju teta samo meni pokaže što treba raditi i to je to. A ovo zadnji put čak nisu ni bile prave vježbe već samo dva položaja u kojima ju trebam držati na podlozi- bočno sjedenje i potrbuške visoko podignutu na ruke( da se naslanja na ispružene ruke) ako sam dobro objasnila.
Ja se svojima javim svaki dan, ako ne zovem obavezno poruka, dok muza sam znala pitat jel se javio svojima, i podjsecat ga da ih nazove , a njegov brat se isto ne javlja redovito njima sto uopce ne kuzim 😬 A moj brat jos zivi kod mojih i ne misli se odselit (iako je mogao ic radit van) i misli prosirit dio kuce pa uselit s curom hehe .... Tako da dosta je i do odgoja, moja mama bi nazvala i pisala da vidi kako smo dok muzevi nece da smetaju 😀😀😀
Dekka provedite se lijepo👍🏻
Znaci ima neka ogradica posebno za kupit za pod? Imate link?
Hmm jos sam nesto htjela rec zaboravila sam 😕
Pubertet joj vec vidim kako cu gledat slike dok je bila mala dok se ona ljuti nesto na mene 😥😥😥
A da Ilani hahhaha da i ja bi pitala za meso, kelj ne volim, i nisam volila kad ga je mama spremala hehe ....
Dan zene, evo i mene.
Bili cijelo jutro na zarazi. Ukratko- uzv povecana slezena i jetra, rentgen pluca ok. Ugl nalazi mu malo gori nego prosli put, lezat i kontrola za 2 tj.
Bebo imala tetu cuvalicu i bila je super (beba), ugl ako nekome zatreba preporucam curu.
Ilani koma dan zvuci. Bas te nekad krene. Meni jucer isto bilo svega previse, cak sam se u jednom trenutku rasplakala... A imam najbolju bebu.Ne znam kak bi to da je ona placljiva...
Hvala za info Illani- 40% snizenje? Al morat cu u Zg u Kaufland jer je ovaj u Gorici koma.
I jedna dobra vijest- sutra nam pocinje tecaj joge mama i beba. Do sad smo se svercale na obican program. Bit ce jos beba
Ostalo zaboravila sto pisale. Ne funkcioniram bas Jos bi trebala uciti. Mislim da cu odgodit ispit
vecer curke
Ja pecem palacinke s nutelom 😋 a kao idem na dijetu,pa mm zeza da je ovo najbolja dijeta
Napišem post i ugasi mi se mob 😣😣😣
Ellie baš je složilo tm. Nadam se da je uskoro bolje. možda da češće angažiraš tetu ša da malo odmoriš/učiš... Drži se 😘
Ilani i kod vas veselo. Nije ni kod nas kelj popularan. Jesi se ti oporavila?
Ja opet u problemima s jaslicama 😂 bio mm po njega danas i kaže 20 ih je, a jedna teta i zagušljivo, svi musavi... 😨😨😨
Kaj nije to previše klinaca?
crazy to je previse djece na jednu tetu,jadna zena kako da stigne da sviju sredi
Da pohvalim sirenu veceras se dvaputa okrenula sa trbuha na leda i glasno se smijala ja sam se sva rastopila a kcer govori mama hocu da se i meni tako smije😍😍
Tena danas cijeli dan dize guzu u zrak,ali na ledima! 🤔
Idem peglat povecu hrpetinu,cekam susilicu i spavanje. Sutra smo na 'fitnessu' ujutro.
Abies imas pravo sa ispribanim. I puno je i nije puno. Kako sa ovim prije spavanja? Isto na zlicu,ili u bocu? Jel ti bolje spava?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji