Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Studeni 2016. 11:10

Mene ubila juzina nisam za nista  + menga 😩😩😩

Noc ok. Prije odspavao preko sat ipo odusevljena sam 

Ilani brzo ozdravi! 😘

Sunshine vi idete na svadbu danas? A Tena? 

Tpol drz se! Prezivi ovaj skok pa si mirna do 6mj 😄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Studeni 2016. 11:13

Jeste vec razmisljali sto ce te bebama u cizmu i pod bor? 🎄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    19. Studeni 2016. 11:36

sanjarka ja nemam blage ideje sta bi joj. Mozda neku zveku,za ove velike vec znam.

19. Studeni 2016. 11:42

E,ja za velike nemam pojma. Nikolina ce za Nikolu dobiti jednu zirafu koja vibrira ,a pod bor projektor,to jos nemamo. Nasla sam jedan prekrasni u obliku bubamare koji svjetli zvjezdano nebo i ima tumacenje gdje je koja zvijezda pa ce to biti zanimljivo i starijima.

Ugolina
    19. Studeni 2016. 12:28

Jos razmisljam za bebu.. a znam kaj bum ja dobila u cizmu-pregacu s mickey i mini mouse, kupio mi muz u kauflandu jucer 😂😂😂

Ellie00
    19. Studeni 2016. 12:45

Bebe zaspale simultano u 11 i ja uspjela pocistit temeljitije dnevnu i kuhinju. 
    Btw. jel tko vidio negdje ono za cistit paucinu al teleskopom? imam visoki strop i muku mucim s paucinom

Pokloni- bebo vec dobio dva iz inozemstva, mi cemo joj uzet onog psica sveznalicu ili kako se vec zove. mm sam isto rijesila- komplet ogrtac i pidjama malo finiji sam narucila, trebalo bi ovih dana doci. 
    U pon idem s bebo u Ikeu u bozicni shopping po svijece, kutije i to. 
    I da, hocu nove rucnike

Ellie00
    19. Studeni 2016. 12:47

Sto se kuha za rucak? ja stavila u pecnicu pilece bijelo meso s narancom u vrecicu i batat. bebi sam isto posebno stavila peci batat pa cu joj ga probat danas dati

Ugolina
    19. Studeni 2016. 12:50

Vis batat, ne sjetim se toga uopce jer meni ne valja to,ali za bebu bi bilo super

19. Studeni 2016. 12:57

Kuham grah s kobasicama. I puding. Inja pristaje na grah jedino ako slijedi puding. Za mene ima još ribe od jučer i juhe. Za Nikolinu palenta. Probala joj dati plazma keks - nije htjela.

Ellie00
    19. Studeni 2016. 12:58

Mi ga obozavamo. a navodno je dobro za bebe, pase s svime

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.