jeste imale kakvih bolova ili posljedica od tog katetera ?
meni je proslo evo skoro vec mjesec dana jos uvijek nemogu normalno mokrit, mislim mogu uz bolove u mokracnoj cijevi..i na dodir me boli tako da kad se brisem iza mokrenja moram pazit kako cu..pa me zanima jel to normalno
Moguce da si pokupila neku bakteriju...to je dosta cesto. Ja sam se toga bojala jer sam ga imala par puta i svaki put pokupila nesto. Mrzim kateter. Daj urin na testiranje obavezno.
url=https://lilypie.com]
Jutro evo nas od pedijatrice. Dobili pohvale, Ena raste fino- 4900 i 58 cm. Smijala se doktorii i sestri cijelo vrijeme. U petak jos Goljak i to je to...
Kateter da, imala sam ga naravno al nije mi nista smetao nit sam imala poslije kakve posljedice. Cak su mi ga malo duze ostavili da ne moram stalno setat na wc zbog bolova.
Meni su ga bili stavili na odjelu i to glavna sestra pa su mozda vise bili pazljivi? Al bilo mi smjesno, stavili mi kateter, dali ga u ruku i u to vrijeme dolazi Mm i ide sa mnom i sestrom pjeske gore u salu. Ono seces kao da ides na sladoled . Sad kad vratim film imas tada osjecaj kao da se to nekom drugom sve dogadja. Ono 35 tj, ne razimsljas jos da ce beba doci, kazu ti u 10 sati da da ides na carski i u 11 cujes plac bebe...
Mene nis ne boli al nekad imam osjecaj kao da mi mlaz nije ko sto je bio,ono ko da mi cijev uza pa pisam dulje u tanjem mlazu,glupo al ne znam kak drugacije opisat
ma mene bas boli, kad mokrim ono u zadnju ajme, kad se perem.i brisem moram pazit kako cu jer boli i na dodir..nista zovem ginda mi da uputnicu za urin
Hello dame 😘
Ima li vrucine kod vas?
Ja se okupala u moru po prvi put 😃 divota! Valjda mi nece nista bit.
Junior nervozan od ranog jutra a ni noc nije bila manje nervozna 😕
Baby ako te boli pred kraj mokrenja onda je neka bakterija u pitanju 😕
Ugolina kako prosao uzv?
Ellie super napreduje Ena, velika cura vec 😉
Sunshine sretno sa slikavanjem za zahvalnicu 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ima vrucine al i oblak pokoji, u kuci je ok.
Mm mi opet u St na putu tako da smo opet same.
Svekrva se najavila popodne al imale smo planove vec prije (stvarno jesmo ). e da i pitala me dal da dodje spavat kod nas jer mm nema.. ne kuzim od kud joj ideje..
Bila u Dm-u i potrosila hm previse para , kupila maskaru jer se moja osusila od nekoristenja. Morala sam se malo obnovit
Ellie rekoh ja da treba stat doma pa se nece trosit pare 😝
Jel ti i Ugolina imate istu sveki? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji