Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Srpanj 2016. 14:12

Kakve ovi moj face radi kad mu vodu dam nebi da sam mu neznam sta dala

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    27. Srpanj 2016. 14:13

Baby prvi put nista. Sad tako kao tebi. No smirilo se. Al meni su i nekog vraga radili po mjehuru i farbali ga plavom bojom pa sam prvu vrecu imala plavu. Pa pripisujem tome
    Sunshine dok ja shvatim kukovi. Uto cet 11-13 bez najave. Samo s uputnicom. Usli na prvi ulaz gdje su kola hitne, natkriven. I nakon par koraka desno je ortopedija

Ugolina
    27. Srpanj 2016. 14:13

Moju malu covjek jednostavno ne moze nadojit..jos jucer toliko citav dan nacicavala da je jos vise mi navukla,mlijeka na izvoz,a ona me iscijedi svaka dva sata..ne stigne se stvarat.. A kad stisnem cicu mlaz ode na drugi kraj sobe,hihihi..Sad smo opustosili konzum i kupili sve guste sokove od marelice..sad bum imala dovoljno i za dukat i za vindiju izvozit

Ugolina
    27. Srpanj 2016. 14:18

Bili na uzv kukica,inace sve ok,ali desni nije kao razvijen ko lijevi al nije nikakva frka panika,ocekuje da ce se to samo razviti kroz mjesec dana kada opet trebamo doc na kontrolu.. Ugl,nisam niti prestrasena niti nis,bit ce to ok

Abies
    27. Srpanj 2016. 14:18

Bas ste me utjesile s tom boli. Vise je nemam. Al prije bas to na kraju malo zapeckalo recimo. Na dodir nista. Grrrr. Nikad nista i sad neka sranja
    Otisla frizerki. Mislim da sam kg laksa 😊

Sunshine1
    27. Srpanj 2016. 14:22

Abies tnx
    Ellie super napredak!! Samo tako

Ellie i Ugolina istu svekrvu! Hahahhaa

Moja zapela da za krstenje imam haljinu i ne pustaaaa!!! A stanem u jedan sareni sos na koji imam sandale vjencane i planirala sam samo kupit neku svecaniju haljinu po mogucnosti na naramenice...zbog dojenja. Ali neee!! Pa to je jako svecan dan za tvoje dijete. Pa naravno da je ali ne moram od robe radit kerefeke.

Tako da cu po noci probat izdojit za sutra popodne i onda taticu i kcerku ostavljam na upoznavanju. Pomozbog!!!

Moja Tenka danas opet izgleda ima dan spavanja,ne znam jel.od jutra bila dva sata budna. Prvi pokusaj slikanja prosao katastrofalnooo drecanje za poludit...

Idem rucak zavrsit.
    E i zvala sveki da mi sredi uzv kukova ranije. Barem koristi od nje kad je u zdravstvu

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    27. Srpanj 2016. 14:28

Da,vis sanjarka moj muz mozda zivi dupli zivot pa nam ista svekrva

Ellie00
    27. Srpanj 2016. 14:37

Hahhaha Ugolina kazem ti da su slicne. Kad sam citala ono sto si pisala samo sam kimala glavom. Control freak jbg. 
    Nisam vam napisala jucer mm dobio poslovnu ponudu da ide od sijecnja radit u Njemacku, za svoju bivsu kompaniju. Stan placen+ dobra placa s bonusima. Treba im dati odgovor do kraja rujna... mozda i odemo,moramo dobro razmisliti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.