dobar dan curke
Lei sretan minic 😍😘
Ugolina kako si skuzila da je tina?
Mi smo imali super noc jedno budenje u 4.30
farbala sam zid u kuhinji i bas sam sretnajer je super ispao. Sad jos moram kupiti dekoraciju za zid da bude veselije😁
Pozz curke da vas pozdravim
Da Abies niko mi ne vjeruje da vristi tolko izgleda previse milo hehe a pravi mali vrag mada danas je bila super u autu pokazibala sma joj igracku pa pricala tako da mozda je to neki napredak jer sad ju igracke zanimaju 👍🏻
Ugolina umirem od smijeha za onu temu joj mora da je tina 😂😂😂😂😂 strasno al sigurno je neko djete tinederka neka
Sanjarka i sta mudrica kaze za pad? A i dobro da ih je vise bilo na natjecanju treba na to sve gledat kao na zabavu kao kad smo ja i moja frendica isle na nagjecanje u programiranju a nismo imale pojma o programiranju hahhahha .... Koji je to cirkus i smijeh bio 😂😂😂 na kraju su svakog pozivali kao da pregleda sta smo napisali oni ubace moju disketu a oni nista na njoj hahahha ... To su bili dozivljaji
Mare koju boju?
Elle tvoja ena je ranoranioc 😀
Mi smo zaspale sinoc u polnoc i probudile se oko 5 pa opet u 9 , pa ok mi je to ako nastavi tako hehe
tpol siva boja jer mi je sive boje elementi u kuhinji
deeka jesil uzbudena sto tm dolazi?
Koje zatišje.
Ah tina... Žalosno.
Mm čuva klince i ručak napravio. Vrišti od jada 😀 muž, Petra je dobra. Sad kad ga još zamolim da suđe opere. Juhuhu. Čak ju nije stigao ni prošetat. Jadničak premorila ga.
Čak sam nešto i oprala u kući na miru. Uz cicopauzu i pelenopauzu.
Sad dolje selim s krpom. Kad je muž već doma. Divota!
Mare i ti vrijedna.
Deeka će ići kasno u krevet i grist jastuk da ne probudi bebu. Tralala
Nema nam Ilani, nadam se da temperatura ne divlja
Sortiraj odgovore
Najstariji