Mene ubila juzina nisam za nista + menga 😩😩😩
Noc ok. Prije odspavao preko sat ipo odusevljena sam
Ilani brzo ozdravi! 😘
Sunshine vi idete na svadbu danas? A Tena?
Tpol drz se! Prezivi ovaj skok pa si mirna do 6mj 😄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jeste vec razmisljali sto ce te bebama u cizmu i pod bor? 🎄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sanjarka ja nemam blage ideje sta bi joj. Mozda neku zveku,za ove velike vec znam.
E,ja za velike nemam pojma. Nikolina ce za Nikolu dobiti jednu zirafu koja vibrira ,a pod bor projektor,to jos nemamo. Nasla sam jedan prekrasni u obliku bubamare koji svjetli zvjezdano nebo i ima tumacenje gdje je koja zvijezda pa ce to biti zanimljivo i starijima.
Jos razmisljam za bebu.. a znam kaj bum ja dobila u cizmu-pregacu s mickey i mini mouse, kupio mi muz u kauflandu jucer 😂😂😂
Bebe zaspale simultano u 11 i ja uspjela pocistit temeljitije dnevnu i kuhinju.
Btw. jel tko vidio negdje ono za cistit paucinu al teleskopom? imam visoki strop i muku mucim s paucinom
Pokloni- bebo vec dobio dva iz inozemstva, mi cemo joj uzet onog psica sveznalicu ili kako se vec zove. mm sam isto rijesila- komplet ogrtac i pidjama malo finiji sam narucila, trebalo bi ovih dana doci.
U pon idem s bebo u Ikeu u bozicni shopping po svijece, kutije i to.
I da, hocu nove rucnike
Sto se kuha za rucak? ja stavila u pecnicu pilece bijelo meso s narancom u vrecicu i batat. bebi sam isto posebno stavila peci batat pa cu joj ga probat danas dati
Vis batat, ne sjetim se toga uopce jer meni ne valja to,ali za bebu bi bilo super
Kuham grah s kobasicama. I puding. Inja pristaje na grah jedino ako slijedi puding. Za mene ima još ribe od jučer i juhe. Za Nikolinu palenta. Probala joj dati plazma keks - nije htjela.
Sortiraj odgovore
Najstariji