Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    16. Studeni 2016. 11:38

Slazem se Masho.I meni sve tete super.Pa meni je i interesu da budem sto bolja s njima.Te zene provedu nekad vise vremena s mojom djecom nego ja.

Crazy vec krov!super!znaci putem do splitske kave stajemo na janjetinu u Zd😆

Ugolina
    16. Studeni 2016. 11:42

Ilani,nis ne kuham,danas se slepam kod mojih 😂😂😂😂💪

TPol
    16. Studeni 2016. 12:24

O ilani ti si bas vrijedna i jos ima i strudla 👍🏻👍🏻👍🏻 Svaka cast kod mene samo neko varivo svasta sam stavila u nutra , planiram za koji dan napravit sarmu 
    Crazy da sta se umjetnosti tice ovde stvarno velik repertuar , a kad dam isla na tecaj njemackog svaki tjedan smo imali izlet u neki muzej, tako da sam sve razgledala 😀 Sad jedimo pratim kad je koja zanimljiva izlozba. 
    Super za kucu, gdje kupis kuhinju? Kakav ces stil namjestit? Kod mene kao neki skandinavski s retro elementima hehehe 
    Abies joj macke , te domace bas znaju bit divlje dobro da se nije popiskila 
    Ugolina svaka cast ja nebi mogla s tolkom djecom 
    I neznam jel se se sad moja mala slucajno okrenula ili stvarmo vjezba . Danas je nesto nervozna a neda mi se van u ergu jer pada kisa :(
    Sto se tice vrtica mi se vec moramo prijavit tako da gledam kamo cu ....

Abies
    16. Studeni 2016. 13:11

Tpol tu sam ti ovu finu mačku poslala. 
    Neki mi je bljkast dan. Sad još ručas izmislit. Grrr

16. Studeni 2016. 13:58

TPol, variva su super jela! Volim ih i kuhati i jesti. Ja moram nakuhavati više toga jer imam u kući termite 😁, koji bi uvijek nešto grickali. 

Mačke volim i stalno ih spašavam. 

Mi papali prvi put meseko danas. Bijelu piletinu smiksanu u juhi. Pojela je dosta. Zanimljivo kako njoj više pašu takva jela( da ne kažem slana jer su bez soli),nego slatke voćne kašice. Sada još jedna šetnja i onda mama pije kavu.

16. Studeni 2016. 14:00

Nešto se slabo piše ovdje. Svi na viberu??

Abies
    16. Studeni 2016. 14:25

Ilani pišem ti private

mare1989
    16. Studeni 2016. 14:28

Ja sam kuhala pileca prsa u bijelom umaku i tjestenina i juha
    mm bio kod kirurga,operirao prst kaze 2 komadica arisa bila ostala po 2cm duzine su bili.Sad vec kuka kako ga prst boli jer popusta anestezija

CrazyPuppet
    16. Studeni 2016. 14:32

Ma piše se nešto i n viberu, ali lijep je dan, pa računam da su cure vani u šetnji... Mi isto bili. kod mene pašta fažol na meniju, Jakov to obožava, pa moram to bar jednom tjedno hehe.
    Još si mislim neki brzinski kolač smutit
    TPol ja isto volim moderno i čisto, tako da idem ba kombinaciju bijelog i drva, s malo boje (plave i žute) sad ću konačno imat svoj stan za uredit kako hoću.
    A u galeriji mogu biti cijeli dan, jer me obično nešto zadivi, pa onda ja to analiziram. Gledam boje, poteze kompoziciju, svjetlo... Al ja sam geek 🤓🤓🤓 
    Ilani, bravo za Nikolinu. Voli cura konkretno 😉 ti si baš vrijedna kuharica, ja gledam kako ću ja kad ova dva momka dođu u pubertet, trebat ću jedno janje na dan 😂😂😂
    Curice samo vi dođite 😎
    Ode ja smutit kolačić 😘

ejic
    16. Studeni 2016. 15:24

Pozdrav mamice! 

Nasa noc bila jedna od gorih 😣😣😩😩 Zaspao oko 19:30h, prvo budenje vec oko 21h, pa oko 2h i od odna do nekih 6 bilo 1000x ustajanje. Ispadne duda i odma kme-kme. Vec sam bila sama na sebe zivcana 😣😣 Onda zaspao i spavao do pol 10, amama ustala oko pol 9 da se stigne najesti i oprati...

Nama od jucer ostalo nesto punjene paprike pa ne moram kuhati dana 😊 Navecer jedino napravim puding od kokosa da probamo kakvo je to i to je to za danas. Treba mi ideja za sutra 😕

Umjetnost i likovni u sk, mislim da je dovoljno reci da sam zavrsila srednju sk umjetnickog smjera. Ali od srednje nisam bas puno vlastorucno crtala. Vise me zanimalo tehnicko crtanje pa sam na tome i ostala. Sad radim kao strojarski tehnicar i to je vise moj smjer 😊 Ali ipak volim kreativnost i nekad nesto sama napraviti umjesto uvijek kupiti. Doduse, nisam za sivanje ali ideja bi imala 😁😁

Jucer mi rodila prijateljica iz srednje, malog Petra 😍😍

Toliko od mene, vise nisam zapamtila 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.