Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    16. Studeni 2016. 15:29

I da, Crazy, super sto kuca tako dobro napreduje 👍
    Ja sam svoji isto uredila vise neutralo, bijelo visoki sjaj+crno+orah, a boja samo u dekoraciji tako da mogu mjenjati kad mi dosadi ova boja 😉

Sanjarka88
    16. Studeni 2016. 15:32

Jel me netko trazio? Evo me haha 
    Mesa nisam našla skoro nista no kupila malcu par stvari. 
    Sin nastavlja s misijom unisti mamu. 😩
    Bas sam krepatitis. Jos i pms. Uh! 
    Ubila bi nekoga da mogu.

Babycoming mozda sanja ruzno a i zubici ih znaju budit tako u placu 
    Od koliko kg su 4+?

Sandrich nebi ti bila u kozi 😫😫😫

Ilani ti stignes i strudle jos za cilu svoju ekipu spremit, kapa dole! Bolje da cura voli "slano" 👍

Tpol vec prijava za vrtic? 😱
    Kad ce ti ona krenit s godinu ili kasnije? 
    Vidila video na fejsu ono je ciljano okretanje 😉 bravoooo!

Ejic oooo koja noc 😫😫 ne ponovilo se! 
    Mali Petar 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

16. Studeni 2016. 16:15

Sanjarka,sto si lijepoga kupila Petru?
    Ejic,puding od kokosa? To me jako zanima. Kako to radis??

Sanjarka88
    16. Studeni 2016. 16:24

Ilani kupila mu božićnu pidamicu, dvi nuk dude za 6mj , i aventovu kljunasicu isto za 6mj. 

I da kupila sebi fri fri 😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    16. Studeni 2016. 16:36

Ilani, nasla sam puding za kuhanje od kokosa. Kupila za probu pa cu vidjeti kakvo je to 😉

bellaru
    16. Studeni 2016. 17:05

Muz otiso ja gas na forum😁

Abies teorija je na inetrnetu nova il mozda netflix i ta sranja. A daaa da ostavis oboje klinaca oboje bi zaspali i onda  bi ti jos srao da sta seres da nista ne stignes. 💩💩💩💩 sestra udana nije? Macka cijelu noc u autu😂😂😂

A ja i sivanje...nedavno muzu otpao gumb i kad je vidio sta radim uzeo mi to iz ruku i sam si usio gumb😂😂 tako da kod mene muz bolje sije od mene😂😂

Sanjarka a probudio se oko 2 pa oko 5 i onda ga ja oko pol 9 probudila  jer sam ga morala spremat za vjezbe.
    A ja nikad prosla sa 5.0 jer sam takva ljencuga za skolu bila da je to uzas. Nadam se da karlo nece bit takav. Jednom mi kuma napisala lektiru a ja to nisam cak isla prepisat nego izrezala njeno i naljepila u biljeznicu😂😂😂 kakav je fri fri??

Babycoming jesi probala ono pisa gore pisa dole sta se tice da premoci? Mom je par puta kad je bio manji alnsi mislila mozda krivo pelenu stavila bila...ne znam😞

Hoce meni netko nesto sasit?😁 

Crazy jbt brzo ide vama ta gradnja! Ne rade vam dalmatinci sigurno!😜

Masho ti si odvjetnica?

Sandrich joj i ja muku mucim sa tim prstima. Upalili mi se dole prsti na jednoj nozi onda mislim kako nisu na drugoj..mazala sam betrion kremom pa bilo bolje. Probaj naci neku dobru pedikerku za koju znas da nece dirat ako je komplicirano.

Mi bili na.vjezbanju i sutra su nam stavili i uzv mozga i defektologa i vjezbanje..ima da svi skupa izludimo gore😣 

Vec je mrak i imam.osjecak da je 9 navecer i moram ic spavat😄

Dal koja pije sta za pms?

Sunshine1
    16. Studeni 2016. 17:22

Ja danas stalno nesto,bas smo u guzvi pa se svadjamo pa se mazimo (Tena i ja) i rucak i ves i svasta nesto. Citam pomalo al ne stignem pisat. Sad papa pa nabrzinu.
    Javim se predvecer. Zavirila na viber...ajmeeee majko! Pa kako stignete?
    Btwbkolko dode pidjamica,preslatka je. Mozda da kupim malome od kumova za bozic? Jel ima velikih brpjeva npr 86?

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    16. Studeni 2016. 17:40

prijava na forum da Sanjarka nebi vikala na mene 😂
    Sanjarka 4+ pelene su od 9-16kg pa bi teoretski to njemu bilo ok jer je presisao 9kg..rec cu muzu da kupi pa probamo 😀 i nadam se da ce nas to spasit od nocnih prematanja😀
    a ovo za budenja, ne znam al jako ruzno to izgleda..neutjesno place i nece se probudi 😣😣
    ee i javi kakav je fri fri da si znam kupit 😀
    di ti to kupujes meso kad nisi nasla? najbitnije da ti se pidamica nasla na putu 😂😂
    Sandrich ajme, meni urastaju nokti na noznim palcevima..eej to boli ludacki 😥 jos mm uvijek nekako nacilja zapet bas na taj prst, ugazit ili udarit kotacem od kolica 😲😲 nadi nekog stvarno pouzdanog pediker pa vidi sta ce ti rec jel to za doktora..ja cu si isto morat nac nekog jer se evo vec mjesec dana mucim s ovim palcem  😣
    Bellaru pijem.zesticu za pms 😂😂
    probala to s pisom al nema vajde od tog 😑
    kako Karlo podnosi vjezbe? mis mali, saljem puse da to brzo sve prode 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.