Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    20. Studeni 2016. 23:04

Curice da kao sto cure kazu nemoj se brinut puno, mada da tesko je da se nebrines 😕
    Belalru ja gledam trnutno neku seriju o babicama, e tamo prikazuju porod kao nesto vrlo jednostavno i lako hahah .... Jel dobra ta hause of cards? 

Sivala sam nesto popodne, moja Leica bila dobra pretpostavljam da je napunila baterije za sljedeci tjedan da me moze zafrkavat 😂😂😂
    I nest mi je sve smijesno, pobenavila sam 😧😧

vjeverica8
    21. Studeni 2016. 06:45

Prvi put da kuham kavu ☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕ 
    Trebalo je pronaći ikonu za kavu 😂😂😂
    Evo i malo secera 🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍫🍫🍫
    Imamo li voćnih tipova? 🍇🍉🍊🍋🍌🍍🍎🍏🍐🍑🍒🍓 jedna voćna salata ili smoothie za vas! 
    Cicopauza određena, nastavljamo spavati nadam se 😊

CrazyPuppet
    21. Studeni 2016. 07:17

Jutrooo ☀
    Vjeverice hvala na kavi, evo poslužit ću se ☕
    Nisam voćni tip ujutro, više navečer 😉
    Mi budni već dva sata, frajer se probudio u 5 i nije ga briga. 
    Ilani drži se, brzo ozdravi!
    Curice, nadam se da se to može ispravit. ako se mogu krive noge, trebao bi i jedan prstić 😘
    Bellaru House of cards je odlična serija, iako mi je prisjela u nekom trenutku, sve mi je to bilo malo preveć za probavit. Ko i game of thrones...
    TPol čula malena da se žališ, pa se odlučila malo smiriti 😉
    E pokloni pod bor... Ja si naručila smart watch 😎 Jakovu će morat biti neki avion/raketa/bager
    Bebi komplet za papanje ili onaj pas trbušćić... A za mm sam mislila dron kupit, pa nek se igra, al nisam još sigurna za to... i slušalice neke dolaze u obzir...

Sanjarka88
    21. Studeni 2016. 07:32

Jutrooooo 😘

Ja i sin svatko u svom krevetu. Brunda pa stane...mogli bi se dignit pa jest

Vjeverice ma odlicna kava a i dorucak lipo ti to posluzujes 😎😁

Crazy joj ti vec znas sve za pod bor a ja pojma nemam.... ni jednu jedinu ideju 😏
    Nadoc ce!

Taj netfix nema hr titlove vidim

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    21. Studeni 2016. 07:33

E da Lei sretan minić sa zakašnjenjem... 💝💝💝Jel bilo kvarat torte? 😁

Masha
    21. Studeni 2016. 08:24

Curice nadam se da he to nes privremeno s prsticem.

Ja vas jedva lovim. toliko brzinom citam.

Mi se vratili..malac sinoc opet u dreku. ja ne kyzim sta mu je.

Moja curica ostala u Sla. prvi put!! ja sebi ne mogu doc. preplakala sam pol puta. stalno mi grc u zelucu. nusam znala da ce htjet ostat...sad cekam da se budi.

Jeste pogledali Scandal? ja svih 5 sezona u trudnoci. super je

Pusa

Sanjarka88
    21. Studeni 2016. 08:28

Masho nek je ostala bolje da želi i ne boji se nego da imas problem s tim kad ti treba negdje ostat nocu a radi probleme 😉
    Sto se malca tice, da vas nije dograbio skok s 3mj?

Cure kad mislite uvest gluten?
    Abies kako je prosla noc nakon uvodenja vecere?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    21. Studeni 2016. 09:02

Jutro cure..moze meni vagon kave?? glava mi je kao lubenica 😥 ovaj moj ternit me tako zajebavao sinoc 😥 znaci spavao je na rate od pola sata,pola sata sna pola vriske i placa..nisam ovoliko puta izvadila sisu od rodilista 😂 jedino se tako mogao umirit 😣😣 sinoc smo imali goste skoro do 23, jel moguce da ga to poremeti?
    osjecam se ko prebivena macka😑
    Curice sve se to da ispravit,nemoj samu sebe grist..dok god su mali na vrijeme si primjetila..bude to sve ok 😘
    Masho bolje da cura zeli negdi ostat 😀 nekad ce ti to dobro doc 😀😀
    Ilani brzo ozdravi 😘😘
    ona luda opet aktivna na forumu, ma odavno sam ja napisala da je ono za psihijatrijsko vjestacenje😏
    pokloni pod bor, nisam jos smislila..i bolje da nisam jer bi mm vec to izvukao iz mene 😂😂
    ja bila u sub na koncertu,mm dao bebi papati..docekali me oba budna u ponoc kad sam dosla doma..mali se taman probudio za jest a tata ga je CUO da place 😆😆 fascinantno kako ga inace toboze  ne cuje cijelu noc a tu vecer ga je cuo 😂😂uglavnom nije znao sto ce s njim kad je poceo plakat, probao ga uspavat natrag al mali se nije dao..pa sam ih obojicu nasla u dnevnom ko dvije sove 🙄
    eto i sad mi malac vraca vec drugu vecer sa nespavanjem 😁 a mogu vam rec da sam ispala iz stosa za nocarenje, morat cu se malo restartirat 😂😂
    eee i bukirali smo apartman za advent u Zg 😆 pa cemo vidit kako ce proc prvo putovanje s njim..ako bude sve ok iza Nove godine idemo negdi vani na snijeg 😀
    drzte fige da bude dobar 😀
    iden doc sebi dok se glava nije raspala na pola..
    ljubiiim 😘😘

Abies
    21. Studeni 2016. 09:14

Jutro! 
    Kava može.
    Noć, brus 2 buđenja. Zaspala oko 23. Ustale se u 8. 
    Ilani naočale je mali super prihvatio. Samo se slabo sjeti stavit ih. Nit ne forsiram. Dok se telka gleda ga opomenem.
    Nek si bolje.
    Masho kad po curu idete? Niš joj neće falit. 
    Deeka jel veselo?
    Tea ja ne mislim fantazirat s glutenom. Dok je sin bio beba nisam ni znala za gluten. Mare je tu kraljica bečki i pomfit!
    Crazy dobre ideje za poklone. 
    Mare i Ellie nek i vaši mužići budu tip top. 
    Dalje ne pamtim

21. Studeni 2016. 09:43

Jutro mame! 
    Prijavljujem izvanrednu noć!  22,6,9 wow! Komarci i glavobolja se ne računaju. 

Baby, ovo za advent je predobro! Zagreb je stvarno predivan u ovo doba. Još da padne malo snijega za ugođaj, bilo bi savršeno! 

Sanjarka, ja već neko vrijeme dajem Nikolini pomalo kruha. U njemu ima glutena. To voli, dok plazmu keks samo pljuje. 

Ellie, vidjela sam četke za paučinu na teleskopskoj dršci u offertissimi. 

Ova moja pahuljica otkad se probudila stalno mi daje puse i nešto priča svojim malim glasićem. Pojest ću ju kako mi je  slatka 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.