Upravo ne svekrva pitala dal maloj dajem narance i mandarine,da vec sad to mogu 🔫
Kaj su to tripice? 😬
Sanjarka aj neka se Petric malo smirio, ma moja Lea je kazem bas pravi vragic hehe ... Nije dobra beba nikako 😬 Al slatka je pa joj oprastam hahha
A otvorila se ovde neka nova trgovina kao dizajnerske stvari ali 60posto jeftinije, uglv izgleda nabacano i guzva je , bas mi se nesvida, al kupila sam dekicu za Leu i gledala sta bi za poklon , neznam jos 😱
Ugolina haha narande i mandarine pa ono mozes i grejp i rakije 😂
Da Nikolini i Eni sretan njihov dan, pravi mali borci 👍🏻
Tpol ajd bit će ti dobra poslije, kad se sbe ostale dobre bebe pokvare i počnu zaje**vat
Mibili kod pedijatrice, dobili upitnicu za fizijatra i uzv glavice. Ići ćemo na vježbe. Malo je gornji dio trupa mekši. Dolje je ok. Kad leži na leđima i ona ga vuče za rukice gore, ne diže glavicu. A kad je na trbuhu, drži je bez problema.
Možda je do toga što je malo teži. Inače, mjere su nam 7900/65/42,5.
Došla po Jakova i vrtić, kad me spazio u plač i neću mamiiiii 😭😭😭 sad ne znam jel to predstava za mene... Ljuti se što sam ga ostavila i vrtiću ujutro. A jel ti bilo lijepo u vrtiću? Da...
💣💥
A mozda neka djeca ranije udju u pubertet a neka kasnije? 😕
Sunshine😂😂😂 usi te bole
Fileki FUJ
Ugolina sta si isla googlat??😂
Tpol tripice-fileki.
Crazy malac te dresira dobro😄😄😄
A da, nama defektolog rekla da je karlo jos mali za sve te pretrage i tek sad pocinje ravijat te stvari za sta mi vec sad idemo na vjezbe. Al nema veze..vec vidim da su mu dlanovi bolje otvoreni sad dal od vjezbe il mu to sad tako dolazi tko ce ga znat. A kolica nam ostala u drugom autu a auto otisao za karlovac i onda ga po vinogradskoj teglili u as😧😩
Cure moj se vec tako odguruje nogama kad je na trbuhu i dize guzicu u zrak i prebacuje se na bok😨😱😵
Kad inace bebe krecu puzat?
Moj muz ide mozda za vikend u trogir i rekla mu da povede i nas pa nek nas ostavi na rivi mi cemo setat al kaze da mu ja kvarim zabavu😠😠😠😠 🐎🐎🐎🐎
Pozz zene, ja mrtva.
Ena je zaspala i ja sam odlucila da cu si 1 h odmorit. Imam hrpu posla jos al moram malo odmorit nisam sjela od 7, a zaspala sam u 4 ujutro. Mm je danas 38 kroz dan ima, al noci su najgore...
Bili na Goljaku, Bandic radi fontane pa je pol Britanca zatvoreno i guzva. Uf.
Fizijatrica jako zadovoljna. Kaze da je dostigla svoju pravu dob po motorici. SVe je super jedino malo manje koristi lijevu ruku i ici cemo na neke pokazne vjezbe za to al kaze da je to stvarno dlaka u jajetu da je inace savrseno sve . Ljubav moja mala. Idemo sad jednom mj samo na vjezbe...
Malo ste pisale. Viber vidim. Ja vas tamo ne stignem pratit. Stavila sam da ne dobijam obavijesti pa kad stignem skicnem.
Pricalo se o gamberima- ja ih obozavam. Radim ili rizoto ili zelenu tjesteniu s njima. Savrseni. Joj sad mi se jedu...
Zaboravila sve ostalo.. ne mogu zapamtot sto vi pisete na 2 stranice a kao trebala bi ucit pravo. lol. bash
Evo da se ovdje brzo javim. Na viberu mi pose +99 poruka 😂😂 Citam kad legnem (ako se ne onesvjestim 😉)
Sanjarka, ima nas vise takvih kojima je fuj nesto sto nismo ni probali 😉 A mm se dize kosa na glavi od toga 😂😂
Bellaru, isto to i moj radi 😉
Mamina beba zaspala idem se sad kravit na kauc. Mobitel ostaje kod bebe da mu sumi pod uhom 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji