I ti Sunshine uzivaj 😎😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer mame!
Ja sam ipak zakurila i danas. 39.5 Nadam se samo da neće preći na Nikolinu šta god da je. Ona je danas bila predobra, kao da je znala da mami treba mir,srećica moja.
ilani brz oporavak
sanjarka osjete oni kad trebaju da budu dobri
sandrich ja sam neki dan gledala taj film i predobar
Pozdrav curke samo da se javim danas ovde juzina puse.... Mi isle do grada krug nismo nista kupovale i ona pocela u busu vristat a kad su babe pocele komentirat zasto vristi to je bilo najbolje hahha, jedna kaze joj sigurno je gladna, druga pita pa kolko je staro to dijete 3 tjedna? Ja reko ne nego 3mj haha, pa kaze treba djetetu mir a ja kazem pa treba i zraka . Uglavnom smijesno hahha i normalno svi bulje a ja nemogu nista jer je u ergu hehe
Pa kad smo dosle nazad ona je zaspala i cijelo popodne je spavala i samos e budila za jelo vidit cemo sta ße veceras bit. Ja cistila i nesto sivala i eto ode dan
Sanjaka kad se vraca mudrica?
Laku noc svima
Ugolina nosim je u onoj nosiljci pa je ona prema meni okrenuta pa mi je to ok, a i gledam da neidem bas kad je velka guzva a i jednostavnije mi je nego autom jer na vristi al eto sad je pocela i u tom vriskat vjerojatno moram opet probat kolica 😀
Je bas, rekla sam da ju moram snimiti jer mi nece vjerovat kad naraste 😀😀😀 a kad pocne tako vriskat mene uzenrvozi pa mislim da onda prenesem jos vise tu nervozu pa onda jos jace se dere hahha , eto veceras smo je kupali vristala je , al malko manje barem mi se cinilo 😂😂😂
Jutro... ☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🔫🔫🔫🔫🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍝🍝🍝🍕🍕🍕🍔🍔🍔🍞🍞🍞🍩🍩🍩🍳🍳🍳🍹🍹🍷🍷
I onda jos malo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ jer nikad nema dosta 😂😂😂😂
Gdje ste zene????
Sortiraj odgovore
Najstariji