Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Studeni 2016. 11:48

Miska sretan put 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    17. Studeni 2016. 11:59

Miska sretan put 💕

ejic
    17. Studeni 2016. 13:48

Evo i mene konacno na kaucu. Prijepodnevi su mi uvijek tako puni da nista ne stignem 😥

Sanjarka, noc nam je bila ok ali bi mogla biti i bolja 😉 Prvo budenje oko 1:30, drugo oko 5 i potegli do 8:30. Nocas nije toliko puta ispljuvao dudu i nije toliko kmecio kao prosle noci, mozda 1-2 puta nakon sto se najeo. Ali po novom uvijek kad ga nocu dignem i zelim podojiti, pocne plakati. Do sad nikad nije plako vec bi po mraku sam naso bradavicu i jeo u tisini. Sad je prvo plac pa dok mu uspijem ugurati bradavicu u usta i dok on skuzi da bi tu moglo nesto teci, e tek onda pocne jesti u miru. 😕 Nadam se da nam se tata nesto naspavao 😧
    Sanjarka, kako je kod vas danas? Jel nesto bolje ili je i dalje cendravi?

Miska, super sto je dobra u autu. I ja imam nekih sat i pol do mojih u hrv ali se ne usudim sama voziti jer mislim da bi nam onda put trajo i 4-5h ako bi za svaki kme morala stajati 😕
    Zelim vam sretan put! 😘

LLR, neka ta prehladica (ili sto je vec) sto prije prode! 😘

Puding od kokosa, probat cu sljedeciput iznjesati malo kokosa na kraju, a probat cu nac i dolcelinu 😉

Idem dalje nesto napravim po kuci, ako se ne probudi prije 😕

😘😘😘 svima!

TPol
    17. Studeni 2016. 14:49

Evo i mene na brzaka pa idem malo oeglat dok je zaspala 

Sinoc j jedva zaspala u polnoc jer se naravno probudila kad sam je prebacivala, al ne mogu je uspavljivat na rukama, sama. nece da zaspi place dere se iz petih zila ostaje bez zraka i kao kod Ugolinene male sad se pocela zagrcnut u svojoj slini 😥 Tako da sam je nekako uspavala i potegnule smo do pola 10 u jutro a budila se u pola 5 a posle nisam vise gledala kad i kako premorila me .... 
    I brze smo se spremile i otisle do grada, joj koja guzva cudno bas ...

Ilani sigurno vec pubertet 😕
    Sanjarka tebe tvoj petric isto zafrkava ccc nadam se da ce se popravit uskoro 
    Miska sretan put ma tvoja Mila je bas prava dobrica! 
    Mare nek kzdravi sto brze tvoj muz  👍🏻

Puse svima

Sunshine1
    17. Studeni 2016. 15:11

Pozdrav svima! Ne znam kaj se dogada alu jedva vas citam,malo pomali cistim al sve mi se cini nekako u krug. U nedjelju babinje,u subotu svadba,hos planiram kolac,na frizuru....i jos svasta...uf
    Bucka spava,ja rucak za sebe jer ostali imaju tripice. Bljak
    Tena otkrila vristanje,bole me usi vec dva dana

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    17. Studeni 2016. 15:20

Haha sunshine,i meni se to gadi... kod nas se veli fileki 😂😂

Sanjarka88
    17. Studeni 2016. 15:26

Sunshine uzivaj u vristanju 😂

Tpol veselo kod vas. Ma Lea je mala mustra dala ona mami papra 😊
    Trosili novce u gradu ili samo malo šetali? 

Ejic hajde ne zvuci lose noc. A te neke promjene u ponasanju tipa prije nije tako radio...to ti je normalno. Oni su tu da nas iznenađuju non stop 😂😂
    Moj cendrav i dalje al mozda za nijansu manje nego prosla 3 dana. Jucer je mislim bio vrhunac ludila. Sinoc sam jedva na noge od umora. Nema kod njega sredine ili je ko bubica ili me složi do poda... no dobro sve to ide u staz ☺

Ja se napokon kravim. Sin spava svoj treci i zadnji  spavanac. Rucak se pece  cekam da mm dode s posla. Sreca nije gimnastika maloj večeras jer bas sam umorna

Sanjarka88
    17. Studeni 2016. 15:27

I da tripice bljaaaak! U biti meni je dosta toga bljak a da nisam ni probala haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.