masha tako i ja kad sam rodila sina svekrva je uzela za vikend kod sebe ja sam plakala jer nikada se nismo odvajale. mm morao navecer ici po nju jer sam ga natjerala.Bolje je da se navikne jer ce nekada stvarno ti trebati da budu kod bake i dide a nece htjeti.
A vis,moji roditelji nas nikada nisu pretjerano darivali za bozic zato sto vjerojatno smatraju da je djed mraz ono amerikanizacija i nikada nam ko klincima nisu govorili o djedu mrazu,dobijemo pod bor neku sitnicu,cokoladu il tak nes.. sv.nikola je taj koji djeci donosi poklone tako da smo mi za nikolu dobivali hrpe u cizme i oko njih 😂😂😂😂😂😂😂😂
Mi jutros produžili do 9h, oboje 😊
Danas sam sva u čišćenju i pospremanju, imam osjećaj da mi se dosta toga skupilo za počistiti...
Ilani jel gotova temperatura?
Curica nemoj se gristi zbog toga. Sigurno ti djeca nisu ni gladna ni zedna ni bosa. Super si majka. Žena majka kraljica 😉
Sanjarka bome opasna konkurencija na natjecanju 😮 bez obzira na pad sigurno se super zabavila 😊 jel uspjela poloviti zaostatke iz škole? samo je petak izostala, zar ne?
Masha odrasla cura preko noći 😉
Moj kako jede preko šeširića, duže jede, po dvadesetak min pa noćni podoji skupa s uspavljivanjam traju i pol sata... no nije loše, uglavnom smo na dva buđenja noću i to mi je ok. Još da između mirnije spava bilo bi savršeno 😊
Imam problem 🤔 nemojte mi se smijati. Zaboravila sam isprati tanjure od umaka od rajčice prije nego sam ih stavila u perilicu. A stavila sam i sisače od bočica. oni su sad narančasti jer ih je umak pofarbao. Ima li im spasa? Smijem li ih prokuhati sa sodom ili octom ili limunom? Hoće to pomoći? 😱
Masha baš tako. Sad je sin počeo spavat u svom krevetu a meni fali.
S 2,5god smo išli s firmom na put u rusiju i ostavili ga tjedan dana kod svekrvića. Njemu bilo super. A meni non stop u mislima. To je prvi izlazak mu bio. Drugi put dva tri dana kad je svekrva umrla je bio kod mojih. I još jednom smo s firmom išli na put pa je tri dana bio kod mojih.
Sad si nekad poželim da je malo s mojima. Mm puše i bijesni. Mislim da će bit konstruktivna svađa oko toga.
A što kažeš ekipa oko mene uredno od rođenja ostavljaju klince. Čak i ženica blizance s 2 mj ostavila baki. Žena se trebala odmorit. 😱
U dobrim je rukama curica. Uživaj malo
Vjeverice ima li kave od jutros ??? Oci mi se sklapaju😣
Ja nisam vocni tip u ni jedno doba dana😁 a ovo se meni desilo sa flasicama! Jela taj dan bolonjez u stavila flasice a inace ih uvijek rucno perem😑 al sam ih oprala par puta i ostalo jos narancasto al ocito mu ne smeta 😑
Crazy do kud si stigla sa housw of cards? Ja na prvoj sezoni pa mi vec too much😑 mislim zanimljiva je al ono...svi sa svima . Ne znas ko koga j**** doslovno i u mozak😑
Game of thrones nisam nikad pogledala i ne zanima me takav tip serije.
Moj sogor kupi dron..evo ga skuplja prasinu. Al fora...snima malo pa dodje to na komp gledat. Muski ko muski. Njemu ce se svidjet.
Sanjarka netflix ima engl titlove ako ti to sta znaci
Masho scandal!! Obozavam! Cekam u 1 mj novu sezonu!!!
Mare daj me posvoji da i meni lijepe poklone dajes😁
Ja ne znam kako cu kad cu ga morat ostavit..inace mi je bilo jako tesko psa ostavit kad bi isla negdje na par dana i radije nebi isla nego psa ostavila. A kako cu tek sa djetetom bolje da ne razmisljam😢 necu vise nigdje nikad ic😂 osim.u shopping centar na par sati😂
Pokloni...iskreno ne sjecam se ko mala al kako imam stariju seku 10 g od kad pamtim ona mi je uvijek svasta poklanjala i sad imamo neku tradicinu svatko svakome poklanja..seki sam vec uzela borboleta narukvicu sa slovom D ( david-necak) sebi uzela sa slovom K. Al moram joj jos nesto uz to. Dalje ne znam kome cu sta🤔 ideja za necaka od godine i 4 mj??? Seka i ja mislimo u graz u Toysrus pa mozda tamo muzu kupim neki autic na daljinski. Najgore mi mami kupovat poklon.
A vrijeme je koma danas. Mislim lijepo toplo sunce al mi neka muka i nervoza i glava me boli za poludit.
Moj mamalc u sred spavanja pocne jako plakat😱 to je aktualno u zadnjih 5 dana.
Curice kako zakrivljen? Daj poslikaj? Hoces da ti ja poslikam svoje prste? Ja svoje ne mogu stavit uspravno ravno, naginju nazad. Ko skakaona. Palac najgore. Mali prsti mi idu na koso malo. Ko frikshow sam😲
Evo pijem trecu kavu. Ako mi nece biti zlo od vremena biti ce od kave😁
bellaru ja njima kupujem sve i svasta i ispunjavam zelje jer moji nisu bili u mogucnosti da mi kupe
Sortiraj odgovore
Najstariji