Evo da se i ja malo javim..
Provela popodne kod mojih(rita i ja)mm radio,djeca u školi pa da nismo same..kući stigli oko 21 h..Rita je poremetila svoje popodnevno spavanje,sad je budna😱mm je nosi ,a ona me doziva iz njegovog narucja😁
Elli tvoja Ena je beba za 10!!!prava dobrica😍
Šta ste još pisale,urasli nokti,bolno -mama mi ima problema s tim..
Sutra malo shopping..pripreme u tijeku za Lanin rođendan i ritin polu rođendan😁😘
Llr,sto vrijeme leti,jos kojih tri tjedna i mojoj zlici isto sest mjeseci 😂😂 a to znaci samo jedno- jos samo toliko porodiljnog 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Nema sanjarka strah i trepet foruma 😱😱😱
Elle tvoja beba stvarno prava dobrica moja je mene danas ubila, nikako zaspat nit spavat nista, nervoza na najace , plus muz prehladen pa necu da je previse dira jos mi treba da i ona opet bude prehladena 😡
Dekka joj ti grcevi mi imamo eto obavezno dva dana u tjednu plakanje i vriskanje :(
Bellar joj bas vas previse vozaju, a kolko to mora trajat?
Abies slatka mica, volim mice al moj me pocinje malo ljutit sve je izgrebao 😬
Crazy svaka cast za seljenje vjerujem da nemas previse nepotrebnih stvari
Sanjarka da moramo se prijavit 2godine prije jer ja guzva,, ja sam na porodiljnom 20mj . A vidit cu sta ce bit s ugovorom sefica rekla da ce nesto pokusat pa mi javi , ako nista onda ostanem doma 2g 😬
Bellar ja sam pila one neke biljne za pms al ne sjecam se da su pomogle, pomogla mi rakijica ili biljns tableta za smirenne , jer u kombinaciji sa stresom bas mi je bilo uzas 😞
Laku noc svima, sad cu je ubacit u krevet iz vibera uvijek si mislim ocel se probudit
Evo i mene u krevetu 😥
Marcel zaspao tek u 22h 😧 Stavila ja njega oko 20:30 u krevetic, oko 21h se potpuno probudio i zezao me do 22. Pa malo bi sisu pa opet nebi, pa bi on da ga ja dignem iz krevetica i nosam a mamaroga to ne zeli 😈😈 I tako tek oko 22h zaspao. Nadam se da ce ovu noc malo bolje spavati jer je i mama umorna 😩😩😴😴
Evo, pojeli mi taj puding od kokosa. I nije bas nesto. Miris ima po kokosu, okus i ne bas najvise a meni fale i zrna kokosa u njemu. Uglavnom, vanilija mi je bolja 😊
Ellie, tvoja Ena bi stvarno mogla biti uzor nasoj djecici 😉
Crazy, zao mi tvog frenda 😔 Ne mogu razumjeti takve ljude koji su toliko povodljivi da im drugi odreduju u koji smjer ce im ici zivot pa makar to bili i roditelji 😕
Bravo za dobrog Josipa!! 👏 I za dobar shoping 😉👏
Abies, sta roditelji rano idu u krevet ili su mislili na bebu da je mozda vec malo kasno za nju
Jambica, ja sam kod nas puding od kokosa kupila u sparu. Ne znam jesu li isti proizvodi u hrv i ovdje 😕
Deeka, ajoooj jos uvijek vas muce ti grcevi 😕 Ali evo, jos malo imate do 4mj pa se nadam da ce onda prestati 😘
Miska, 👏👏 za dobar shoping 😊
Jel ti to sama kreces na put s Milom? 😮😮 Ne place po putu? Koliko vam treba vremenski da stignete?
Bellaru, a sta ga ne puste da si izmedu svega toga malo odspava? Nebi njima moj Marcel bio tako dugo miran i tiho 😈😈
Tako, odoh sad spavati. Laka vam noc! 😴😘
Evo mene javljam se s wc-a😂😂😂
Sanjarka bog I batina foruma💁😂😂
Ugolina pre brzo vrijeme leti..Ja se se sjećam kad sam s Lanom došla iz rodilišta kao da je bilo jučer..govorila sam mami da ne mogu vjerovati da će ona jednom narasti i ići u školu..bilo mi je nepojmljivo za tako malu strucu...
I nisam se okrenula ona curetak od 10 god...
Tako će i naše bebice ne okreneš se već trče i narastu za čas😱😱
Jutroooo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼
Ponudite se😉
Ellie sretan vam vaš dan 😘💜💜💜
Jesi probala tm dati čepić u guzu? 😂😂😂
Lupocet i takve stvari ne djeluju?
Mi svi budni, noć ok... Sad moram ja Jakova u vrtić, jer je mm otišo rano ujutro na put.
Kako nam je razred jutros?
Jutrooo!
Mi se trudimo opet zaspat, budili se u 6 okupat i uhvatit urin.
Nadam se spavanju do 9.
Ostavite kave :)
Sortiraj odgovore
Najstariji