Sanjarka meni treba seceraaaa!sto budeja i u 6 pjeva i evo sad ce ona spavat,a ja ne
I dobro jutro svima 😘
Budni od 6ipo. A vi?
Danas mi je necakinji rockas. Slavi za vikend pa sam ja nonsanlantno zakljucila da imam vremena za poklon. No danas smo pozvani na tortu i kavu pa izgleda da i nemam bas 😁
Tako da odvedem L u skolu pa u potragu sreca nije mi ni mama nista kupila pa ide i ona. Eeeee muz dao odobrenje za kisobran kolica pa cu i to pogledat. Pucam na ona Joie. Cjenovno su mi pristupacna.
Abies sviđaju se zganci? Ja sam malo usporila s tom dohranom bit ce sveta lijenost . Nisam vec neko vrijeme dala novu namirnicu a i kad bolje pogledaš probao je ne bas previse stvari.... ima vremena
Ugolina oprosteno ti je 😂😂😂
Ilani naravno naravno i Petric ce dobit igracku za sv. Nikolu 😄 mozda i kinder jaje pa da ga liže 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curice sto je s prsticem?
O nema u mog spavanja bar do 9.
Iiiiii Rita nam danas slavi velikih 6mj! Cestitke ljepoto! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Hvala na podrsci za prstic svima!jucer zvala cijelo popodne pedicu i iz 58.puta uspjela dobit i idemo u cetvrtak ujutro da pogleda kratko!
Bellaru,poslikam kasnije pa na viber posaljem,jos ne uspijevam tu sliku stavit
Sretan minic Riti😘😘
I nama dohrana nije jos bas nesto,vise pljuje nego sta jede,al moram je za jucer pohvalit.Skuhala joj batat i mrkvubi smazala vise od pola zdjelice,sve je vikala mmmmm.Pa probaj batat,cujem i od frendica da se svim bebama svida
Ma jede on meni bez problema i jedemo svaki dan. No vrtimo se oko nekoliko vocki i zitarica i to je to. Sad cu sa 6mj uvest drugi obrok pa cemo prosirit jelovnik
Mrkvu moram svakako negdje ukombinirat jer je neceee
Sretnih pola godine Riti!!!!!
Bravo za Katju!
Sad idem piti kavu! I to bez čokolade šmrc
Sanjarka jesi probala mrkvu s jabukom. Petri sam s jabukom smiksala. Kasnije carska mješavina
Jesam nece 🤔
Kad mu uvedem rucak onda cu kombinirat s povrcem proc ce valjda
Osim ako uopce ne bude volio povrce onda sam hebala ježa 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji