Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    21. Studeni 2016. 09:43

jutro cure

vjeverica moze meni jedna

ilani brz oporavak

masha super da malena hoce ostati

mi smo imali opet super noc ali sam jutros jedva ustala,vrijeme bas neko bljak,juzina nit kisa nit sunce.Mm je otisao radit,jutros se veselio kao malo dijete

Ugolina
    21. Studeni 2016. 10:05

Takav ti je i moj,najgore mu je kad nes ne moze..vrijedan skroz..i kad nema kaj radit,nade si posla..stalno nes mozga

deeka
    21. Studeni 2016. 10:07

Kod deeke veselo :)
    Mm uzeo danas godisnji. Aurora ga cudno promatra, smije mu se. Doduse smije se svakome :)

Sad ce u nje prvi spavanac od pola sata. Jel kod drugih tako??? Ona se budi nakon pola sata ko po satu. I nece dalje spava!

mare1989
    21. Studeni 2016. 10:12

ugolina on kad mora mirovat to mu je smrt,ovih dana sto je bio kuci je druge stvari pravio

deeka moja isto sad zaspala i odspavat ce pola sata maksimalno 1h ako joj banda od brata i sestre dopuste

Littleladybug
    21. Studeni 2016. 10:23

Deeka kakva je bila noc 😉😉 jel srce na mjestu kad je muzic kuci 😀 i kod mog obicno taj prvi spavanac bude pola sata do 45 min..evo ga i on hrce na kaucu 😂
    Mare drago mi da je tm bolje i da se vraca poslu a ti svojoj rutini 😄

Sunshine1
    21. Studeni 2016. 10:52

Evooo meeee! 

Svasta ste pisale 🐔
    Na svadbi bilo onaki li-la. Ajd super drustva nas par blizih iz srrdnji i nase bolje/lose polovice. Muzika je bio neki rock tipa Bareta a bisam taj tip pa.... Pepeljuga nas zvala u 2,od pola 8 al nisam se htjela vise vracat. Odspavala oko 12 2 sata pa sam jos napunila baterije za babinje. Bivsa susjeda dosla sa mojom mamom al nista posebno...kava,sok,kolac i brisi doma!

Curice nemoj se puno grist,mislim da se to sve stigne jos ispravit da se niti ne primjeti.

Baby super za vukrnd,ja isto mislim da bi malo prosli u ZG na advent jer u KA nema apsoluzno nista.

Poklon....mislim uzet neki ukras za zid od Pinky Kiky i nozda neku edukativnu igracku...vidit cu kolko ce bit zainterensirana i razvijena krpz 2,3 tjedna. Necaku nesto i nikome vise,nismo pri lovi,ionako cemo puno potrositna hranu,a jos imam u rodendana i moramo u goste i sl.

Super za spavanje,tko oni lijrpo spava! Nikolina,sirenica,Mila 👍👍👍👍
    Ja bi ko Ellie da si odspava jos oko 6 pa da mozrmo ic negdje i onda bi kasbuje zaspala i ispalo bi me jedno budenje. Al probala i nece pa nece 🤔 idem popit kavu u miru. 

Btw ste vidile igracke u lidlu!!! Drvene su preeedivneee mozda necaku za rodendan.. .

url=https://lilypie.com]

deeka
    21. Studeni 2016. 11:31

Baby srce na mistu. :) 
    A mojoj je svaki spavanac pola sata :/

CrazyPuppet
    21. Studeni 2016. 11:40

Sunshine, hvala za dojavu, predivne su igračke 😍😍😍

Ugolina
    21. Studeni 2016. 12:34

Ja inace obozavam drvene igracke i kad sam vidla prospekt vikala sam muzu da idemo po nes makar bili kruha gladni 😂😂😂 u vrticu dominiraju te drvene i uvijek ih gustam pospremat na poslu 😂😂 
    Moja prvi jutarnji spavanac isto pola sata,ali danas mi je duze bila budna..obicno zaspe oko deset,a danas je iza 11... isla van s njom da spava u kolicima,uspjela 40 min i onda ju probudile neke babetine koje su lajale,a kraj kojih smo prosle..uf...😈😈😈 a njoj oko ociju sve crveno kolko joj se jos spava pa sam picila doma da ju jos malo uspavam i vjerovale il ne,uspjeh..malo cica malo nunaj i sad spava i dalje..ne vjerujem da ce dugo..a onda kod svekrica 😥 ah,prezivjet cu valjda hihihi

deeka
    21. Studeni 2016. 12:42

Moja onaj spavan odradila 15min pa sam je pokusavala opet uspavat i evo taman se probudila. 40min. A i njoj bude sve crveno ali se bori sa snom da ostane bidna. Zloca mala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.