http://www.vitalplusactive.com/bs/scalp-care.html
Evo to je taj preparat. Ja išla na onaj pregled vlasišta prvo. I onda za mjesec dana na kontrolu. očistilo se vlasište od tog sebuma i počela rast nova kosa. Ja inače isto s tim imam problem od puberteta, ali nisam znala o čem se radi. I već mi se dosta kosa prorijedila, jer taj sebum začepi folikul vlasi i uguši ga...
Ja sam isto dobila mengu s 11 godina 😩
Crazy ma znam da ti nije problem s Jakovom doma. No ako ga sad izvadiš a ic ces radit kad tad a onda ces imat novi pocetak s njim a i Josipom. Ovako ti je lakse 😉
Babycoming gledala i ja recept. Nisu komplicirani no mm se ne sviđaju pa mi nema smisla pravit.
Za rucak mislim bas piletinu 😂😂 pohat i povrtni rizot s tim.
Jedva uspavala malog. Totalni popizditis ima par dana. Nadam se da je uranjeni skok. Inace u skoku popizdi.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo produzili od 7 do 9,'sad jela i jos drijema. Cekat cu :)
Ugolina jesam, nema tu puno filozofije. Operes je, stavis vrrecicu, podojis i i roku 10min se popisa u nju.
Sanjarka odbrojavam dane
Baby zovi pedijatra da ti da uputnicu za urin pa se rjesi brige.
jutro cure
Eni i Nikolini sretan njihov dan cure su od malenih mrvica narasle u prave ljepotice
Ja nikako na forum,mm doma pa nis ne stignem.Mi super noc imali budenje prvo u 3:30h
Bellaru mi nismo sve to radili (logoped I to). imali smo do sad dva uzv I dva pregleda kod neuropedijatrice (svaka dva mj), eeg I danas imamo fizijatricu drugi pregled (svaka 3 mj). na vjezbe idemo dva put mjesecno. ok mi je sad ovaj tempo, nije previse a opet ju netko prati.
Eh Ena nema bas nista ljubicasto :(
Jutro! Pustim tu brzinski post pa bjezim pakirat i pospremat!
Ejic sama idem da, mislim da je ovo 3. ili 4.put da idem sama s njom! Nije daleko, sat i pol mi treba do Rijeke ako se ne zaustavljam! Dobra je u autu, spava cijeli put jedino kad udemo u grad ne voli bas semafore 😜
Sanjarka poslje sam mjerila i pala je ispod 37, sad je isto ok! Ne znam sto je bilo, prematala sam je i prala guzu a one se toliko okretala i mlatila nogama da je moguce da joj je od te aktivnosti skocila malo temp!?! Idemo danas da, iako mi se sad bas i ne ide al moja mama napela pa ajde! Par dana kod svojih, par kod njegovih i vracam se! Mili je to sve previse jer kad mi dodemo stalno je puna kuca svih i svi je natezu i potezu i samo je zivcana poslje ali ne mozes dokazat 😒😒
Citam vas i pisem veceras jer kako sam krenula necu do 10 navecer doc! 😚😚😚
Jutro
Moram prijaviti baš lošu noć😔,jedno 7 budenja od 12 do sada...čini mi se da je muči stomacic i grlo..nije se skroz budila nego bi baš bolno plakala,nakon sise ili dude bi nastavila..ko da me vlak zgazio...
Jučer je imala jednu proljevastu stolicu i povrstila je prvi put u mlazu ogromnu količinu mljeka,ne mogu vjerovati da toliko stane u taj mali želudac...
Sve u svemu bojim se da nam se nešto sprema,nadam se da sam u krivu😓
Ilani mojoj curi su počele sike rasti,znojenje je krenulo i promjene u ponašanju😱mi smo od hormona gledali tsh samo on nam je uredan.
Curice,Sanjarka slavimo za vikend i slijed.tjedan na dan pravog rođendana..kino smo rezervirali,a za kućnu zabavu tek za vikend krećem u akciju s kolačima,tortom i ostalim potrepštinama..
Llr koju tortu radis?
Sta se Rite tice vjerovatno je skupila neku crijevnu virozu 😔 nadam se da je to vec izbacila iz sebe i da ce danas bit ko nova 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji