Jutro,evo i nas!Ejic koja sinoc ko Marcel svski cas nesto cvilila i zaspala cvrsto tek oko pola 11.I onda do pola 5 u komadu,a onda poslije svaki cas cica.Al ja zadovoljna bar s tih 6 sati u komadu.Idemo i mi u vrtic.
Llr,kad Lana ima festu?

Jutro jutro!!! Ja cu gudaru 😂😂 moja kokos cvilila pol sata,duda medo dignem ju cvili u snu..dal sanja kaj,il joj vruce bilo,ko bi znao..donesem ju u boravak i sad spava ko top na kaucu,a ja kraj nje pijem kavu..al bilo je blizu sedam pq joj oprastam, da je bilo ranije uf dobila bi po peleni hehehe 😂😂
Ejic mamaroga 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 predobro..a u puding drugi put posebno usipaj kokosa
Deeka jesi uspjela ulovit urin??? meni to zvuci ko nemoguca
misija..
Ellie,cestitam eni onda taj dan 😘
Tpol je provodila pms pod rakijom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Jutro. nista nisam spavala.
Do 4 ujutro imao temp 39.4. I onda se cijei preznojio,.otusirao I pala mu je..konacno spava sad. al eni se ne pava
💜💜💜

Jutroooo 😘
Spavate još? Ajmo budenje 😊
Mi se naspavali. Probudio su 1h pojeo i nastavio ko top jutros do 7h. Evo sad smo jeli. Nadam se da ce danas bit normalniji dan inace cu ga u top strpati.
Sinoc me zove sveki da mu je kupila džemper u Lidla za Bozic 74/80 al da joj se čini malo. Nisam kupovala nista od ove zadnje kolekcije u lidla no trebutno nosi njihov 62/68 ne vjerujem da su sad manji kalupi ili?
Bellaru fri fri dobar. Super no zakusan ja jedva pola jednog pojela 👍
Za pms mislis jeger, konjak i to?? 😂😂
Osim sta pijem muzu živce na slamku ne konzumiram nista drugo 😋
Sunshine ima ti pidamica 86 👍
Crazy uzas to za frenda 😔😔😔
Abies drugi put se i ne najavljuje svojima samo na vrata dodi 😉 jel muz dobio pusu?
Deeka drzi se jos malo mozes ti to 😘
Miska kako je Mila? Idete u Rijeku?
Llr kakva su slavlja u planu? 😎
Tpol i Ejic kakve su bile noci?
Ellie jos uvijek velika temp? 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Babycoming eee fri fri - ako volis okus nekih bozicnih kuglica sa rumom probaj 👍

Mamaroga 😂😂😂😂
Ejić ja sam radila dolcelin, on ima mrvice kokosa unutra i baš je njaaaammmm.
Evo Jakov u vrtiću, neće obuti patike i obući jaknu, pa ga samo odnesem u auto, vrtišti par min i dobro je. U vrtiću ama baš nikakvog problema. Kaže mm da nije panika zbog vrtića, nego rastanak od mame koja ostaje doma s bracom. Još kao sad će bit selidba, pa da mi bude lakše. Al ja luda mater, oću svog štrumfa kraj sebe 😍
Idem i ja ubrizgat ☕

Dobro jutro mame!
Može jednu kavicu! Mi smo noćas dosta dobro spavali, uz naša dva redovita budenja. Sunčeko se pojavilo, biti će lijep dan :)
Ellie, ako je temperatura pala sama po sebi nakon preznojavanja, to bi trebalo značiti vrhunac bolesti i od sada bi trebalo krenuti na bolje. Sretno danas na Goljaku!
Mame velikih cura, da vas pitam. Jesu curke počele ulaziti u pubertet? Kako se to očituje?Moja srednja kćer ima problem, jako je svrbi glava i užasno se masti kosa. Bili kod doktora - ništa. Mislim si dal je to pubertet na vratima ili tražim uputnicu za endokrinologa?? Ona mi i dlačice dolje dobila već sa pet godina. Pa si mislim da joj nije nešto s hormonima ...

Crazy šalji ga u vrtic bitno da je tamo ok. To je njihova cista "manipulacija" i hebala si ježa ako mu popustis 😁
Ilani s 5 godina dlačice dole? 😱😱😱 zar je to moguce?
Mi fizicki nemamo jos neke simptome osim sta joj cicke lagano rastu 😂 al ponasanje ccc 😩
Dal si pitala ped za te dlake tada?
Crazy šalji ga u vrtic bitno da je tamo ok. To je njihova cista "manipulacija" i hebala si ježa ako mu popustis 😁
Ilani s 5 godina dlačice dole? 😱😱😱 zar je to moguce?
Mi fizicki nemamo jos neke simptome osim sta joj cicke lagano rastu 😂 al ponasanje ccc 😩
Dal si pitala ped za te dlake tada?
Ma to je bilo samo nekoliko dlacica pa ped je rekla da je to visak hormona i nije za brigu.A citala sam u novinama da toga danas ima sve vise zbog prehrane,jer kao hrana puna je hormona.I jos jedna curica u razredu isto jako rano dobila dlacice a cicke pocele bubriti sa sedam godina.Ali ovo s kosom sada nije normalno,a svrbi je da joj suze nekad krenu.Doktorica nista ,dala joj claritin za alergiju.Sada sam je prebacila nasem obiteljskom doktoru pa mislim da cemo otici kod njega opet pitati.

Ne vjerujem da je toliko svrbi bas od puberteta 🤔 prije ce bit neka alergija po meni. Jel koristi uvik isti sampon ?
Ne vjerujem da je toliko svrbi bas od puberteta 🤔 prije ce bit neka alergija po meni. Jel koristi uvik isti sampon ?
Sampon sam prvo promijenila kada je to krenulo.A koristi sve djeciji samponi pa i Nikolinin.A kosa joj se zamasti u jednom danu.Uzas! Kao da joj te zlijezde-lojnice nenormalno rade,ali samo na vlasistu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji