Slazem se Masho.I meni sve tete super.Pa meni je i interesu da budem sto bolja s njima.Te zene provedu nekad vise vremena s mojom djecom nego ja.
Crazy vec krov!super!znaci putem do splitske kave stajemo na janjetinu u Zd😆
O ilani ti si bas vrijedna i jos ima i strudla 👍🏻👍🏻👍🏻 Svaka cast kod mene samo neko varivo svasta sam stavila u nutra , planiram za koji dan napravit sarmu
Crazy da sta se umjetnosti tice ovde stvarno velik repertuar , a kad dam isla na tecaj njemackog svaki tjedan smo imali izlet u neki muzej, tako da sam sve razgledala 😀 Sad jedimo pratim kad je koja zanimljiva izlozba.
Super za kucu, gdje kupis kuhinju? Kakav ces stil namjestit? Kod mene kao neki skandinavski s retro elementima hehehe
Abies joj macke , te domace bas znaju bit divlje dobro da se nije popiskila
Ugolina svaka cast ja nebi mogla s tolkom djecom
I neznam jel se se sad moja mala slucajno okrenula ili stvarmo vjezba . Danas je nesto nervozna a neda mi se van u ergu jer pada kisa :(
Sto se tice vrtica mi se vec moramo prijavit tako da gledam kamo cu ....
Tpol tu sam ti ovu finu mačku poslala.
Neki mi je bljkast dan. Sad još ručas izmislit. Grrr
TPol, variva su super jela! Volim ih i kuhati i jesti. Ja moram nakuhavati više toga jer imam u kući termite 😁, koji bi uvijek nešto grickali.
Mačke volim i stalno ih spašavam.
Mi papali prvi put meseko danas. Bijelu piletinu smiksanu u juhi. Pojela je dosta. Zanimljivo kako njoj više pašu takva jela( da ne kažem slana jer su bez soli),nego slatke voćne kašice. Sada još jedna šetnja i onda mama pije kavu.
Ja sam kuhala pileca prsa u bijelom umaku i tjestenina i juha
mm bio kod kirurga,operirao prst kaze 2 komadica arisa bila ostala po 2cm duzine su bili.Sad vec kuka kako ga prst boli jer popusta anestezija
Ma piše se nešto i n viberu, ali lijep je dan, pa računam da su cure vani u šetnji... Mi isto bili. kod mene pašta fažol na meniju, Jakov to obožava, pa moram to bar jednom tjedno hehe.
Još si mislim neki brzinski kolač smutit
TPol ja isto volim moderno i čisto, tako da idem ba kombinaciju bijelog i drva, s malo boje (plave i žute) sad ću konačno imat svoj stan za uredit kako hoću.
A u galeriji mogu biti cijeli dan, jer me obično nešto zadivi, pa onda ja to analiziram. Gledam boje, poteze kompoziciju, svjetlo... Al ja sam geek 🤓🤓🤓
Ilani, bravo za Nikolinu. Voli cura konkretno 😉 ti si baš vrijedna kuharica, ja gledam kako ću ja kad ova dva momka dođu u pubertet, trebat ću jedno janje na dan 😂😂😂
Curice samo vi dođite 😎
Ode ja smutit kolačić 😘
Pozdrav mamice!
Nasa noc bila jedna od gorih 😣😣😩😩 Zaspao oko 19:30h, prvo budenje vec oko 21h, pa oko 2h i od odna do nekih 6 bilo 1000x ustajanje. Ispadne duda i odma kme-kme. Vec sam bila sama na sebe zivcana 😣😣 Onda zaspao i spavao do pol 10, amama ustala oko pol 9 da se stigne najesti i oprati...
Nama od jucer ostalo nesto punjene paprike pa ne moram kuhati dana 😊 Navecer jedino napravim puding od kokosa da probamo kakvo je to i to je to za danas. Treba mi ideja za sutra 😕
Umjetnost i likovni u sk, mislim da je dovoljno reci da sam zavrsila srednju sk umjetnickog smjera. Ali od srednje nisam bas puno vlastorucno crtala. Vise me zanimalo tehnicko crtanje pa sam na tome i ostala. Sad radim kao strojarski tehnicar i to je vise moj smjer 😊 Ali ipak volim kreativnost i nekad nesto sama napraviti umjesto uvijek kupiti. Doduse, nisam za sivanje ali ideja bi imala 😁😁
Jucer mi rodila prijateljica iz srednje, malog Petra 😍😍
Toliko od mene, vise nisam zapamtila 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji