Drage samo brzinsko javljanje.
Mrtva umorna. morala ujutro u vz.. Moram vam pohvalit svoju bebu.. moja mala sreca. spava cijelu noc, sama se zabavlja prek.dana, spava po 2 h u komadu,sama se uspava, svima se smije.. ljubav moja najveca.
Navecer vas citam ako se ne srusim. sutra Goljak I fiizjatrica.
Kiss bebama I mamama
Uf evo konačno malo me-time! Iako nije mi neki naporan dan pa mi malo čudno, da ne moram non stop jurit. Bila u šopingu, našla tople pidžame za Jakova, kupila i poklon za darivanje 😁. Bila s frendovima na kavi, jedan od njih mi ispričao kako bio s nekom curom iz zg, ona zatrudnila, njeni starci njega otjerali, a ona izgubila (ili pobacila) bebu... Sav je satran bio. Baš mi ga milo, jer je inače takva duša od čovjeka. A ja tamo s bebom bila,a on ga gleda... Uf.
Ellie Ena nam je odlikašica u razredu 😘 Kako tm, jel bolje? Drži se 😘
Moj je isto dobar bio danas, smije se stalno i to na glas, pa guguće sve u 16... Jedino neće spavat po danu uf, sat i po sve skupa... Zato je već u 6 zaspao.
Sanjarka super je pidžamica, poslikati Petra obavezno u tome
Ilani vola kažeš, a? 😂😂😂
Babycoming žestica za pms 👍👍👍 sex isto djeluje 😂😂😂
Ejić ne ponovila vam se noć!
Kokos puding odličan! Šteta što nema i Oetker, bio bi još bolji.
Evo da i ja podmirim dug Sanjarki😉
Beba upravo zaspala pa idem i ja,jer sam krepana.Sutra i ja moram hitno u soping kad cujem za vase ulove!
Eto i mene. Bili do lesnine. Nesto uzet. Dodjem doma i vidim otrgnut dio. Sutra nazad :(
Petra je urlala koliko je mogla.
Muz popa rijesio. Dobit će pusu
Trebali do mojih pa moji nas odkantali, noć je, kud tako kasno. Krivo mi je.
Laku noć
Evo i mene da Sanjarka ne vice.
Ja cu izludit s ovim grcevima, svaki dan to ponavljam a brate mili ne mogu vise. skoro 3 miseca traju :/
Ona spava, dezuram oce li se probudit nakon standardnih pola sata da je ususkam opet ili ce utonut u san. ujutro budenje u 7 jer moram opet hvatat urin. ufff.
Mm izgleda nece prije utorka, a tad nam.je i godisnjica braka. Ne mogu vise sama!!
A jos svekrici na selu beru masline, pa nemam ni od njih pomoc.
Uffff
Vecer! Evo ona spremljena na spavanac, jos malo joj fali! Nekako mi je bila malo topla pa sam joj mjerila temp i 37.2 na onaj dihitalni, ali ona normalna i vesela! Jos mi samo sad falinda joj je nesto a sutra putujemo!
Ja danas nis nisam kuhala jer sam pospremala i pakirala i nisam stigla pa je skusa rio mare bila rjesenja, bas je dobra, ona neka kao grill!
Ja sam bila konacno uzet til i cipku za konfetice za krstenje, pa cu se s tim pozabavit malo! I kupila materijal za pokloncice, mislila sam i njoj kupit neki bozicni za haljinu ali nisam nasla pa ce dobit hlacice na mrave 😂😂😂 dobila je naravno suknju i haljinu i trenerkicu!
Deeka bas vas ubijaju ti grcevi, moja ih hvala bogu nije uopce imala!
Crazy super za radove! Ja imam vec lriblizno u glavi sve kako cu namjestit, biti ce sve bijelo s kombinacijom drva i kamena tako tako neutralno da onda mogu tu i tamo promjenit dekoracije i odmah prostor drugacije izgleda!
Ispada sanjarka atila bic boziji pa tjera sve tu na javljanje😄
Babycoming a super podnosi vjezbe . Smije se teti tamo i neplace kad ga rasteze ko zvaku. Al tipa danas prije vjezbanja kod logopeda a nakon vjezbanja defektologa i onda se defektologica ljuti jer ga nisu prije pogledali jer on je sad umoran i uopce ne prati kad mu ova mase igrackama pred facom😕 i izmori ga valjda i put onda je nervozan jadan. Al dobro brzo ce to proci.
Ellie beba ti je za 5! Dobrica mala.
Abies a roditelji su stari pa idu rano spavat.
Vec 22 h
Neda mi se spavat a bolje mi da odem spavat😄
Sortiraj odgovore
Najstariji