Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Studeni 2016. 20:43

I ti Sunshine uzivaj 😎😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

19. Studeni 2016. 21:20

Vecer mame! 
    Ja sam ipak zakurila i danas. 39.5 Nadam se samo da neće preći na Nikolinu šta god da je. Ona je danas bila predobra, kao da je znala da mami  treba mir,srećica moja.

mare1989
    19. Studeni 2016. 21:25

ilani brz oporavak

sanjarka osjete oni kad trebaju da budu dobri

sandrich ja sam neki dan gledala taj film i predobar

TPol
    19. Studeni 2016. 21:25

Pozdrav curke samo da se javim danas ovde juzina puse.... Mi isle do grada krug nismo nista kupovale i ona pocela u busu vristat a kad su babe pocele komentirat zasto vristi to je bilo najbolje hahha, jedna kaze joj sigurno je gladna, druga pita pa kolko je staro to dijete 3 tjedna? Ja reko ne nego 3mj haha, pa kaze treba djetetu mir a ja kazem pa treba i zraka . Uglavnom smijesno hahha i normalno svi bulje a ja nemogu nista jer je u ergu hehe 
    Pa kad smo dosle nazad ona je zaspala i cijelo popodne je spavala i samos e budila za jelo vidit cemo sta ße veceras bit.  Ja cistila i nesto sivala i eto ode dan

Sanjaka kad se vraca mudrica?

Laku noc svima

TPol
    19. Studeni 2016. 21:49

Ugolina nosim je u onoj nosiljci pa je ona prema meni okrenuta pa mi je to ok, a i gledam da neidem bas kad je velka guzva a i jednostavnije mi je nego autom jer na vristi al eto sad je pocela i u tom vriskat vjerojatno moram opet probat kolica 😀

Ugolina
    19. Studeni 2016. 21:56

👍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 koja je to vristaca mala covjece

TPol
    19. Studeni 2016. 22:29

Je bas, rekla sam da ju moram snimiti jer mi nece vjerovat kad naraste 😀😀😀 a kad pocne tako vriskat mene uzenrvozi pa mislim da onda prenesem jos vise tu nervozu pa onda jos jace se dere hahha , eto veceras smo je kupali vristala je , al malko manje barem mi se cinilo 😂😂😂

Ugolina
    20. Studeni 2016. 07:55

Jutro... ☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🔫🔫🔫🔫🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍝🍝🍝🍕🍕🍕🍔🍔🍔🍞🍞🍞🍩🍩🍩🍳🍳🍳🍹🍹🍷🍷
    I onda jos malo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ jer nikad nema dosta 😂😂😂😂

Gdje ste zene????

Ugolina
    20. Studeni 2016. 07:58

Sanjarka kad je mudrica doma dosla??? jel bilo medalja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.