curica bit ce sve ok
Moja eto ima problema sa nokticem na desnoj ruci. Mislili su da je gljivica na kraju nisu sigurni 😩 sad cekamo sistematski 8.12 pa cemo vidjeti sta je. Prije je bolilo sad nista. A nemam pojma od cega joj je da li se udarila ili sta vec
Ma samo se nadam da nije nesto strasno da mora na operaciju il tako nesto.Jer stvarno joj skroz nakrivo prstic i jos stoji skvrcen,ne moze ga izravnat kao na desnoj ruci.Nadam se da ce se moc nekim vjezbicama ispravit.Necu moc spavat sad od muke.
Ajoj curice, ne znam kaj da ti kazem,koma..a cekaj,ne mozes joj niti ti ispruzit prstic?
Curice malena je i mislim da ce se sve iapravit.
Meni klinjo Ima male prste savijene od rođenja. Žao mi.
Vecer mame!
Konačno sam malo bolje, prelezala cijeli dan, srećom vikend je pa se imao tko baviti bebom, inače ne znam kako bi.
Curica, nadam se da nije ništa što se ne može ispraviti, a najbitnije je što kažeš, da je ništa ne boli.
Sanjarka, vjerujem da se mudrica i dobro zabavila, u svakom slučaju sigurno joj je bio doživljaj. Nadam se da nije jako razočarana zbog pada. Brat mi se ozbiljno bavio gimnastikom, znam koje su to strasti.
Abies, super za timski rad s mužem na kućnim poslovima. Drugačije ni ne ide. Zaboravim te pitati kako je maleni prihvatio naočale? Jel se naviknuo? Ja imam dvoje sa naočalama.
Deeka, eto vidiš, i prošlo je tih deset dana.
Što još? Trolanje na forumu. Pretvorilo se u opaku sprdnju. Još od onog posta s porodom. Neukusno. Stvarno ne razumijem što rade admini.
A lipo sam govorila da stave mene za admina 😏 haha
Tina nas sad već sve zahebava! 😂
Curice 😔 mogu mislit kako se osjećaš. Nemoj se nervirat puno sta god da je sigurna sam da se da ispravit a i to su stvari koje čovjeku lako promaknu jer su bas sitnice i detalji. Hug!
Ilani drago mi da si bolje, nadam se da si sutra ko nova 😘😘😘
Ja u krevet. Ln ekipa 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji