Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    19. Studeni 2016. 13:25

Ja napravila varivo, ali smiksala jer neće poriluk proć samo tako... Pišem vam kasnije, sama sam s klincima 😘

Abies
    19. Studeni 2016. 14:00

Juha, teletina u rerni još pire krumpir. 
    Petra juhu s carskom mješavinom. Malo kruške je već pojela
    Sad ćemo van.
    Ellie kako praviš batat. Meni isto nije dobar. Jedino mi na ploške bio ok s običnim krumpirom i mrkvom
    Ilani ja si još ne mogu predočit koje količine kuhaš ☺
    Mi odosmo malo u šetnju. Mm crko akumulator na mom autu. Na čim ga vozi mora kaos 😀 juri po novi. Iza ručka legači 
    Pod bor i sv nikola. Imam junior žc sakupljen pa ću kutiju podić a veliki album mi fale još 3 sličice pa će za božić ruksak biti. Lego imamo šumar kamion već dugo i još nešto ćemo smisliti. Plastelin možda. Da ga pripitomim

Abies
    19. Studeni 2016. 14:26

Bebi cicu s mašnom!

lan@luk@rit@
    19. Studeni 2016. 16:38

Da vas malo pozdravimo...
    Kod nas je sve spremno za proslavu,kino odrađeno..
    Čekamo goste😉

Nisam zapamtila što ste pisali..status majke odgajateljice ,super ilani..jel to samo ima u zg?

Abies cica s masnom👍
    Ja još uvijek neznam sta kome kupiti ,moram razmisliti..

Ugodan dan cure✌

Sunshine1
    19. Studeni 2016. 18:31

Nisam nis citala,citam sutra. Odspavala popodne naravila kolac rucak,pocistila,prosetale,vjezbale obavile shopping....sad se otusirala i nasminkala tako da kad zaspi za kojih sat i pol samo se obucem.

Sanjarka cuvat ce ju sveki!!!5 min smo od kuce autom pa dodem podojit nadam se ne prije 2 😀

url=https://lilypie.com]

mare1989
    19. Studeni 2016. 19:51

vecer cure

Ja danas nikako uloviti viber i fejs
    Bila sa curama u kupovina i potrosila brdo love na hranu ali bar sam mirna 7dana😁
    usput sam navratila u dm i kupila onaj krug za curu😊 samo jedan bio.
    danas zatisje na forumu😁

curicax3
    19. Studeni 2016. 20:00

Ja cim je vikend ne stignem vas polovit.Isla vozit cure kod bake i dede na spavanje i sve tri zaspale u autu i cekam da se mala prasica probudi da idemo kuci i ona odvali dva i po sata???a kuci spava po 15 min.Tko bi je shvatio

Ja za sv.Niku dobivam u firmi poklone.Paket igracaka od 600kn plus slatkisi!to mi super dode jer ostane i za Bozic,a cure imaju i rodendan u 12.mj pa iskoristimo i za to🤗

Sanjarka88
    19. Studeni 2016. 20:42

Bas se slabo tipka danas. Gdje ste zene? 

Mene koknula menga nema me ni vidit ni cut. Malac kao da zna pa danas bio dobar 😇

Sandrich bitno da si ti zadovoljna izgledom 💪💪 navali!
    Cula za taj film da je odlican 

Curice ajme super firmu imas 😎😎😎

Llr uzivajte i nek sve prođe super 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.