Jutro,evo i nas!Ejic koja sinoc ko Marcel svski cas nesto cvilila i zaspala cvrsto tek oko pola 11.I onda do pola 5 u komadu,a onda poslije svaki cas cica.Al ja zadovoljna bar s tih 6 sati u komadu.Idemo i mi u vrtic.
Llr,kad Lana ima festu?
Jutro jutro!!! Ja cu gudaru 😂😂 moja kokos cvilila pol sata,duda medo dignem ju cvili u snu..dal sanja kaj,il joj vruce bilo,ko bi znao..donesem ju u boravak i sad spava ko top na kaucu,a ja kraj nje pijem kavu..al bilo je blizu sedam pq joj oprastam, da je bilo ranije uf dobila bi po peleni hehehe 😂😂
Ejic mamaroga 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 predobro..a u puding drugi put posebno usipaj kokosa
Deeka jesi uspjela ulovit urin??? meni to zvuci ko nemoguca
misija..
Ellie,cestitam eni onda taj dan 😘
Tpol je provodila pms pod rakijom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jutro. nista nisam spavala.
Do 4 ujutro imao temp 39.4. I onda se cijei preznojio,.otusirao I pala mu je..konacno spava sad. al eni se ne pava
💜💜💜
Jutroooo 😘
Spavate još? Ajmo budenje 😊
Mi se naspavali. Probudio su 1h pojeo i nastavio ko top jutros do 7h. Evo sad smo jeli. Nadam se da ce danas bit normalniji dan inace cu ga u top strpati.
Sinoc me zove sveki da mu je kupila džemper u Lidla za Bozic 74/80 al da joj se čini malo. Nisam kupovala nista od ove zadnje kolekcije u lidla no trebutno nosi njihov 62/68 ne vjerujem da su sad manji kalupi ili?
Bellaru fri fri dobar. Super no zakusan ja jedva pola jednog pojela 👍
Za pms mislis jeger, konjak i to?? 😂😂
Osim sta pijem muzu živce na slamku ne konzumiram nista drugo 😋
Sunshine ima ti pidamica 86 👍
Crazy uzas to za frenda 😔😔😔
Abies drugi put se i ne najavljuje svojima samo na vrata dodi 😉 jel muz dobio pusu?
Deeka drzi se jos malo mozes ti to 😘
Miska kako je Mila? Idete u Rijeku?
Llr kakva su slavlja u planu? 😎
Tpol i Ejic kakve su bile noci?
Ellie jos uvijek velika temp? 😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Babycoming eee fri fri - ako volis okus nekih bozicnih kuglica sa rumom probaj 👍
Mamaroga 😂😂😂😂
Ejić ja sam radila dolcelin, on ima mrvice kokosa unutra i baš je njaaaammmm.
Evo Jakov u vrtiću, neće obuti patike i obući jaknu, pa ga samo odnesem u auto, vrtišti par min i dobro je. U vrtiću ama baš nikakvog problema. Kaže mm da nije panika zbog vrtića, nego rastanak od mame koja ostaje doma s bracom. Još kao sad će bit selidba, pa da mi bude lakše. Al ja luda mater, oću svog štrumfa kraj sebe 😍
Idem i ja ubrizgat ☕
Dobro jutro mame!
Može jednu kavicu! Mi smo noćas dosta dobro spavali, uz naša dva redovita budenja. Sunčeko se pojavilo, biti će lijep dan :)
Ellie, ako je temperatura pala sama po sebi nakon preznojavanja, to bi trebalo značiti vrhunac bolesti i od sada bi trebalo krenuti na bolje. Sretno danas na Goljaku!
Mame velikih cura, da vas pitam. Jesu curke počele ulaziti u pubertet? Kako se to očituje?Moja srednja kćer ima problem, jako je svrbi glava i užasno se masti kosa. Bili kod doktora - ništa. Mislim si dal je to pubertet na vratima ili tražim uputnicu za endokrinologa?? Ona mi i dlačice dolje dobila već sa pet godina. Pa si mislim da joj nije nešto s hormonima ...
Crazy šalji ga u vrtic bitno da je tamo ok. To je njihova cista "manipulacija" i hebala si ježa ako mu popustis 😁
Ilani s 5 godina dlačice dole? 😱😱😱 zar je to moguce?
Mi fizicki nemamo jos neke simptome osim sta joj cicke lagano rastu 😂 al ponasanje ccc 😩
Dal si pitala ped za te dlake tada?
Ne vjerujem da je toliko svrbi bas od puberteta 🤔 prije ce bit neka alergija po meni. Jel koristi uvik isti sampon ?
Sortiraj odgovore
Najstariji