Hahaha,i ti imas zlicu.. kaje tim bebama modernim,nijedno nece spavat..jel problem u nama modernim mamama?
Hej žene! 😘
Ja uspavala Petrica brzinsko javljanje pa odoh stavit rucak kuhat i malo po kuci posredit..
Lijepo vrijeme kod nas, kao kasno proljece. Bas je toplo
Babycoming totalno zavidim na zagrebackom adventu i planovima za odlazak na snijeg 😍😍
Abies ma vidim da su svakakva mišljenja za taj gluten. Ja cu ga dat sa 6mj.
Ilani wow koja noc! Ma divota! 😍😍 a puseeee jaj! ❤
Deeka moj Petric vec dugo spava 40tak min 3 puta dnevno. Desi se rijetko da drmne nesto duze al to se eto samo desi i ne ponavlja bas
Naviknes se vec. Bar znam uvik koliko će pa mogu sve planirat 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Znas kaj ja velim,po danu nek radi kaj oce,bitno da ona meni nocu ne kuburira jer to mi je koma.. budi se ona u prosjeku tri puta,nekad vise,nekad manje,al to je ono cvil cvil,cica tri min,spavanje dalje.. to mi nije bed..crkla bi da moram dezurat ono oko pet pa do sest,sedam..jezim se od pomisli
Ugolina tak i ja mi variramo od 2-4 budenja,uglavnom dva,ostalo su iznimke. I to ona pocne vrtit...cica i natrag, 5 min tak da sam se isto pomirila sa nocima. Kad bude spremna prespavat bude,ja sam mama i izdrzim 😍
Sanjarka ce napravit rucak prije 5?🤔🤗😘
Ma igracke su predivne,mislim da cu kupit nesto za Tenu za Bozic i mozda jos necaku.
Mi po novome imamo dva spavanja po danu,jedno krace od 30/40 min i jedno duze od 1,5/2 sata. Ali duze ostaje budna pa mi je i logicno da su se spavanci prorijedili.
Ja jedva cekam da zahladi,evo gledam danas ispred kuce...zumbuli mi nicu iz zemlje 😱jucer 16 stupnjeva bilo!!!
url=https://lilypie.com]
Ma i moja odradi sad noc s par budenja, ali dan me zivcira pogotovo sta vidim da je umorna,a nece zaspe. evo sinoc je zaspala u 22,3,6,8ipo. Al obavezno se nakon sta zaspe probudi za po ure i onda dam dudu 5min i nastavi na duze
Pozdrav curke, ovde je sunce i puse jako jugo, bas ne volim takvo vrijeme
Kod mene hekticno od jutra , moja isto spava oko 10 pa ovisno kako kad, 45min do 1h , pa smo isle do svekrve nakon toga a tamo se ona iznervozila nemam pojma zasto a svekrva sve pokusava umirit vamo o pa tamo neko mi ona divlje s njom pa bebulja pocla jos jace plakat tako da sam je uzela i otisla kuci sta cu hihih
I onda mi je opet oko pol 1 zaspala al posto voli zvuk usisavaca uspjela sma usisat i sve sredit , posle vikedna nama kao da je bio tornado u kuci ....
Ilani brzo ozdravi. Kako je kod tebe dal veci pomognu oko kucanskih poslova?
Meni isto nije problem nek se budi nocu , ona samo pojede i spava dalje najgore mi je kad place i kad ju nista nemoze umirit a mislim da su to grcevi bili. Sinoc zaspala u 23 nece prije , zaspi u 20 al pola sata i onda budna 😕
Serije ne volim brutalne i nasilne zato nisam ni gledala game of T , procitala sam samo opis i to mi je dosta bilo 😀
Obrisiiii! 😬😬😬😬
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lidl
Sinu snimila transportera
Petra će se veseliti papiru koji šuška i da ga strpa u usta.
Danas palenta opet u pokušaj. I gospođica zaspi. Neka.
Baby muž sad čuje bebača 😀
Sanjarka točan imenjak. Mogao bi i produžit malo. 45min školski sat
Ja i mm smo zapikirali poklone,sinu alat kao sto tata ima onaj Parkside,a kcerki set "my sweet Pony"
ajme vi vec poklone znate, kupujete.
mi za Bozic darujemo samo djecu, sebe rijetko.
ali to kupimo tamo dan prije Badnjaka
i tako. curice, javi nam.
abies, treba tata ici po nju u petak (imaju baka i dida kolinje) pa ostaju do nedjelje pa dolaze. ja cu poludit do tada. tako mi fali vec sad. jako je bila vezana uz mene i ja uz nju. nikad prije ne bi ostala. i kao da se dogodio neki klik, ona je sad shvatila da to moze. ja jos uvijek ne vjerujem da je ostala.
od mojih frendica djeca ostaju, odavno, ali moja nikad. osjećam se ko grbava.
kakve drvene igračke? joj da mi se dokopat tog lidla.
Sortiraj odgovore
Najstariji