Vec nekoliko dana za redom primjetila sam da Nikolina ujutro ima "praznu" pelenu. Znaci ne piski vise po noci. Jel to malo prerano?
Illani Ena kad ne jede po noci isto ima praznu pelenu..nekako mi to logicno bilo pa nisam bas razmisljala o tome
Jutro!
Mi smo definitivno u skoku, vec par dana ta nervoza izvodi nove stvari nacicava se i nece spavat ... Sinoc zaspala u 8 i ja se ponadala sad ce ona do jutra , al haspala je šum , i ja izgasi. U pola 11 a ona se probudi odspavana i nista do 1 pa malo plakala i nekako jedva zaspala 😕
Sto se tive jezika ja s njim pricam hrvatski a muz njemacki, i cita joj price na njemackom pa cemo vidit .... Inace od jednih nasih poznanika mali nije znao njemacki i krenuo u vrtic i savladao sve za mjesec dana 😬
Ilani super bi bilo da dobijes taj status 👍🏻👍🏻
Sushine neka malo muza s bebom tako treba 👍🏻
Ruzno je vrijeme al idemo mi negdje s ergom....
😘
Dobro jutro..zlica je bila prava zlica nocas,cvilila u snu do pol 1 svako malo pa budenja oko tri,pol pet,sest,kaj ja znam,stalno
Eloie drago mi je da ti muzu bolje.. kako se to uopce lijeci? simptomatski? i prelezat
Ilani,presuper..znas kak ljudi vele,sjelo ko budali samar 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Dobro jutro mamice! Jeste se naspavali?
Kod nas noc konacno opet bila po standardnoj shemi. 20-21-1-5:30-8. Uz iznimku da je u 21 poceo plakati iz cista mira na najjace. Nije mi preostslo nista drugo nego ga potpuno probuditi. Ali je za cas zaspao natrag kad smo i mi legli. A ni ovog budenja u 5:30 nebi bilo da nije zvonila mm budilica. I danas nam morao ici raditi 😢😢
Sad evo bebo opet spava a mama konacno doruckuje 😉
Abies, ja sam vec sad pocela razgovarati s Marcelom nj, a mm hrv. Mozda ce zbog toga malo kasnije poceti pricati ali ce od samog pocetka znati oba jezika.
Ellie, prava vrijednica bila jucer! Bas mi drago da je tm bolje 😉
Ugolina, identicnu noc smo mi imali jucer. Budenje svakih sat vremena. Tek u 5 je zaspao i spavao u komadu do 8:30. Ne ponovile nam se takve noci 😩
TPol, uh-skok😩😣. Zelim vam da sto prije prode 😘
Sunshine, bravo za tatu a ti makeoveru 😘
Ilani, meni je susjeda pricala da je njezina kci s 11mj prestala nositi pelene. Tako da ako je to istina sa susjedom onda ih se mozda i vi rijesite prije vremena 😉
Kod nas danas kisa 😒 Poslat cu mm neka ide u trgovinu usput kad ce ici kuci. Neda mi se s Marcelom po takvom vremenu van 😕
Wooohooo,kako skoro svaki dan izlazim s malom kad joj se spava,obicno bude cviljenja i pobune pa moram pjevat,muziku pustat,medu davat,,dudu vracat prije neg zaspe.. danas izademo,mrdnula nije,dudu ima,nisam kak spada usla u parkic iza zgrade,zaspala samo tako.. 💪💪 e sad,il se konacno adaptirala ili je umorna i ona od nocas..vjerojatno ovo drugo 😂😂
Ilani ne znam za suhu pelenu. Držim se da ih ima dovoljno mokrih danju i pokakanu. Patronažna mi je pričala da bebe mogu povezat s 6mj wc na kahlicu (tutu).
Vrtić u koji sin ide uče engleski al u sklopu pjesmica. Jasličarci tek toliko da čuju. Navodno do 3 god upotrebljavaju drugi dio mozga za usvajanje jezika/govora
Pocela pisat post sinoc i zaspala usrid pisanja. Haha.
U nas puse, kise jos nema iako je najavljuju ima 2 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji