Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    20. Studeni 2016. 16:37

Dan zene. mi bile na kavi ujutro, radile rucak (stavim ju u hranlicu i gleda me i igra se) sad spava i konacno malo predahnula.
    Jedva cekam da mm ozdravi.. naporan je ovaj ritam

Deeka drago mi da ti mm dolazi.
    Abies bravo za mm.

deeka
    20. Studeni 2016. 16:39

Mare neeee!!
    Lani je nastala Aurora u ovo vrime :D

bellaru
    20. Studeni 2016. 16:48

Deeka opaaa hopa cupa😉

Tpol aktivirala sam netflix😂😂😂 ne smijem muzu ni reci😁
    Sad gledam house of cards. 

Danas cijeli dan zderem slatko. Guzica ce mi se zaljepit😣 svinja sam 🐷🐖 moram se skulirat  malo.

A ova tina...boze sacuvaj to netko samo zajebaje dobro. 

Moja mala beba malo cendra slabo spava preko dana. Jos sutra vjezbanje a prekosutra klaiceva. 

Opet sam gladna🐷😣

mare1989
    20. Studeni 2016. 18:06

bellaru PMS te pici😁😁

ja sad vecerala becku i pomfrit😁 a moj blesavi mm uzeo komadic pomfrita i dao joj😂😁 kaze vidi je kako me gleda

bellaru
    20. Studeni 2016. 18:07

Ma kakav pms menga tek prosla😣😣😣😣 svinja saaaam

CrazyPuppet
    20. Studeni 2016. 19:42

Večer ženske, evo valjda ću uspjet napisat post. 
    Deeka super da se tm vraća 👍
    Ova ludara skroz otkačila. Umirem 😂😂😂😂😂
    Llr super proslava, torte izgledaju odličnooo i fino 😉 a rodbina, haha, neće više dolazit kad porastu, pa nećete više radit te velike proslave. 
    Sanjarka glavno da je Mudrica malo bila, vidjela, sudjelovala. Ako joj je to napeto, možda se potrudi za iduću godinu.
    Abies bravo za tm 👍
    Vidjela da pišete o uređenju interijera, meni to profesija pa više naginjem osmišljenim modernim prostorima, sa puno stila i mašte. Decoupage meni ide jedino na uskršnja jaja i kuglice za bor, sve ostalo mi je veliko NE, isto i shabby chic, ali životni prostor je intimna stvar i svatko uredi sebi kako mu najviše paše. Osobno se uvijek zapitam hoće li mi nešto biti lijepo i za 10g... 
    Kod mene sve po starom, bebo već spava, Jakov se još neda i tako. Počela pomalo vježbice radit, one što je Abies poslala i našla još nešto na YouTubeu. Satrala me ova južina, i cijeli vikend sam za niš. Od sutra počinjem pomalo spremat neke sporedne stvari za selidbu, a moram još vjenčić napraviti. 
    Uživajte u ostatku vikenda 😘

Sanjarka88
    20. Studeni 2016. 20:00

Opako zatisje ovdje.
    Neke je juzina omela, neke menga a vi ostali? Hehe

Mi nedjelju proveli doma i na rucku kod mojih. Tesko kravljenje 😎

Petric vec spava, mudrica hvata zaostatke iz skole.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    20. Studeni 2016. 20:14

Cure,torte su divne i Llr,svaka cast na tolikoj proslavi,al blago tebi pa proslo.Mene sad ceka u 12.mj rodendan od obe i sto i jedno slavlje!

Ja sam totalno u komi.Mm i ja vodili cure u kino,a mala bila kod svekica i kad smo dosli po nju oni me pitaju jesam skuzila da joj je na lijevoj rucici deformiran mali prst i da ga ne moze ispravit!I ja sad nisam sigurna otkad je to tako,kad gledam na nekim slikama cini mi se da je vec dugo i ubila bi se kako nisam skuzila,a opet mi se cini da nije bio bas takav.Luda sam i osjecam se ko tako losa mama,kako mi je to promaklo.Htjela sam odmah danas na Rebro na hitnu,al mm mi govori da nema smisla,nju to ne boli nista i tko zna otkad je to.Sutra cu zvat pedijatricu da dodemo kratko da pogleda i kaze sta dalje.Al bas sam ocajna,zeludac me zabolio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.