Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2016. 08:26

Vec nekoliko dana za redom primjetila sam da Nikolina ujutro ima "praznu" pelenu. Znaci ne piski vise po noci. Jel to malo prerano?

Ellie00
    19. Studeni 2016. 08:47

Illani Ena kad ne jede po noci isto ima praznu pelenu..nekako mi to logicno bilo pa nisam bas razmisljala o tome

TPol
    19. Studeni 2016. 09:02

Jutro! 
    Mi smo definitivno u skoku, vec par dana ta nervoza izvodi nove stvari nacicava se i nece spavat ... Sinoc zaspala u 8 i ja se ponadala sad ce ona do jutra , al haspala je šum , i ja izgasi. U pola 11 a ona se probudi odspavana i nista do 1 pa malo plakala i nekako jedva zaspala 😕 
    Sto se tive jezika ja s njim pricam hrvatski a muz njemacki, i cita joj price na njemackom pa cemo vidit .... Inace od jednih nasih poznanika mali nije znao njemacki i krenuo u vrtic i savladao sve za mjesec dana 😬
    Ilani super bi bilo da dobijes taj status 👍🏻👍🏻
    Sushine neka malo muza s bebom tako treba 👍🏻

Ruzno je vrijeme al idemo mi negdje s ergom....

😘

Ugolina
    19. Studeni 2016. 09:06

Dobro jutro..zlica je bila prava zlica nocas,cvilila u snu do pol 1 svako malo pa budenja oko tri,pol pet,sest,kaj ja znam,stalno

Ugolina
    19. Studeni 2016. 09:15

Eloie drago mi je da ti muzu bolje.. kako se to uopce lijeci? simptomatski? i prelezat

Ugolina
    19. Studeni 2016. 09:43

Ilani,presuper..znas kak ljudi vele,sjelo ko budali samar 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ejic
    19. Studeni 2016. 09:48

Dobro jutro mamice! Jeste se naspavali?
    Kod nas noc konacno opet bila po standardnoj shemi. 20-21-1-5:30-8. Uz iznimku da je u 21 poceo plakati iz cista mira na najjace. Nije mi preostslo nista drugo nego ga potpuno probuditi. Ali je za cas zaspao natrag kad smo i mi legli. A ni ovog budenja u 5:30 nebi bilo da nije zvonila mm budilica. I danas nam morao ici raditi 😢😢
    Sad evo bebo opet spava a mama konacno doruckuje 😉

Abies, ja sam vec sad pocela razgovarati s Marcelom nj, a mm hrv. Mozda ce zbog toga malo kasnije poceti pricati ali ce od samog pocetka znati oba jezika.

Ellie, prava vrijednica bila jucer! Bas mi drago da je tm bolje 😉

Ugolina, identicnu noc smo mi imali jucer. Budenje svakih sat vremena. Tek u 5 je zaspao i spavao u komadu do 8:30. Ne ponovile nam se takve noci 😩

TPol, uh-skok😩😣. Zelim vam da sto prije prode 😘

Sunshine, bravo za tatu a ti makeoveru 😘

Ilani, meni je susjeda pricala da je njezina kci s 11mj prestala nositi pelene. Tako da ako je to istina sa susjedom onda ih se mozda i vi rijesite prije vremena 😉

Kod nas danas kisa 😒 Poslat cu mm neka ide u trgovinu usput kad ce ici kuci. Neda mi se s Marcelom po takvom vremenu van 😕

Ugolina
    19. Studeni 2016. 10:06

Wooohooo,kako skoro svaki dan izlazim s malom kad joj se spava,obicno bude cviljenja i pobune  pa moram pjevat,muziku pustat,medu davat,,dudu vracat prije neg zaspe.. danas izademo,mrdnula nije,dudu ima,nisam kak spada usla u parkic iza zgrade,zaspala samo tako.. 💪💪 e sad,il se konacno adaptirala ili je umorna i ona od nocas..vjerojatno ovo drugo 😂😂

Abies
    19. Studeni 2016. 10:06

Ilani ne znam za suhu pelenu. Držim se da ih ima dovoljno mokrih danju i pokakanu. Patronažna mi je pričala da bebe mogu povezat s 6mj wc na kahlicu (tutu). 
    Vrtić u koji sin ide uče engleski al u sklopu pjesmica. Jasličarci tek toliko da čuju. Navodno do 3 god upotrebljavaju drugi dio mozga za usvajanje jezika/govora

deeka
    19. Studeni 2016. 11:04

Pocela pisat post sinoc i zaspala usrid pisanja. Haha.
    U nas puse, kise jos nema iako je najavljuju ima 2 dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.