Jutro zene majke kraljice!!
Mi krenuli prvi spavanac,ruke su non stop u ustima i cendranje na najjace a ove jedinice sta se bijele nikako probit. Sad joj namazala gel i zaspala kroz minutu.
Masho sad ce grcevi prestat jos malo. 👍😘
Riti sretan minic,velike cure. Sad gledam cestitanje Riti i mislim si sta one rade kod nas na temi,a Trna ce za 2 tjedna isto 6 mj. Tempus fugit!!
Bellaru bas kako Ugolina kaze,pokline kupujem dok ne skuze da samo slavljenika treba darivat.
Bozic...niti nas roditelji nisu darivali pod bor,samo sv Nikola. Teni cu kupit,al nesto korisno,ne vidim jos smisla u igrackama,iako mozda nesto iz lidla. Ove drvene me bas mame,a jos joj mi kao roditelji nismo nista kupili. Muzu kupim samo i to uvijek nesto korisno. Pa makar bilo prije ili poslije Bozica,prosle godine bili u Rosesu pa dobio tenisice i amen.
Sanjarka kada mu dajes taj obrok? Ja nakon prvog spavanca,oko 11. Evo danas treci dan uvodenja mrkve 🤗 prvi dan nije bila odusevljena i zvakala zvakala ali nikako progutat 😂😂😂 presmijesno. Jucer pojela skoro sve a danas cu joj sa jabukom. Sta ste sve probali? Ja dala rizine,proso,jabuku i krusku i sad mrkvu.
Danas kazu 18 stupnjeva!!! Pa krepusnit cu!! A vruce i za spavat po noci
url=https://lilypie.com]
Masha 10000 divotica,mi ja mislim isto dajemo puno. Jer se puno druzimo pa odmah i puno poklina,a svadbe i krstenje da ne pricam.
Crazy ma ne bude valjda pisonja hahaha al oni su flegma. Kaze da su htjeli 3 djece pa bio decko ili ne,nece ic jos na curu. I da,da imaju komentara i pitanja jel im se zalomilo!! Ljudi si svasta dopustaju. Svima nepojmljivo da u RH mozes imat i troje djece i prezivit.
url=https://lilypie.com]
I ja radije idem svojima hehe..
Mare,kuzimo se,jednu turu speglala,drugu objesila treca se pere, bejb se igra na podu, kuham juhu,krpice sa zeljem, vratina,usput pijem drugu kavu
Dan zene..nabrzinu vas polovila.
Mi smo na infektologiji na kontroli. ena ima tetu cuvalicu.
Drzite fige da je bolje
Sanjarka I ja cu ona Joie kolica. cim uspijem otici do shopping centra .
Mozda ih narucim amazon.de, kostaju 80eura frend nam je u Njemackoj I dolazi svaki vikend pa bi kod njega da ne placam dostavu
Pisem vam poslije
Pozdrav svima, kratko javljanje od mene , nisam nesto raspolozena hahha
Elle sretno, 👍🏻 lako cubat tvoju bebu i ja bi je cuvala
Ugolina miska zato sam je vesela da sma rodila curicu ona ce uvijek doc svojoj mami i dovest unuke hehhe mama je mama ..... a muski se nekako ozene i gotovo .. 😀
mi se isto ne darujemo al svejedno kad idem u hrvatsku uvijek nekom nesto tako da neostanu zakinuti hihih
ovdje je prekrasno vrijeme pa idem van isprobala bi kolica ali ne usudim se Sama tako da bit ce dobar ergo. Dolaze mi prijatelji za vikend, moja vjencana kumu tako da jedva cekam 👍🏻😀😀😀
Ma ja sam inace ok s njegovima i pokusavam jednako prema svima. I cak se cesce ide kod njegovih jer je vise mjesta i njemu odgovara vise za neki trening napravit. Zato su mi sad zasmetala ta pitanja jer kad dodemo kod njih nikad ne idem ja posebno s njom kod svojih na dva dana!
Tpol sad kad si spomenula taj odnos kcer roditelji ima jedna simpaticna prica, zaljepim tu ako nadem na netu 😜
Evo i nas.
Beba cendrava danas, nezz jel je muce desni ili je takva da vice bezveze..
Nama danas godisnjica braka. ic cemo u petak na wellness,a danas na veceru. Sveki zaduzena za cuvanje.
Proslo pola sata, budi se.
Sortiraj odgovore
Najstariji