Jutro. ugolina daj duplu- Ena pjeva od 6.
Valjda ce sad opet zaspat da mogu s njom. zjeeeev
Hvala Ugolina ☕☕ dvije da 3-4 buđenja.
Tpol čupavica može vrištat. Ma daj ne zezaj. Premedena je i ne vjerujem ti da može zezat
Sunshine jeste se zabavili?
Mudrica, jel vesela stigla kući? Još ako ima dobrih rezultata. Mamin ponos
Ellie čim zaspi odmaraj
Ilani kako si?
Obrisiiii 😢😢😢😢
A toliko sam toga napisala ma popizdit cu!!!!! 😬😬😬😬
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugl mudrica nije osvojila medalju. Bilo ih je preko 400. Kaze da ju drmnila trema i da je pala s grede 😂😂
Dosla je doma u 2ipo sinoc mislim da se nece probudit do ponoć
Do podne mislim haha
Opakoj nasoj ljepotici Lei sretan 3. minic! 🎀🎀🎀
Tata nam radi pa smo zlica i ja kod mojih na rucku 💪💪 vec sad sam gladna 😂😂😂😂 bejbe spava,taman da drmne do poslije rucka da mozemo do moje kume na kavu..al necu se previse nadat,to bi bilo preidealno 😂😂
Isla do kauflanda na bankomat..i lik stoji ispred liftova i prosi,kao ima troje djece,ja prodem,jebiga stari nemam sitnog,i vracam se s bankomata i opet kraj njega prolazim,zvoni mu mob,iso se javit i pokusava ga rukom prikrit jer mu bed,prosi tu,a mrcina od moba, naravno da ima bolji od mog,jebote zivot..mislim si fuj mater ti jebem,kak te nije sram
Eeeeee zene,ja se toliko smijem da ne mogu sebi doc od smijeha..otvorena je nova tema aaahaha,troje i vise djece se zove, nasa stara prijateljica tina ponovno nastupa!!! molim vas odite procitat da se i vi nasmijete!!!!!' 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 znaci,placeeeeeeem
dobar dan curke
Lei sretan minic 😍😘
Ugolina kako si skuzila da je tina?
Mi smo imali super noc jedno budenje u 4.30
farbala sam zid u kuhinji i bas sam sretnajer je super ispao. Sad jos moram kupiti dekoraciju za zid da bude veselije😁
Sortiraj odgovore
Najstariji