Sanjarka neće mu bit mali džemper. Haha, a nek ide u taj vrtić. Al mogu ja i s njim doma, baš je inače dobro dijete, sluša, oće pomoći...
Ilani već dlake sa 5g? Kolko sad curka ima god? ovo za kosu ti je vjerojatno seboreja (seboreični dermatitis) - uzrok stres i hormoni... Ako misliš da joj je pubertet uranio, trebalo bi pripazit na hranu (prerađeno meso, a i ovo ostalo kupovno, izbjegavat soju) i nek koristi bio kozmetiku (kreme, deodorans i šampon) a lak za nokte i boju za kosu ni pod razno. Kupovno meso prepuno je antibiotika, hormona rasta, i raznih drugih aditiva, soja ti ima dosta snažno estrogensko djelovanje ako se puno konzumira, a lak za nokte sadrži formaldehid (s tim balzamiraju mrtvace) sve to skupa mladim curama radi problem. Navodno su pred 50-60g cure tek sa 17 dobivale prvi ciklus, a danas s 12...
A ovo za kosu ti ima kupit preparat koji taman ja danas mislim kupit (oko360kn) jer i ja imam seboreju, pa ti mogu poslikat i poslat.
Sorry na dužem postu, nadam se da ne ispadam neki trol, samo eto ono što znam na tu temu...
jutro tete..mi se budili oko 7..opet pidama i vreca popisane 😥😥😥 zalipit cu mu kesu doli pa nek je puni 😂😂😂
evo ga onesvjestio se kraj mene, tata vec par dana nesto radi pa ga nema od 7ipo- 16h, danas ide u zubara nakon sto godina..vec vidim da cu iducih par dana imat dvoje djece 😂😂 mama kavu izmeracila i sad bi se valjalo pokrenit malo, a ne znam odakle da krenem..pa cu se jos malo kravit dok se ne odlucim 😂😂
Sanjarka volim rum u svim oblicima tako da idem kupit fri fri da i to probam 😀
gledala na internetu neke recepte, pa to nije uopce nista tesko ni zahtjevno 😀 mm rekao da ga oblik podsjeca na 💩
Ilani uuuf nadam se da su cisto pubertetski hormoni i da nije nista strasno..meni se kosa uzasno mastila, godinu dana sam imala predmenstruacijski ciklus, sa 11 dobila prvu mengu 😣🔫
kokos ne volim, domaci puding također 😂
kod nas noc tako tako,moglo je i bolje 😏
cure sta cemo za rucak, dajte neku ideju..muza kad pitan samo vice mesa..dobit cu vise paperje od kokosi pa molim ideje bez piletine na vidiku 😂
Crazy,hvala,moze naravno sliku tog preparata.Gdje ga kupis?Jel i tebe svrbi vlasiste?
Ma cure nemam pojma nista..mislom da kad dodjes tamo gore kod njih na vjezbe moras ic logopedu, defektologu, uzv mozga..da to tako ide kod njih..
Smijesno mi sta smo dosli jer gleda u desno i ona kaze doktorica al on nece okrenut glavu u desno i gleda sam lijevo😩 a gleda jadan gdje hoce.
Ellie kako se onda ide na kontrole? Il mogu rec da vise ne moramo dolazit?
Nisam vas ni procitala do kraja a moram se ic spremat jer sam u pidjami jos i pijem.kavu!!!
Babycoming da on nije možda prehladio mjehur? Ili mu bude zima po noći? Moj spava u vreći, i još ga malo pokrijem poplunčićem, jer preko noći nam je ledenoooo
Ilani, u ljekarni, dobiješ dvije tekućine, koje se trebaju umasirati u vlasište, jedna prije pranja kose, druga nakon pranja (možda da joj to ti umasiraš) i neki kao šampon s kojim se pere kosa, s tim da se taj šampon kombinira s nekim običnim šamponom (nabolje neki na bazi koprive) mene isto zna jako svrbit, pogotovo potiljak, i masti se jako kosa. sestra mi ima isti problem, al puuno izraženiji. Nju zna baš strašno svrbit.
A evo tijekom trudnoće ništa, kosa mi se uopće nije mastila, niti sam ikakvih problema imala. Sad se sve vratilo
Crazy spava u bodicu, pidami, vreci i pokrijem ga poplunom..ruke su mu santa leda al sta god mu obukla i pokrila ga one su uvijek vani..sad si mi ubacila bubu u uho 😖 al sta nebi nekako reagirao da je upala, bolilo bi ga dok piski?
Mm jos spava. hvala Bogu. izgleda da ga pustilo.
Mi se igramo..skuzila ku ku smije se ko luda.
Fizijatrica danas,.drzite fige
Jutro!
Ellie purple! Ok!! Za Enu ćemo nešto naći danas i nosit.
Ilani inzistiraj na hormonalnoj slici. Možda androgen divlja.
Crazy koji preparat? I mene zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji